Hei jeg har vært kunde hos zederkof siden han startet opp og de skulle si alt man skal være trofast med levrandører som leverer 110 % hver gang fantastisk service de har stort sett skaffet alt vi... Vis mer
Se hva andre synes
Utrolig rask og ukomplisert leverinh
lager og leveringstid
god service ved telefon samtaler. og venlig chauffør, der ringer 1 time før levering, så man ikke går og venter hele dagen.
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Skandinaviens førende inden for området. Zederkof er Skandinaviens førende leverandør af møbler, interiør, partytelte og isenkram produkter til professionelle i mange brancher. Med erfaring siden starten i 1999 kan vi tilbyde vores kunder et omfattende sortiment, kompetent rådgivning og en høj service fra erfarne medarbejdere. Du kan se vores åbningstider på vores website.
Zederkof A/S Support
Skrevet av virksomheten

- Kvalitet = 3 års garanti
- Vi leverer over 20.000 varer og tilbyder 3 års udvidet garanti på de fleste af vores kvalitetsprodukter.
- Hovedlager i Fredericia
- Fra vores hovedlager i Fredericia, centralt beliggende i DK, kan vi tilbyde hurtig levering på alle vores lagerførende produkter. I Fredericia kan du frit besøge vores 700 m2 store showroom, hvor alle er velkommen. Se vores åbningstider på vores website, hvor du også kan bestille alle vores produkter.
Kontaktopplysninger
Prins Christians Kvarter 28, 7000, Fredericia, Danmark
- info@zederkof.dk
- www.zederkof.dk
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Utrolig rask og ukomplisert leverinh
Vi kjøpte i 2017 Z-BBQ GourmetRoaster…
Vi kjøpte i 2017 Z-BBQ GourmetRoaster kullgrill. Veldig fornøyd og vist dem til mange samarbeidspartnere. Ønsket å kjøpe ekstra rist til våre grill i år juni 2021. Ble møtt med ikke ikke godservice når vi klage på det vi fikk levert til oss. Varene passet ikke . Vi forklarte at vi ønsket å kjøpe men greit at det passer sammen. Ble forklart at det kunne han ikke hjelpe til med. Rart når man snakker til proff til proff. Lite løsnings orientert. Morten ble bare sur og sint og tok ekstra rist tilbake . Kom ikke med noen løsning til oss. Kan vel si at vi ikke kommer til anbefale disse til våres catering samarbeidspartnere.

Svar fra Zederkof A/S
Rask levering!
Super service og rask levering!
Hilsen Jan
Festus Event
Meget rask levering
Vi bestilte på fredag og på mandag var 350 bankettstoler levert - meget bra !

Svar fra Zederkof A/S
Kjempe service
Kjempe service, Louise fikser hver gang 👍👍
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service, dog er fragten alt for dyr
Hei takker for god service å flåtte…
Hei takker for god service å flåtte produkter til hyggelige priser 😀
Mvh Dag
Til enhver tid!!
Det var god service først gang handle …
Det var god service først gang handle med dem vil anbefale dem
God og fint behandling
god service
virkelig god
det eneste problem en mindre transportskade
Hadde ikke varen
Står i butikken at varen er på lager med 1 - 3 dager levering.
Varen var ikke på lager, men kunne leveres om ca. 3 mnd.
Alt ok selv om der manglede et hjul ingen problem ny afsendt efter 2timer
Et firma man kun kan anbefale til andre
Seriøst firma
Jeg syntes det virket som et seriøst firma. Håper alt går som det skal både kvaliteten på varene og levering.
Hurtig super handel.....................
Varene var som forventet ,hurtig levering / no problem
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.