Supergoed geholpen in deze winkel! Het personeel was ontzettend vriendelijk, geduldig en dacht echt met mij mee. Ik kreeg duidelijke uitleg en uitstekende service. Je merkt dat klanttevredenheid hier... Vis mer

Beliggenhet
Bytt filialWillem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Se hva andre synes
Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... Vis mer
Selskapet har svart
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Vis mer
Selskapet har svart
Vriendelijke mensen, goede hulp, denken oprecht mee. Geen verkopers die alles zomaar geweldig vinden wat ik zeg maar denken eerlijk mee. En gaven ook oprecht tips en advies. Een drankje werd aangeb... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kontaktopplysninger
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne communicatie en goed geholpen

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Kelly heeft mij uitstekend geholpen
Kelly heeft mij uitstekend geholpen.
In afronding ook Ricardo .

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Hele goede hulp gekregen en je kan van…
Hele goede hulp gekregen en je kan van alles vinden in de winkel en de kwaliteit is prima.
De service en het personeel zijn top

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Guusje heeft ons goed geholpen en…
Guusje heeft ons goed geholpen en uiteindelijk een hele mooie bank uitgekozen.

Netjes geholpen
Netjes geholpen, klantvriendelijk.
Zeer tevreden hoe we geholpen zijn door Kelly.

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
We had a great experience at Woonsquare…
We had a great experience at Woonsquare Eindhoven while buying our bed. Sam provided excellent customer service throughout the process. She was patient, friendly, and really took the time to understand what we were looking for. Her guidance made the whole decision much easier and stress-free.
We truly appreciate her professionalism and helpful attitude. Overall, a smooth and pleasant shopping experience, and we’re very happy with our purchase. Highly recommended!😊👍

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Winkel met de slechtste garantie ooit
Winkel met de slechtste garantie ooit. Matras is al een halfjaar kapot. Komt er eindelijk een "monteur" kijken met de mededeling productie fout. Let op, bij een bed van 1400 euro. Hij geeft aan wordt een ruiling. Inmiddels 2 maanden verder en nog geen matras. Nu geeft Woonsquare aan toch reparatie. En nu. Voorlopig op de grond slapen. Bij verkoop kan alles maar na betaling niks.
Slechter dan slecht.

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
We vonden moeilijk om te beslissen zijn…
We vonden moeilijk om te beslissen zijn goed geholpen ...ook werd alles goed uitgelegd door kelly hebben in verleden meer gekocht en zijn erg tevreden

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Ik ben goed geholpen door onze lieve…
Ik ben goed geholpen door onze lieve Kelly erg te vreden mag hier blijven voor altijd

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Fijn te woord gestaan en goed geholpen

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Heel erg fijn geholpen door Mike
Heel erg fijn geholpen door Mike, een super mooie bank uitgekozen. Nogmaals bedankt voor de goede hulp !

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
We zijn ontzettend goed en deskundig…
We zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Kelly. Super verkoopster!

Very nice collection
Very nice collection, and accommodating staff.

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Goede uitleg. Verschillende opties gezien. Vriendelijk en kundig geholpen door Guusje.

Super leuk winkelen
Samen met mijn nichtje liepen we woonsquare binnen, na maanden zoeken van een bank zonder enige hoop zijn keken we naar banken. Na een korte loop rit hadden we ons smaak te pakken, liefde op het eerste gezicht. Sam heeft ons erg goed geholpen met begin tot einde, super vriendelijk en gastvrij. Met de bank en forse korting die we hebben gekregen ben ik erg dankbaar:)) nogmaals bedankt voor alles.

Wat een prachtige bank
Wat een prachtige bank! Het was echt liefde op het eerste gezicht. Niet alleen zijn we ontzettend blij met ons aankoop, maar we zijn ook heel goed geholpen in de winkel. We kregen duidelijke informatie en deskundig advies, waardoor we met een gerust gevoel onze keuze konden maken. De service was vriendelijk en professioneel. Kortom: een mooie ervaring van begin tot eind en een bank waar we elke dag van genieten!

Super goed geholpen!
Super fijn geholpen door Kelly en Mike! We hebben veel verschillende stoffen gezien en uiteindelijk met de prijs kunnen onderhandelen, waardoor we een ontzettend mooie bank hebben kunnen uitzoeken!

Great place
Great place, great furniture, and amazing staff!

Goede service en advies
Hele ruime showroom met veel opties. Lang op zoek geweest naar een bank en hier uiteindelijk de perfecte bank gevonden. Goed geholpen met prettig advies wat betreft opstelling en stofkeuze.

Svar fra Woonsquare - Eindhoven
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.