Banner for Woonsquare - Amersfoort

Bytt filial

Amsterdamseweg 39B, 3812 RP Amersfoort, Utrecht, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hartelijke ontvangst, geven je de ruimte om op je gemak rond te kijken. Komen met goede adviezen en een eerlijk verhaal. Daarbij luisteren ze goed naar de wensen van de klant. De gedrevenheid komt voo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel vriendelijk geholpen en goeie informatie gekregen. Dit was mijn eerste keer bij deze winkel, maar heb gelijk een bank gekocht superblij mee😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werden keurig geholpen door de verkoopadviseur. Zij dacht ook met ons mee over onze mogelijkheden. En tenslotte kon ze ons, na overleg, een mooie setprijs aanbieden. Daarom hebben wij uiteindelijk... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In twee weken drie maal in de winkel geweest om te kijken, alle keren voortreffelijk geholpen door Helen, vandaag volledige inrichting voor ons nieuwe appartement gekocht. Erg mooi.

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 665 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hartstikke vriendelijk personeel

Hartstikke vriendelijk personeel. Werden goed geholpen en rustig ontvangen. Alle opties werden

22. juni 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Jort, bedankt voor uw review voor onze meubelwinkel in Amersfoort.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

19 juni 2026 was een warme dag waarbij…

19 juni 2026 was een warme dag waarbij je eigenlijk een meubelwinkel mijdt en in het water ligt. Maar wat verfrissend was het om bij het filiaal in Amersfoort binnen te lopen en in plaats van met stroop ingesmeerd te worden door mangers zoals bij twee Seat and Sofa's Filialen, een verkoper tegen te komen waarbij je niet het gevoel hebt dat hij iets moet verkopen door een voortdurend doorlopend levend reclamespotje te zijn maar juist stiltes laat vallen en met weinig woorden ons ruimte geeft om rustig na te laten denken en ons, mijn dochter van 11 en ik, zelfs weer naar huis stuurde om gewoon eerst de maat nog even extra te controleren. En ja.. we reden er om 15:00 weg en kwamen om 19:30 weer terug vanuit Bussum. Helaas werd het niet door eigen voorkeuren niet de bank die wij voor ogen hadden. Maar omdat ik de klik met de verkoper op waarde schatte kwam ik zelf met het verzoek om met mij verder te denken en mij uit te dagen. Het alternatief bleek uiteindelijk geen alternatief maar een keuze om blij van te worden. Okay.. geen lounge-gedeelte, maar slapen doe je dan ook op bed. Wel een fantastische mooie, en mooi afgewerkte bank in de opstelling die past in onze woonkamer in een sky-blue kleur waar mijn dochter en ik allebei gelijktijdig op aansloegen. De verkoper was zichtbaar aan het genieten van dit moment en dat maakt dat het hele bezoek is ervaren als uitje en voor in de toekomst een garantie dat ik M. als mijn Woonsquare-contactpersoon zal opzoeken en zal uitdragen naar anderen. De verkoop kon worden afgesloten met een heerlijk glas koud water wat ook nodig was.

Serieus, mooie zaak, mooie kwaliteit banken en veel keus, maar het was de verkoper die ons kon binden omdat hij zichzelf was. Dank M! And then some!

19. juni 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Eric, een review als deze lezen is voor ons bijzonder waardevol, omdat u niet alleen iets vertelt over uw nieuwe bank, maar vooral over de manier waarop u het bezoek aan onze vestiging in Amersfoort heeft ervaren.

Wat mooi dat u de ruimte heeft gekregen om rustig rond te kijken, na te denken en zelfs eerst thuis nog de maten te controleren voordat u een definitieve keuze maakte. Wij geloven dat een nieuwe bank een aankoop is waar u jarenlang plezier van moet hebben, en daar hoort geen haast of druk bij.

Extra bijzonder vinden wij uw beschrijving van het contact met M ;-)
Het grootste compliment dat een adviseur kan krijgen, is dat een klant zich gehoord voelt en het vertrouwen krijgt om samen verder te kijken dan de oorspronkelijke wens. Dat u uiteindelijk samen uitkwam bij een bank en opstelling waar u én uw dochter direct enthousiast over waren, maakt dit verhaal alleen maar mooier.

