Fantastisk oplevelse. Vi bestilte til 30 mennesker og alt var i top, maden blev afleveret på klokkeslettet. Alle gæster var vilde med maden og der var masser af det. Der var rigtig god smag. 3 rette... Vis mer

Bestilte to retter nytårsaften på deres nye take away på borgbjersvej i Sydhavnen. Begge retter med Max chili styrke. Såkaldt “thai-stærk”. Da maden kom var der ingen spor af chili overhovedet... Vis mer

WOOWOK svindel og tyveri. Bestilte take-away med nogen venner, som vil have noget klassisk thai. Servicen via telefon samtale var forfærdeligt, når der ikke blir taget stilling kunden. Bestilte tr... Vis mer

Jeg har bestilt samt spist på woowok siden de åbnede og de har altid serveret virkelig lækker mad. Hurtig service, hurtig lervering og super mad. Det er dejligt at se hvordan en lille restaurant... Vis mer

3,6

Middels

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Vi bestilte til 30 mennesker og alt var i top, maden blev afleveret på klokkeslettet. Alle gæster var vilde med maden og der var masser af det. Der var rigtig god smag. 3 retter plus forårsruller og kyllingespyd med en fantastisk peanutsovs. Der var ikke en finger at sætte på det. Tusind tak for mad

7. desember 2025

Aftensmad

Bestilte aftensmad til 8 personer. Alt var perfekt og varmt. Det var også færdig til tiden. Alle mine medspisere var yderst tilfredse. Det gør vi gerne igen.

18. september 2025

Undlod hovedingrediens

Da maden kom var der ingen spor af chili overhovedet.
Virkelig skuffende mad oplevelse lavet uden passion eller kærlighed.

Hvis man er løbet tør for chili på en thai restaurant bør man i det mindste fjerne retterne fra menukortet.

Har efterfølgende henvendt mig 2 gange på mail uden svar og restauranten har fjernet min offentlige anmeldelse.

31. desember 2024

Under ALT kritik!!

Under ALT kritik!!
Vi har flere uger siden bestilt bord til en fejring på restauranten. Vi møder så op på stedet til aftalte tidspunkt, hvor ydre døren står åbent, men der er fuldstændig lukket og slukket derinde.. Vi møder flere personer udenfor restauranten, som har bestilt bord men ikke kan komme ind...
Så uprofessionel og ringe en service har jeg aldrig set lignende. Jeg vil derfor frafråde alle der ønsker en planlagt aften, at de vælger WOOWOK, da de ikke kan regne med at deres bordbestilling holder planen.
Ud fra anmeldelserne kan jeg se, at det ikke er første gang WOOWOK laver dette nummer - kan så konkludere, at det heller ikke bliver sidste gang.

5. februar 2024

Har det virkelig blandet med stedet

Har det virkelig blandet med stedet. Maden er fantastisk og vi har fået derfra i flere år. Men for et par måneder siden oplevede vi at lægge en bestilling og så blev vi ringet op og fik at vide at nogle af tingene var udsolgt (lidt underligt de ikke har markeret det på hjemmesiden). Der gik så flere uger før vi fik pengene retur og hørte intet fra dem. Vi er ikke sikre på vi kommer igen efter det.

12. oktober 2023

Rå kyllingesmag

Kold mad, tør ris, rå kyllingesmag. RÅ KYLLINGESMAG!!!!! Det kunne ikke være værre!!! Og RÅ REGER

5. januar 2024

Maden smagte ikke godt

Jeg bestilte en Tom Yum suppe og en kaeng kieaw wan som take away. Mildest sagt smagte det IKKE godt. Grøn karry ret var sød? og der var stort set ingen karry i, Tom yum suppe var smagte mærkeligt ( jeg kender smagen af ægte Tom yum fra min tur i Asien ). Kan ikke anbefale dette sted.

4. april 2023

FORFÆRDELIGT

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde de fået det! Værste behandling nogensinde af Woowok. Min mad kom efter 2,5 timer, de kan ikke rigtig svare på hvor ens mad er! I stedet for at tilbyde en form for kompensering, får jeg fortalt jeg kan skrive en mail, fordi han ikke ved hvor hans chef er! Så uprofessionelt, har aldrig oplevet noget lignende. Bestiller aldrig derfra igen!
PS: medarbejder i tlf garanteret mig at maden ville være varm, selvom chaufføren åbenbart havde kørt rundt til andre bestillinger i 1 time, da vi fik maden var alt koldt og slatten!

31. januar 2023

Blev syg af deres mad grundet glutenallergi

Har spist flere gange hos woowok uden de store problemer, selvom jeg har glutenallergi.

Men sidste gang jeg spiste hos dem, var maden desværre ikke glutenfri, hvilket betyder, at jeg er blevet alvorlig syg.

Jeg mener, at det er et kæmpe ansvar de har, og at de ved hvordan de laver deres mad.

Jeg spiser aldrig hos dem igen.

26. september 2022

Jeg havde booket bord til min…

Jeg havde booket bord til min fødselsdag på Woo Wok Østerbro, og fik en bekræftigelse på mail dagen efter.
På dagen, dukker jeg op med mine gæster til en lukket restaurant.
Prøver at ringe til Woo Wook der ikke har taget telefonen i flere dage nu.
Virkelig dårlig kundeservice, og dårlig fødselsdag.

30. september 2022

420 kr spild på mad fra WOOWOK

420 kr spild på mad fra WOOWOK. 35 min forsinket. tempura og forårsrulle var slatten og lunkende. Karry retten var mega sød, tror de havde taget fejl af salt og sukker. Generelt var maden dårlig og hvis temperaturen var 5 grader laver, havde det været kold mad.
Hvis du skal have thai mad, så vælg en anden restaurant

2. september 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis