De legger ned det som kalles for Yaminilån og krever at jeg betaler alt tilbake. Ikke har jeg fått det skriftlig i posten heller så i følge norsk lov så er dette ulovlig. Dette er sjokkerende oppførs... Vis mer
Da vi måtte fornye avtale med kredittkort , valgte je å ikke gjøre det , samtidig vil at de skulle overføre fra min høyrentekonto i YA bank til min privat konto i min sparebank, de er nå 3 uker siden... Vis mer
Ya Bank har gradvis blitt værre og værre etter at Resurss kom inn i bildet. Slik jeg opplever det nå så vil banken vil ha kundenes penger, men de vil ikke snakke med kundene. Chat og bot agent... Vis mer
Ya har tapt seg etter de ble en del av Resurs. Nettbanken deres har alltid vært teknisk manglende, og de viser heller ingen vilje til å være konkurransedyktige med hverken kontobetingelser eller inn... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
yA Bank er en norsk bank som tilbyr standard bankprodukter. yA Bank er tuftet på ideen om at bank kan gjøres enklere og billigere enn hva tilfellet er i dag. Vi startet opp høsten 2006 og har siden den gang fått over 100.000 kunder. Vi ønsker å være din bank nr. 2 og jobber ekstra hardt for å tilby enkle og gode produkter med de beste betingelsene. Gode vilkår og utmerket service er vår oppskrift. Vi håper å se deg som ny kunde i yA Bank! yA Bank er en norsk bank, med konsesjoner gitt av norske myndigheter og er underlagt norske tilsynsmyndigheter. yA Bank er medlem av det norske Banksikringsfondet. Dette innebærer at våre kunder er dekket av de innskuddsgarantier som gjelder for norske banker. yA Bank eies av svenske Resurs Holding AB.
Langkaia 1, 0150, Oslo
- post@ya.no
- www.ya.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
Etter at de ble kjøpt opp er dette en…
Etter at de ble kjøpt opp er dette en ubrukelig bank. Veldig ofte virker ikke ting. Greit de har god rente, men det hjelper lite når ting ikke virker.
Nå får man ikke engang overført penger fordi får bare feil på at kontonummer er feil skrevet inn. Og mottakerregister har ikke virket på veldig lenge så du må skrive inn kontonummer man skal betale til, som heller ikke virker nå...
Før oppkjøpet var dette en bank jeg ville anbefale, nå er den en bank jeg fraråder å velge.
Fra fornøyd til misfornøyd kunde
Jeg har brukt Ya bank som dagligbank i mange år. Enkelt, greit og oversiktlig. Etter at Resurs Bank tok over har ting forandret seg.
1. Først byttet de alle kort fra Visa til Matercard, greit nok.
2. Så måtte jeg legitimerer meg på postkontoret for å beholde min Bank ID (GDPR regler), greit nok.
Noen uker etter at jeg hadde fornyet min Bank ID hos Ya Bank kom meldingen om at de ikke lenger tilbyr Bank ID til sine kunder, og at du må få dette igjennom annen bank. Jeg synes det er underlig at man må ha eller opprette et kundeforhold i annen bank for fortsatt å kunne ha normal tilgang til sine konti i Ya Bank
(og var det ikke mulig å gi meg et hint når jeg allerede var i gang med å ordne med ny Bank ID)?
3. Det siste er omleggingen av nettbanken. Den gamle fungerte fint. I den nye nettbanken har jeg mistet oversikt, forfall på betalinger og betalingshistorikk. Banken lå nede fredag 8. februar kl 14.00 til mandag 11. februar kl. 08.00 for implementere den nye løsningen. Det var på ingen måte lenge nok. Etter omlegging har de hele tiden rettet feil i nettbanken.
Før omlegging av nettbanken ga de beskjed om at lagrede betalingsmottagere ville forsvinne, og rådet kundene til å skrive ned mottagere, for så å legge de inn igjen i den nye nettbanken. Klønete.
Her kan også tillegges at muligheten til utenladsbetalinger er tatt vekk, selv om dette ikke har berørt meg.
4. I samme åndedrag som de bytter nettbank, i mine øyne til en dårligere versjon enn den forrige, så kutter de muligheten til mobilbank med app på telefonen.
Mens jeg pakker snippesken og finner meg en ny dagligbank håper jeg fellesutgiftene, som forfaller i disse dager, blir betalt på vanlig måte. Jeg vet ikke, for jeg har ikke lenger oversikten. En ting er i alle fall sikkert, neste forfall blir i ny bank.
Skandale!
Jeg har vært veldig fornøyd med yA-Bank i mange år, men nå er hele banken en ren tragedie. Først var det overgang fra Visa til Mastercard som ikke kom i gang som lovet. Deretter måtte vi hive oss rundt og få BankID fra en annen bank, da dere plutselig ikke lenger tilbyr dette. Det er absolutt ingenting som fungerer som det skal inne i nettbanken, og i dag er den i tillegg utilgjengelig for pålogging. Det første jeg skal gjøre når jeg får logga inn, er å tømme mine konti umiddelbart og flytte til annen bank. Det går bare ikke an å drive på denne måten, og nytt system (les: ROT) skulle aldri vært iverksatt før det var orden på det. Her snakker vi ikke om småproblemer i en oppstart som de fleste kan akseptere og ha forståelse for, men problemer som kan ha store konsekvenser for kunden. Veldig trist å takke for meg, men nå er begeret fullt. De gode innskuddsrentene veier ikke opp for tilbudet og servicen. Det må være grusomt å jobbe i yA-Bank nå for tiden. Useriøst.
Nye oppdateringer har ødelagt banken!
Jeg har vært trofast kunde i godt over 5 år. Jeg gikk raskt vekk ifra kredittkortet fordi det var rotete oppsett med nettbanken der. Men har vært kjempe fornøyd med yabank som nettbank til innskudd og sparing. Helt til nå. Den nye oppdateringen på nettbanken som slo sammen kredittkort og bank er helt håpløs! De har byttet banksystem som har ført til at mange funksjoner er borte, layouten er dårlig, og informasjon innad i kontoene mangler. Men det er ikke en gang problemet. Problemet er når NAV tar kontakt fordi barnetrygden ikke går gjennom, arbeidsgiver informerer at lønnen ikke går gjennom, og lånekassen tar kontakt fordi regningen ikke er betalt, selv om jeg la den til betaling til fristen et par uker før den var. For et rot! Aldri vært borti makan! Det man minimum bør kunne kreve av en bank er at lønnen kan komme inn på konto og regningene betales ut.. Nå er prosessen med å bytte bank satt i gang!
Hyggeleg erfaring
Takker for god hjelp ved bruk av Ya bank. Høfleg behandling og hyggelege kundebehandlarar.
rask behandling :-)
Fikk rask tilbake melding på min søknad og pengene raskt overført .
Dette er absolutt en fordel når man kommer over en bil man ønsker og det kanskje er mange om beinet :-)
Svært fornøyd!
Min opplevelse med yA Bank har vært meget tilfredsstillende. De opererer ryddig og effektivt.
Utmerket
Rask behandlingstid, god service og betingelser :)
Hurtig og god respons
Lett og brukervennlig. Hurtig og god respons
God Kundeservice
Alltid behjelpelige med refinansiering, veiledning og oppfølging. Forbrukslån via Ya Bank har gått smertefritt og vært en behagelig kundeopplevelse.
Kunne vert mer opplysende, låneforsikringen er bare svindel
Banken og tjenesten er grei nok, men banken sine kundebehandlere kan godt være mer opplysende om både tilbud banken har, hvordan du ligger an på rentebarometeret i forhold til andre kunder, har banken ett bedre tilbud, så bør de komme til kunden med det, og ikkje at kunden må etterspørre tilbud og betingelser
banken sine låne betingelser er grei nok til mellom finansiering, men varig lån er dårlig butikk.
Banken burde også satt ned renta si til trofaste kunder og blitt mer konkurranse dyktig enn det de viser ut i praksis,
Har hatt 3 lån der, men sjelden tilbud om bedre betingelser uten at eg tar kontakt sjøl, burde vert motsatt.
Forsikringen som tilbys på lån er ett kapittel for seg sjøl, der en må betale full forsikring sjøl om lånet blir innfridd lenge før tiden, det ser eg på som reinhekla svindel og tjuveri fra kunden, dette er ting som ja bank burde se på og ikkje la forsikringsselskapet tjene seg rike på det sammen med banken,
så skal dere bli oppfattet som seriøs samarbeidspartner, så stikk fingen i jorda og tenk dere om , pengehigeren kan fort bli så stor at dere glemmer hvem dere lever av

Svar fra yA Bank
Kjappere får du det ikke!
Seriøs og fin behandling, og raskt resultat
Gof hjelp og forståelse
God og rask hjelp er til og anbefale
Fleksibel og rimelig
Blant de beste om rimeligste i markedet til trofaste kunder.
Kjempe bra service!!
En trygg og god bank som har hjulpet meg og vist god skjønn og forståelse i en vanskelig situasjon. Vil anbefale Yabank på det sterkeste! Takket være dem har jeg i dag en stabil økonomi,eget hus og bil. Anbefales på det sterkeste!
Tommel opp!
Jeg har brukt yA bank i mange år, har brukskonto og høyrentekonto der. Veldig god rente, og enkel nettbank. Litt treg innlogging med Java, men ikke noe stort problem. Kunne ønske at man hadde tilgang til kredittkortet via samme innlogging som kontoene, håper det kan la seg gjøre snart. Tungvint å logge seg inn to ganger for å sjekke begge deler. Enkel nettbank å administrere. De svarer raskt på henvendelser, og opplever så og si aldri nedetid. Ingen gebyrer i det hele tatt. Veldig godt fornøyd!