Ook uw opmerkingen over de sfeer in de showroom, de ruime keuze aan banken en het persoonlijke contact waarderen wij enorm. Het is precies de combinatie van inspiratie, wooncomfort en oprechte begeleiding waar wij naar streven.

Hartelijk dank voor het delen van deze uitgebreide ervaring. Uw mooie woorden geven wij met veel plezier door aan M. en het team van Amersfoort.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik kreeg een kapotte salontafel…

Ik kreeg een kapotte salontafel geleverd en op 3 april 2026 is er een monteur geweest die zie niet te maken u krijgt een nieuwe maar tot op heden nog niks gehad
ik bellen zeggen ze we zoeken het voor je uit krijg je als antwoord op 19-05-2026 De salontafel staat in bestelling.

Ik heb even navraag gedaan bij de leverancier met de vraag wanneer de salontafel binnen komt.

Zodra ik antwoord terug heb van de leverancier kom ik er meteen even op terug.

ik op 31mei gemaild weten jullie al iets krijg je als antwoord

Ze worden begin juni geleverd. Een defectieve datum heb ik helaas nog niet. Wij houden het even voor u in de gaten.

maar we zitten als halverwege juni maar nog steeds niks

dus ik weer mailen en nu reageren ze niet meer

dus ik krijg het gevoel dat ik wordt opgelicht

dus we wachten af

dus ik zeg goeie spullen maar als er iets stuk is succes

(update) er is inderdaad contact geweest 22-06-2026 en er zijn afspraken gemaakt dus ik wacht geduldig af of jullie ze nakomen voordat ik hem bijwerk

(update) en wat ik al vermoede zijn ze hun afspraken niet nagekomen ze zouden mij 25-06 of 26-06 terug bellen om te horen of er contact is geweest met mij door de bezorgdienst want hij zou tussen 29-6 en 3-7 geleverd worden maar ik heb ze niet gezien of gehoord. echt schandalig dit dat je zo met je klanten omgaat.
en dan zeggen ze dit Nogmaals onze excuses voor de valse start, maar het is fijn dat het nu wordt opgelost voor u.

Wat is er dan opgelost????

en zelfs hier reageren ze nu niet meer op

dus ik dacht bel zelf wel weer (10-07-2026)
en weer afgescheept met we zijn er mee bezig u hoort van ons volgende week beloofd

ben benieuwd

3. april 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

[UPDATE] Er is inmiddels contact met u geweest om deze situatie op te lossen. Nogmaals onze excuses voor de valse start, maar het is fijn dat het nu wordt opgelost voor u.

Wij hopen dan ook dat u naar tevredenheid uw review hier op wilt aanpassen.

---

Beste Evert Jan, bedankt voor uw review.
Vervelend dat u een kapotte salontafel heeft ontvangen en dat u nu te lang wacht op een nieuwe.

Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd zodat wij met u mee kunnen kijken en de zaak kunnen oplossen.

Wel willen wij nog aangeven dat wij uitspraken als "opgelicht" uiterst serieus nemen wanneer wij beticht worden van een strafbaar feit.

Wij wachten uw gegevens af en zullen dit dan voor u onderzoeken.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verkoop boven klantvriendelijkheid

Wat begon als een fijne ervaring met goed contact en deskundig advies van een medewerker, sloeg volledig om toen "de manager" erbij kwam en wij aangaven nog één andere bank te willen bekijken voordat we een definitieve keuze maakten.

De reactie van de manager was verrassend onvriendelijk en vooral gericht op het direct sluiten van de deal. In plaats van begrip voor een weloverwogen aankoop, kregen we te horen: "Als je terugkomt, onthoud ik je gezicht en krijg je niet dezelfde prijs."

Een opmerking die wij als klant zeer ongepast en intimiderend hebben ervaren. Zeker omdat het rustig was in de winkel en er alle ruimte leek voor een normaal gesprek. Een bank koop je niet elke dag; het is logisch dat je verschillende opties wilt vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Jammer dat een aanvankelijk positieve indruk zo teniet wordt gedaan door een gebrek aan klantvriendelijkheid en respectvolle communicatie. Voor ons reden genoeg om elders verder te kijken.

13. juni 2026

Beste Maaike,

Bedankt voor uw review.
Wij hebben uw gegevens opgevraagd zodat wij met u in contact kunnen komen om uitgebreider uw ervaring te bespreken en hier actie op te ondernemen.

