Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Vis mer

Beliggenhet
Bytt filialVlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevr... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kontaktopplysninger
Vlasbaan 17, 2352 AH, Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In juli 2026
In juli 2026
Meubels bij jullie gekocht
Voor 4000 euro
Meubels kwamen binnen en ik zei gelijk tegen mijn man de kleur is anders dan in de winkel
Wij de volgende dag terug naar Leiderdorp
Daar zei de verkoper
Ja als ik het op 4 verschillende plekken zet kant het elke keer anders uitvallen
Er hingen grote lampen over de meubels die de kleur echt anders liet uitzien dan wij binnen hebben gehad
De verkoper zei dan moet je klantenservice bellen
Die zei moet je klachten formulier in vullen
En gelijk e-mail gestuurd naar klantenservice
Maar bericht gehad ze kunnen hier niks aan doen
Ik vindt dit schandalig
Ik heb verder nog niemand hierover kunnen spreken
Maar ze zeggen wel als ik het online had besteld had het omruilen wel gekund
Ook hebben wij gelijk gezegd we willen niet ons geld terug maar de mogelijkheid om andere meubels bij jullie uit te zoeken
En ook nog eventueel bijbetalen
Maar dit kon ook niet
Jammer heb zoveel geld aan de meubels uitgegeven
Slechte service

Fijn geholpen
We zijn goed geholpen door Theo
We zijn goed geholpen door Theo
Hij was geduldig en zeer vriendelijk en goede uitleg
Geweldige service
Geweldige service, klantvriendelijk. Goede uitleg, Nicole neemt de tijd voor je.
Gewoon fantastisch.
Dirk en Henriette Poel
Gisterenavond een hoekbank gekocht
Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevreden klant.

Heel fijn geholpen !
Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te zitten”.
Aankoop Zitbank
Fijne communicatie meneer heeft ons snel en goed geholpen.
Mooie winkel
Mooie winkel. Goed geholpen en meegedacht. Goede prijs kwaliteit.
Gastvrij onthaal
De medewerkster was vriendelijk en zeer deskundig.
Het enige wat tegen viel is de enorm lange levertijd. Woonsquare is een bezoek meer dan waard; er is veel keus.
Vriendelijk ontvangen
Vriendelijk ontvangen, de ruimte gegeven voor eigen oriëntatie en vervolgens juist geholpen.

Svar fra Woonsquare - Leiderdorp
Uitstekende service en een geweldige deal bij Woonsquare Leiderdorp!
Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank. De verkoper kwam al snel naar ons toe en legde uitgebreid uit hoe we de bank naar onze eigen wensen konden samenstellen.Wij waren zeker niet de makkelijkste klanten; we hadden nogal specifieke wensen en aparte maten in gedachten. De verkoper bleef echter ontzettend geduldig, hielp ons altijd met een glimlach en dacht fantastisch met ons mee. Niets was hem te veel om ervoor te zorgen dat we tevreden zouden zijn. Omdat we er maandag qua kleur en exacte maten nog niet helemaal uit waren, kregen we een aantal kleurstalen mee naar huis om er rustig over na te denken.De volgende dag zijn we teruggegaan naar de winkel. De verkoper was opnieuw ontzettend vriendelijk en meedenkend, en we hebben uiteindelijk een hele goede deal kunnen sluiten voor onze prachtige hoekbank. Een absolute aanrader! Als u op zoek bent naar een winkel die écht meedenkt, moet u bij Woonsquare Leiderdorp zijn. We kunnen niet wachten tot onze mooie bank geleverd wordt!

Mooie winkel
We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rustig kunnen rondkijken zonder lastige verkopers, top, en gingen dus met een bankstel en een hele fijne ervaring naar huis. Woon square dankjewel.

Prima
Een hele vriendelijke en open benadering.goede adviesen en een hele prettige manier van t geven van meer mogenlijkheden.
Zorgzaam en humorvol.

Svar fra Woonsquare - Leiderdorp
We hebben een servieskast en een tv…
We hebben een servieskast en een tv meubel gekocht. De servieskast was stuk. Deurtje scheur in pas na meer dan 4 weken een ander bovenstuk geleverd.kostte on 4 weken extra huur a € 200, pw omdat we de dozen niet kwijt konden. Hebben ook een tv kast van 1.60m besteld . Kregen er 1 van 1.90m die we niet kwijtkonden wat we gezegd hebben. Yoch 1.90 door onze strot geduwd.
In deze kast zitten 2 boorgaten. Van lange scjroeven en later kleine schroeven in gedraaid. Kast ban € 900, ruim.
Vind het nog steeds schandalig dat een bedrijf zoiets levert en woonsquare wil de kast nietbterug nemen. De kast stsst nu ongebruikt in de garage. Zonde van het geld en geen service van woonswuare leiderdorp.
Bij normale meubelzaken heb je tenminste 14 fagen omruilgarantie bij woonsqusre dus niet. Gekocht is gekocht en verder willen ze niets voor je doen.
Bij ons leven zulken we nooit meer naar woonsquare gaan om meubels aan te schaffen.
Wil juridische hulp insvhaken want wij zijn niet tevreden met de gang van zaken!

Svar fra Woonsquare - Leiderdorp
Wij hebben meerdere winkels bezocht ook…
Wij hebben meerdere winkels bezocht ook in Duitsland, maar Woonsquare was duidelijk de beste!
Wij zijn heel goed geholpen en hebben daar alles voor onze woonkamer besteld.
Bedankt voor de goede service!

Svar fra Woonsquare - Leiderdorp
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.