Frankenweg 31, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Onlangs bij Woonsquare 3 bijzettafeltjes gekocht. Bij binnenkomst werd er meteen ingespeeld op de beperkte mobiliteit van mijn man en werd een rolstoel aangeboden. Heel fijn! Daarna ons rondje door d... Vis mer
Selskapet har svart
Een nare ervaring ,met klantenservice over de fauteuil die we opgehaald hadden ze geloofde ons niet,het was niet wat we besproken hadden in de winkel over de handbediening, Wij komen nooit meer in di... Vis mer
Frankenweg 31, 5349 AP, Oss, Noord-Brabant, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 52 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mijn ervaring is tot op heden teleurstellend. Er zijn dingen beloofd die tot op heden niet waar zijn gemaakt. Mij is beloofd dat binnen een week na 9 mei ik gebeld zou worden voor een afspraak wanner er 2 kasten, een tv meubel, salontafel, geleverd zouden worden. Is niet gebeurd moest er zelf achteraan. Heb tot 2x toe gebeld met Woonsquare Oss. Werd me verteld dat de goederen niet in het magazijn stonden. Daar zit je dan met je goede gedrag. Ik heb mijn oude meubels de deur uit gedaan en nu zit ik zonder meubels in de veronderstelling dat het snel geleverd zou worden. Niet dus. Ik moest nog maar even geduld hebben tot 2x keer toe is mij gezegd. Geen excuses niks! Wat ik ook niet leuk vindt is dat wij op 9 mei jl. de bestelling hebben gedaan en dat er prompt op 26 mei ik tot mijn verbazing zie dat het bankstel dat geleverd zou worden, en waar een levertijd op zit en ook normaal is dat het wat langer duurt, maar liefst 300 Euro is afgeprijsd. Als het langer dan drie maanden geleden zou zijn zou ik niet klagen maar 17 dagen na aankoop vind ik dat een beetje lullig om het zo te zeggen. Het gaat om ordernummer: 10303549. De ergernis is nog verder dat er op de site van Woonsquare vermeld staat de het direct leverbaar is wat in de praktijk dus anders blijkt te werken. Daarom krijgt Woonsquare van mij een slechte waardering.
We zijn bij woonsquare vootreffelijk ge holpen door Sjaak en hebben 2 twee zits banken gekocht voor een mooie prijs.

Svar fra Woonsquare - Oss
Hele fijne winkel erg professioneel personeel Sjaak bedankt voor het goede service en advies

Svar fra Woonsquare - Oss
Leuke dame en goede uitleg gegeven en geholpen met samenstelling van de bank, top!

Svar fra Woonsquare - Oss
Goed geholpen en duidelijke uitleg bij het bestellen van de bank, eettafel en stoelen.

Svar fra Woonsquare - Oss
Goed geholpen door Matheus bij Woonsquare Oss! Ik kijk naar mijn nieuwe bank.

Svar fra Woonsquare - Oss
Super fijne winkel, we werden meteen geholpen door Ayla, zij heeft ons netjes advies gegeven en geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank, het was nog even een zoektocht voor ons, maar het is ons gelukt dankzij de goede hulp.
We zouden het zeker aanraden om hier een bank te gaan kopen.

Svar fra Woonsquare - Oss
Wij komen nooit meer in die winkel !

Svar fra Woonsquare - Oss
We zijn echt met super service behandeld waardoor we zijn overgegaan tot aankoop van een prachtige bank!

Svar fra Woonsquare - Oss
Onze vorige bank hier al aangeschaft en toen goed geholpen. Nu toe aan een groter exemplaar. Sjaak heeft goed geluisterd naar onze wensen en liet meer dan voldoende ruimte om ons na te laten denken, waardoor we zojuist zeer tevreden de winkel uit gegaan zijn, mét nieuwe bank!

Svar fra Woonsquare - Oss
Goed geholpen door de medewerker vooral door de spontane meid (ben haar naam vergeten ) ze denken mee en luisteren goed naar je wat de wensen zijn.
Groet gemeente Gennep 😜

Svar fra Woonsquare - Oss
Goed geholpen door Sjaak. Fijne ervaring gehad in de winkel en vele opties kunnen bekijken.

Svar fra Woonsquare - Oss
Erg vriendelijke verkopersben netjes geholpen door Robin lekker bakkie koffie aangeboden gekregen en nu al tevreden met de service

Svar fra Woonsquare - Oss
Sjaak was very helpful and friendly. He thinks with you and explains everything well.

Svar fra Woonsquare - Oss
Sjaak heeft ons goed geholpen en we zijn met een mooie bank in bestelling naar buiten gegaan.

Svar fra Woonsquare - Oss
Goed geholpen door jongedame, alle informatie die we nodig hadden snel gekregen en zo met een leuke korting meteen geslaagd

Svar fra Woonsquare - Oss
We bought a sofa half a year ago, and now came back the second time and bought a bed. The shop is really good, works till 9pm, so easy to come by after work. Both times we were helped by Sjaak, and the help was great. Very useful, no pressure to buy, gave space, polite and gave useful advice. Good shop, sofa and bed all for a good price.

Svar fra Woonsquare - Oss
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.