Det var som det stod under bestilling. plug and play. Litt trang i innfestningen for D5S, men med litt rigling kom den på plass, kart og fint lys, og lyskurven var veldig nært som med Xenon pærer. Pri... Vis mer

Bra lysbilde/lysmengde til ok pris. Buet lesbar passer fint til en buet bilfront. Helt rett og ikke formbar monteringsplate fulgte med og passer overhodet ikke utenpå buet bilfront. Ville ikke sage/f... Vis mer

Problemfri handel, raskt ekspedert - og ikke minst, gode priser! Butikken har et godt utvalg av artikler. For tiden er opplevelsen min at mange nettbutikker har blitt tregere til å sende bestill... Vis mer

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Engrossalg av biltilbehør
  3. Bildeler
  4. Engrossalg av bilverkstedsutstyr
  5. Butikk med motorsykkeltilbehør
  6. Bobilutstyrsbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Med utmärkelser som Årets e-handlare 2016 och 2017, Årets Superföretag 2011, 2012 och 2013, Trygg e-Handel godkännande samt högsta kreditvärdighet är dina belysningsbehov säkra hos team Xenonkungen. Vi är ett handelsföretag med duktiga medarbetare inom fordonsbelysning med kontor och lager i Kungsbacka. Vi har sedan 2004 byggt en stark verksamhet och sortimentet närmar sig 1500 olika artiklar. Vi representeras lokalt av 400 återförsäljare i Sverige och Norge. Vår webbutik erbjuder säkra betalningsalternativ. 30 dagar returrätt där du såklart får öppna förpackning och testa produkten.

4,6

Enestående

13k anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Fikk feil vare

Bestilte en rørbrakett som skulle være 49 mm. varen jeg fikk stemte ikke med det jeg hadde bestilt, verken på bilde eller i mål, den jeg fikk var 50 mm og passet dermed ikke på bøylen min.
jeg bestilte 49 MM (40007), men fikk RØRBRAKETT 50 MM (40006).

12. januar 2026

Svar fra Xenonkungen

vi har skickat er nya som skall vara rätt beklagar fel lev från lagret
mvh Xenonkungen

Bestilte lyspærer til bilen 22/11/25 og…

Bestilte lyspærer til bilen 22/11/25 og di er fortsatt ikke sendt 17/12/25. Sier di har leveringsproblemer fra Tyskland.
men kjører stadig tilbud på samme vare di ikke klarer og levere.

Virker veldig useriøst.

17. desember 2025

Svar fra Xenonkungen

Hej Björn det är helt riktigt
då under Black Week beställdes många och Osram hade inte lager så det räckte till alla så det blev att vi får vänta in led lamporna tills de kan leverera . beklagar att ni får vänta på er order .
mvh
Xenonkungen

Bestillt vare, som de egentlig ikke har

Har bestillt en vare for flere uker siden, ikke fått bekreftelse at den er sendt. Jeg skrev mail, og det viste seg at de ikke hadde den på lager, så de venter til den kommer. Dette skal være en julegave. Det som er så dårlig er at når hei skriver at dette burde kunden få vite om fr jeg ikke mere svar. STYR UNNA

29. november 2025

Hej Henriette
Den varan ni beställde va slut då ni la er order och det såg ni på hemsidan och på ert orderbekräftelse som ni fick på ert mail. vi har fått in den varan i lager (fredags 12/12 ) och kommer skicka er order i dag .
mvh
Xenonkungen

Feil vare mottatt

Feil vare mottatt, ikke tilbakemelding på mail sendt dem om dette

25. april 2025

Svar fra Xenonkungen

Hej ert mail är besvarad och ny vara är på väg snart från oss .
Vi beklagar att vi inte va på plats under förra veckan under inventeringen .
Mvh Xenonkungen

Rask levering

Føler at jeg betalte for mye for varen. 200 kr i differanse for hva jeg betalte og prislappen på støvkosten. Ikke bra.

25. april 2025

Pratet med en veldig hyggelig dame

Pratet med en veldig hyggelig dame, som tok seg veldig god til til å hjelpe meg med mine spørsmål. 😃 God kommunikasjon etter bestilling. Produktet ble levert godt innpakket, å med alle moneringsdetaljer og anvisning. Produktet ser veldig bra ut,og passet veldig bra
på bilen . 😃

9. april 2025