Banner for Woonsquare - Eindhoven

Bytt filial

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supergoed geholpen in deze winkel! Het personeel was ontzettend vriendelijk, geduldig en dacht echt met mij mee. Ik kreeg duidelijke uitleg en uitstekende service. Je merkt dat klanttevredenheid hier... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke mensen, goede hulp, denken oprecht mee. Geen verkopers die alles zomaar geweldig vinden wat ik zeg maar denken eerlijk mee. En gaven ook oprecht tips en advies. Een drankje werd aangeb... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 633 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer fijn behandeld

Zeer fijn behandeld, goede communicatie! Helemaal blij met onze nieuwe meubels! Aanrader!
Dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Dennis, dank u voor uw goede review en alvast veel plezier met de nieuwe meubels!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waar-de-loze service

Waar-de-loze service! Echt vreselijk.
Onze bank van meer dan 3000 euro ging na één week stuk, waardoor we de bank niet naar behoren konden gebruiken. Na nog geen twee maanden ging ook een tweede onderdeel stuk.
We hebben meerdere contacten gehad met de klantenservice, zowel telefonisch als per mail. Er werden beloftes gedaan over termijnen die niet werden nagekomen. Hierover werd niet gecommuniceerd. Vervolgens verscheen (na maanden wachten) een monteur met de verkeerde onderdelen. Na weer bijna 2 maanden wachten, verscheen een monteur met maar 1 van de 2 onderdelen. Uiteindelijk het tweede onderdeel op laten sturen en zelf gemonteerd, gezien wachten op Woonsquare nóg langer zou duren.
Klachtencomissie hebben ze niet. Klachten worden afgehandeld door de dezelfde -niet functionerende- medewerker van de klantenservice.
We hebben inmiddels na een half jaar en heel wat frustraties, een bank die functioneert.

Ter aanvulling: Woonsquare heeft 1x mijn voicemail ingesproken met de belofte afgelopen maandag of dinsdag nogmaals te bellen, maar dit is niet gebeurd. Uiteindelijk zelf dinsdag gepoogd in contact te komen en een terugbelverzoek achtergelaten. Helaas, in de lijn der verwachting, komt ook hier weer niks van terecht.

26. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Lieke, dat klinkt inderdaad niet als een ideale situatie en een servicemelding hoort ook serieus opgepakt te worden.

Graag gaan wij na wat er exact is voorgevallen zodat wij uw review en klacht correct kunnen beoordelen.

Wij hebben uw gegevens opgevraagd via Trustpilot en zijn in afwachting van uw reactie.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Guusje heeft ons erg goed geholpen met…

Guusje heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van de bank. Ze heeft ons verschillende opties en uitvoeringen laten zien, wat erg fijn was. Hele fijne ervaring, dankjewel!

21. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Dag Sarina, bedankt voor uw goede review

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank

Wij zijn met een warm welkom ontvangen. Wij kregen de tijd om rustig rond te kijken. Daarna geholpen door Mike. Hij heeft met ons de geschikte bank samengesteld, waarna we met een tevreden gevoel naar huis zijn gegaan.

21. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Hoi Janine, bedankt voor uw review en het delen van uw goede ervaring!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg goed ontvangen kwamen binnen en…

Erg goed ontvangen kwamen binnen en werden netjes voor gesteld vervolgens niet opdringerig en netjes laten kijken. Bij hulp zijn we keurig en netjes geholpen

12. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Rick, dank voor het delen van uw prettige winkel ervaring

Sam woonsquare eindhoven

Net heel fijn geholpen door sam van woonsquare eindhoven. Heel vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Dus net met haar een heerlijke leuke bank uitgezocht. Nu afwachten tot hij binnenkort geleverd wordt.

7. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Angelique, bedankt voor uw review en uw positieve ervaring bij Sam.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie winkel met veel keuze in banken

Mooie winkel met veel keuze in banken. Ik werd goed geholpen door Mike. Drong niet aan maar hielp waar nodig.

5. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Maaike, dank voor uw review en het compliment

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik werd erg goed geholpen door Kessel

Ik werd erg goed geholpen door Kessel. Zaten eerst te twijfelen maar door een goede gesprek toch nog uit gekomen met een goede en snelle lever tijd

4. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Osama, bedankt voor uw review. Met een goed gesprek en goed advies kom je een heel eind!

Super behulpzame medewerkers!

We kwamen voor het oriënteren en dankzij de super vrolijke en behulpzame medewerkster Guusje toch besloten om de zoektocht te beëindigen en te kopen! Thnx WoonSquare en Guusje!

3. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Dag Oktaye, bedankt voor uw review. Bij Woonsquare slaagt u altijd, fijn dat u dit ook weer heeft ervaren. Alvast veel plezier van uw aankoop.

Super service

Super service. Heel fijn en vriendelijk geholpen door Guusje!

28. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Hoi Monique, bedankt voor uw positieve review

Super service van Guusje

Wij kwamen even langs en gingen de deur uit met een mooie Denver bank.
Guusje heeft ons perfect geholpen. Niet opdringerig, maar gewoon eerlijk over de mogelijkheden.
Na overleg zijn we eruit gekomen en zijn we een plezierige winkelervaring rijker.

Guusje bedankt!

28. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Gerben, u heeft ook gelijk een topmodel uitgekozen! Fijn dat jullie in één keer konden slagen en beslissen. Veel plezier van uw bank!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top ervaring bij Woonsquare Eindhoven!

Wij hebben bij Woonsquare Eindhoven maar liefst 4 banken gekocht en zijn echt super tevreden!

De kwaliteit van de banken is uitstekend. Ze zitten comfortabel, zijn stevig en de afwerking is netjes. Je merkt echt dat het geen goedkope rommel is maar gewoon goede kwaliteit waar je jaren plezier van hebt.

Daarnaast was de service ook top. We zijn vriendelijk geholpen in de winkel, kregen goed advies en alles werd duidelijk uitgelegd. Levering verliep netjes volgens afspraak en alles werd goed verzorgd.

Kortom: wij raden Woonsquare Eindhoven zeker aan als je op zoek bent naar mooie banken met goede kwaliteit en fijne service!

27. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Bedankt voor uw superfijne review! Wat leuk ook dat u meteen voor vier banken bent geslaagd en dat de kwaliteit helemaal naar uw wens is. Wij wensen u ontzettend veel plezier met alle banken!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tevreden over de heer van Kessel

De heer van Kessel zijn we zeer tevreden over. Helpt waar moet en is zeer vriendelijk en meedenkend

23. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Dank u voor uw positieve review

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooie bank gekocht!

Super mooie bank gekocht!! Fijne verkoopster en een mooie zaak! Wij zijn erg tevreden. 😊

17. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Sil, bedankt voor uw review en de complimenten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

een bank en relaxstoel gekocht

14 feb een bank en relaxstoel gekocht. We waren goed en vriendelijk geholpen door de leuke verkoopster Sam. Ze neemt de tijd voor je en dat is zeer fijn. Zal zeker terugkomen als ik iets nodig heb.

14. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Vumboh, dank u voor uw positieve review en alvast veel plezier van uw nieuwe aankoop

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn goed geholpen door Mike!

We zijn goed geholpen door Mike!
Uiteindelijk hebben we een mooie bank uitgekozen.

16. februar 2026

Svar fra Woonsquare - Eindhoven

Beste Joel, dank u voor uw review, fijn dat u een mooie bank heeft kunnen uitzoeken

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv