Banner for Woonsquare - Nieuwegein

Bytt filial

De Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We gingen naar Woonsquare om een bank te bekijken en werden vriendelijk ontvangen. We konden rustig rondkijken en toen we een bank hadden uitgekozen, werden we prettig en soepel geholpen door Eva. D... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was een fijn bezoek aan woonsquare. We werden geholpen door een vriendelijke medewerker. Nadat we eetkamer stoelen gingen vbestellen waren wij verbaasd over de kortingen die we kregen. We vertelle... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed geholpen en koop was snel naar tevredenheid gesloten. Alleen de melding na de koop dat er nog even bijna 300 bezorgkosten bij komen, viel me een beetje tegen. Afhandeling ging heel snel omdat wij... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Kontaktopplysninger

• De Liesbosch 70, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Nederland

De Best Gewaardeerde Woonwinkel

De grootste collectie meubels tegen de laagste prijs én CBW erkend!

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

788 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 013 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ad heeft ons enthousiast geholpen en…

Ad heeft ons enthousiast geholpen en ons op alle mogelijkheden gewezen. Het proces was vlug, al had ik minder constante aandacht op prijs gesteld.

3. oktober 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Wat leuk om te lezen dat Ad u enthousiast heeft geholpen en u heeft gewezen op de verschillende mogelijkheden. Fijn ook dat u tevreden bent over de snelheid van het proces.

We waarderen daarnaast uw eerlijke feedback. Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om begeleiding tijdens het uitzoeken van nieuwe meubels. Het is goed om te horen dat u dit heeft ervaren, zodat we daar aandacht voor kunnen blijven houden.

Veel plezier gewenst met uw aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn weer geslaagd voor een prachtig…

We zijn weer geslaagd voor een prachtig bankstel dankzij de hulp van medewerkster Eva. Bij Woonsquare is bijna alles mogelijk. Nu nog even geduld hebben en dan met veel plezier zitten.

26. september 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Beste Marja, dank voor de review.

Ontzettend leuk om te lezen dat u opnieuw bent geslaagd bij Woonsquare. Dat u schrijft "weer geslaagd" zien we als een prachtig compliment en bevestigt het vertrouwen dat u in ons stelt.

Fijn dat Eva u daarbij heeft geholpen. Dat er zoveel mogelijkheden zijn om een bank helemaal naar wens samen te stellen, maakt het uitzoeken extra leuk.

Nu is het nog eventjes geduld hebben, maar straks kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe bankstel.

Alvast veel zitplezier gewenst!

Top geholpen door Eva

Top geholpen door Eva! Mega blij met de nieuwe bank!

3. oktober 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw positieve review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend geholpen door Hairo in Nieuwegein!

Mijn moeder en ik zijn ontzettend fijn geholpen door Hairo bij Woon Square in Nieuwegein. Hij is heel beleefd, neemt de tijd en heeft veel geduld. Daarnaast heeft hij veel kennis van de verschillende merken, stoffen en zitmogelijkheden, waardoor we goed advies kregen. Een hele prettige ervaring! Wij raden dit filiaal van harte aan. Bedankt, Hairo!

2. oktober 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Wat mooi om te lezen dat u samen met uw moeder zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze vestiging in Nieuwegein. Goed advies begint met luisteren naar de wensen van de klant, en het is duidelijk dat Hairo daar veel aandacht aan heeft besteed.

Zijn kennis van stoffen, merken en verschillende zitmogelijkheden helpt klanten om een keuze te maken waar ze jarenlang plezier van hebben. Fijn dat u zijn geduld, vriendelijkheid en deskundigheid zo heeft gewaardeerd.

We geven uw complimenten graag aan Hairo door. Bedankt voor uw aanbeveling en veel plezier gewenst met uw aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben 4 jaar geleden meubels…

Wij hebben 4 jaar geleden meubels gekocht en zijn er erg tevreden over.
En nu zijn we voor een relax stoel weer bij woonsquare terecht gekomen.We vinden het personeel zeer vriendelijk en alles wordt heel goed uitgelegd.Ee zijn deze keer goed geholpen door Stevie
En daarom geven wij 4 sterren.

23. september 2026

Dank voor uw review!

Wat leuk om te lezen dat u vier jaar na uw vorige aankoop opnieuw voor Woonsquare heeft gekozen. Dat u nog steeds tevreden bent over de meubels die u toen heeft gekocht, zegt natuurlijk veel.

Wij vragen ons echter af waarom, als u dusdanig tevreden bent over uw aankopen over de jaren heen, het 'slechts' een waardering van 4 sterren is? Wij horen graag wat volgens u nog beter kan!

Fijn dat u ook deze keer weer prettig bent geholpen, ditmaal door Stevie, en dat u tevreden bent over de uitleg en de service. We wensen u alvast veel comfortabele momenten toe met uw nieuwe relaxstoel!

Super fijn geholpen door Ad

Super fijn geholpen door Ad. Hele fijne hulp en alle tijd genomen voor mijn eisenlijstje! Zeker een aanrader, hele fijne winkel en service. Hairo heeft ook super meegeholpen! Super fijn team.

30. september 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Beste Romy, dank voor uw review en mede namens Ad veel plezier van uw aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen geweldig advies van…

Goed geholpen geweldig advies van Stevie. Beste verkoper van filiaal Nieuwegein! Wat een topper bij fantastisch advies vraag naar hem!

28. september 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Beste Renske, bedankt voor uw positieve review, wij zullen uw complimenten met plezier doorgeven aan Stevie!

Veel plezier van de aankoop!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg druk maar word toch tijd voor je…

Erg druk maar word toch tijd voor je genomen en meegedacht.

26. september 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw review, zolang u als klant het geduld heeft om te wachten tot er een woon adviseur beschikbaar is, dan zijn wij altijd bereid om ook voor u alle tijd te nemen.

Fantastisch geholpen

We werden ondanks dat het heel druk was echt fantastisch geholpen. We hebben een mooie bank gekocht. We kunnen niet wachten tot hij komt.

19. september 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Beste Aimee, hartelijk dank voor uw review!

Ondanks de drukte hebben we geprobeerd iedereen de aandacht te geven die hij of zij verdient, dus het is extra leuk om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Fijn dat u bent geslaagd voor een nieuwe bank en tevreden terugkijkt op de service. Nu begint het aftellen naar de levering. We begrijpen helemaal dat u niet kunt wachten tot de bank eindelijk op zijn plek staat.

Alvast veel woonplezier gewenst met uw nieuwe aanwinst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn goed geholpen door Ad

We zijn goed geholpen door Ad, hij is geduldig, eerlijk en behulpzaam. En vriendelijk. We hebben een mooie Italiaanse stoel aangeschaft en mochten staaltjes mee nemen naar huis.

25. september 2026

Svar fra Woonsquare - Nieuwegein

Vriendelijk dank voor uw review!

Mooi om te lezen dat Ad u zo prettig heeft geholpen. Een stoel moet niet alleen mooi zijn, maar ook echt bij uw interieur passen. Daarom is het fijn dat u kleurstalen mee naar huis kon nemen om alles in alle rust te vergelijken.

We wensen u veel plezier met uw nieuwe Italiaanse stoel van Mancini en bedanken u voor uw vertrouwen in Woonsquare!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv