Informasjon om virksomheten
Om Yogavivo
Skrevet av virksomheten
Yogavivo gør yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen.
⋅ Træn derhjemme præcis når det passer dig
⋅ Mere end 100 forløb for hele kroppen eller specifikke områder
⋅ Over 2000 videoer med yoga og træning med Danmarks bedste yogalærere
⋅ Kom i bedre form & styrk din sundhed
Med Yogavivo streamer du yoga med de bedste undervisere i landet hjemme i din stue. Så skal du ikke ud ad døren når du endelig er kommet hjem!
Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. Du får også adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og træningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra førende kokke og ernæringsterapeuter.
Yogavivo har mange let tilgængelige forløb med korte programmer til din hverdag. Store ambitioner spænder ofte ben for vedholdenheden. Og så udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du får ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge. Ligeledes finder du særligt tilrettelagte forløb på Yogavivo der guider dig i mål med præcis det du ønsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, øget styrke, færre ryggener eller andet.
Grundtanken bag Yogavivo er at det skal være let tilgængeligt, overskueligt og der hvor du er.
God fornøjelse!

Kontaktopplysninger
København, Danmark
- mail@yogavivo.dk
- www.yogavivo.dk
Jeg benytter kun videoer med Kristine…
Jeg benytter kun videoer med Kristine Marie Rost. Hendes yin yoga er fantastiske.

Svar fra Yogavivo
Stor takk til Kristine
Jeg har stor glede av videoene til Kristine Marie Rost, og i særdeleshet live-streamingen. Både de som har blitt avholdt onsdag kveld, og det siste forløpet i januar. Kristine er så dyktig, og hun inviterer inn til sitt private liv i en form som egner seg godt. Deilig humor, og jeg synes det er fantastisk at det er så fysisk krevende. Det har overrasket meg, men positivt! Jeg har full tiltro og tillit til hennes formidling og undervisning. Jeg har opplevd store forandringer i de tre månedene jeg har fulgt henne. STOR TAKK!

Svar fra Yogavivo
Anmeldelse
Er veldig fornøyd med yoogavivo. Spesielt fornøyd med alle forløpene som kan velges mellom uten ekstra kostnader. Anbefaler til andre.
Elsker mine daglige programmer som kan…
Elsker mine daglige programmer som kan tilpasses både tid og energi
Gode videoer og gode undervisere
Gode videoer, gode undervisere, alle kan være med da videoerne er niveau opdelt.
Meget fine og informative talk og yoga…
Meget fine og informative talk og yoga praksis. Kan kun anbefales.
Bra Instruktører og videoer
Bra Instruktører og videoer. Stor variasjon. Vil anbefale alle som ønsker seriøs yoga instruksjon å bruke yogavivo.dk. Mvh Henning Erlandsen
God stemning og god yoga
God inspiration og et godt undervisningsmiljø, både når man er helt ny og i takt med at man bliver mere øvet.
Eneste kritik er at der nogen gang går længe imellem nye videoer.
Riktig god gravid yoga med god…
Riktig god gravid yoga med god veiledning og fokus på pust
Jeg er veldig fornøyd med YogaVivo
Jeg er veldig fornøyd med YogaVivo. Jeg finner alltid en video som passer dagsform og tid jeg har tilgjengelig. Liker søkemulighetene, så jeg slipper å bruke alt for lang tid på å fine video’n jeg trenger. Har vært medlem flere år, men finner stadig nye videoer! 😊
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.