Fijne ervaring bij WoonSquare! Vriendelijk personeel dat goed luistert, meedenkt en eerlijk advies geeft (al is het natuurlijk ook hun werk om te verkopen 😉). Toch kregen we hierdoor een goed en vert... Vis mer

In de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Selskapet har svart
Vandaag vrij plotseling een aankoop gedaan van een bank bij de locatie Heerlen. Gisteren besloten om een bank aan te schaffen en vandaag geslaagd mede dankzij twee fantastische medewerkers Mandy en... Vis mer
Selskapet har svart
Wij waren op zoek naar een 3+2 zit bankstel en een aparte relaxstoel. Bij binnenkomst werden we meteen goed opgevangen en begeleid door Marcedes. Zij gaf ons goede adviezen en heeft ook haar best geda... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer vriendelijk personeel. Kopje koffie was welkom want je loopt daar wel een uurtje of meer. Het enige wat ik niet correct vond was de €150 leverkosten door Beaujean transport. Dit werd te laat verm... Vis mer
In de Cramer 76, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Mike heeft ons goed geholpen

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Bij Woonsquare een bankstel gekocht met 1 relaxfateuille. Binnen de garantie is de relaxfateuille helemaal kapot gegaan onderin. Stang afgebroken en mechanisme kaduuk. Dat was in juni 2025. Meteen gemeld bij Woonsquare, het was nog binnen de garantie. Anno nu 14 feb 2026, is het nog steeds niet opgelost. Eerst maanden liggen bellen, mailen etc, voordat schoorvoetend t akkoord kwam dat ze het zouden gaan maken, daarna monteur gestuurd in januari 2026 met t verkeerde onderdeel, en dan de hele stoel opgehaald en nog steeds niet gerepareerd terug gebracht. Het vaste antwoord is dat je terug gebeld wordt... voor ons is dit de laatste keer dat we bij Woonsquare iets gekocht hebben. Service bij verkoop was prima, zolang je er niks aan krijgt...

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Perfect shop with perfect quality and staff...!

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Very warm people and helpful staff, we were very pleased.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Sehr nette und kompetente Beratung durch Jasper. Wir sind sehr zufrieden mit der Abwicklung

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Super, opnieuw een bank gekocht bij woonsquare in Heerlen. Kom hier graag terug, top service!

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Goede hulp van Jasper gehad! Bank gekocht!

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Goed geholpen mooie prijs,alleen jammer dat we de maat van de eettafel niet achteraf konden aanpassen
Na een prettig telefoongesprek heeft woonsquare de eettafel aangepast van 190 cm naar 160 cm waarvoor dank.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
We hebben zelf rondgekeken, geen opdringerige verkopers. Netjes te woord gestaan bij vragen. En goed behandeld bij aankoop.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Wanneer je de winkel binnen stapt krijg je de mogelijkheid eerst rond te kijken. Daarna word er gevraagd naar wensen & worden de mogelijkheden uitgelegd. Indien er vragen zijn kijken ze met je mee. Winkelbezoek als heel prettig ervaren

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Heel mijn. Huis jaren alleen d meubels van woonsqaure
Nu een nieuw. Bed. Top service.
Zeer betrouwbaar en betaal baar !!!

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Prima service. Misschien af en toe een beetje opdringerig maar hebben er toch een mooie bank uitgezocht. En ook van onze kant als klant mochten wij eerlijk en duidelijke vragen stellen.
Al met al een goede eerste indruk.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Goed geholpen, vriendelijk en snel een deal gesloten.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Koop hier niet! Ze zijn er met onze aanbetaling van €550 vandoor gegaan.
Nadat ik al had aanbetaald moest ik opeens bijbetalen omdat ze zogenaamd een element vergeten waren, achteraf bleek dit niet het geval te zijn. Ook de leverdatum was opeens 5 weken later. Toen we de koop wilden ontbinden wilden ze op geen enkele manier meewerken. Zeer klantonvriendelijk! Lees aub eerst de reviews voordat je hier iets koopt.
(Het antwoord wat ze op deze review geven slaat nergens op. Ze proberen zich in te dekken voor alles en komen niet met een oplossing en geven het geld ook niet terug. We hebben het zelf al meerdere malen geprobeerd en wel zeker 20 keer op en neer gemaild dus voor ons heeft het geen enkele zin om nog met hun in gesprek te blijven)
We hebben daarnaast nog een brief van hun ontvangen dat we nog eens 150 euro annuleringskosten moeten betalen. Dat betekent dus een bedrag van 700 euro dat ze in hun zak hebben kunnen steken. De bank was nog niet eens besteld en wij hebben de dag na de koop laten weten dat we de koop wilden ontbinden doordat er meerdere zaken niet klopten. We hebben het bedrag maar netjes betaald en gelukkig hebben we dit teruggekregen van onze rechtsbijstand. Van Woonsquare kun je echter niks verwachten.

Svar fra Woonsquare - Heerlen
We zijn hier geweldig geholpen
En zijn gelukig naar huis met onze nieuwe aan koop

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Goed, snel en overtuigend geholpen.
Geweldige service en heel klantvriendelijk!

Svar fra Woonsquare - Heerlen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.