Onze excuses dat u het bezoek aan onze woonwinkel zo heeft ervaren, wij hopen nog met u in gesprek te kunnen gaan om uit te zoeken wat er exact is voorgevallen en wij de juiste medewerkers hierop kunnen aanspreken.

Fijne winkelervaring gehad

Fijne winkelervaring gehad. Vriendelijk personeel dat je bij binnenkomt welkom heet. Na een eerste bezoek terug gekomen om de bank te bestellen. Bij het tweede bezoek de bank besteld waarbij we uitstekend geholpen zijn.

6. juni 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Wat leuk om te lezen dat uw eerste indruk zo positief was dat u later bent teruggekomen om de bank daadwerkelijk te bestellen. Dat is misschien wel het mooiste compliment dat een woonwinkel kan krijgen. Een nieuwe bank kiest u niet van de ene op de andere dag, dus fijn dat u tijdens beide bezoeken de tijd en ruimte heeft gekregen om tot een weloverwogen keuze te komen.

Mooi dat u zich welkom voelde in de showroom en dat onze collega's u bij het bestellen van de bank zo goed hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe bank en bedanken u voor het vertrouwen in onze woonwinkel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen met het uitzoeken van een…

Goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank: Avalanche. Goed advies en happy de deur uit.

4. juni 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Nienke, wat mooi om te horen dat jullie met een goed gevoel de deur uit zijn gegaan én dat de keuze uiteindelijk op de Avalanche is gevallen.
De Avalanche hoekbank is niet voor niets een van de opvallende modellen uit onze collectie, dankzij het royale zitcomfort, de eigentijdse uitstraling en het kenmerkende patroonstiksel dat de bank een unieke uitstraling geeft. Daarnaast is het model verkrijgbaar in verschillende opstellingen, kleuren en bekledingen, waardoor hij perfect kan worden afgestemd op de woonruimte en persoonlijke smaak.

Fijn dat het advies heeft geholpen om tot de juiste keuze te komen. Nu begint het leuke gedeelte: uitkijken naar het moment dat de Avalanche straks het middelpunt van jullie woonkamer wordt.

Wij wensen jullie alvast heel veel woonplezier en comfortabele avonden op jullie nieuwe bank. 😊

Hele fijne winkel!

Hele fijne winkel! Super mooie aanbiedingen en fijne hulp van medewerkers! Zeker een aanrader om naartoe te gaan. Bij twijfel wordt er ook zeker goed gehandeld en (af en toe een mooie deal besproken) Super bedankt WoonSquare!

3. juni 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Bedankt voor uw leuke review, wat fijn dat u met hulp van de medewerkers kon slagen in onze woonwinkel.
Fijn om te lezen dat u een goede deal heeft kunnen sluiten voor uw nieuwe bank.

Heel veel woonplezier gewenst namens het gehele team!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede ervaringen goed geholpen…

Hele goede ervaringen goed geholpen netjes wat te drinken gekregen en goed geholpen bij het uitkiezen voor de bank! Hele mooie bank uitgezocht voor een koopje omdat er deze week korting was! Top zaak!

3. juni 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Wat leuk om te horen dat uw bezoek aan onze woonwinkel zo goed is bevallen. Een nieuwe bank uitzoeken gaat een stuk prettiger wanneer u rustig kunt rondkijken, goed wordt geholpen en ondertussen kunt genieten van een kopje koffie of iets anders te drinken.

Mooi dat u juist tijdens de actieperiode bent geslaagd voor een bank die perfect bij uw wensen past én voor een aantrekkelijke prijs. Dat maakt het natuurlijk extra leuk om straks van uw nieuwe aankoop te genieten. Veel plezier gewenst met uw nieuwe bank en bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

In de winkel goede service / klantenservice een teleurstelling

We zijn in Amersfoort keurig netjes geholpen door Ton. Ook het afhalen ging vlot, opnieuw bij Ton in Almere. Dit gedeelte was 5 sterren waard! 👏🏼

Waarom dan toch maar 3 sterren? Dat ligt aan de klantenservice. De bank werd in de verkeerde kleur geleverd. Tot dusver geen probleem, als het vlot en netjes wordt opgelost. Helaas duurde het weken- en wekenlang voordat de oplossing er kwam. Daarvoor heb ik zelf 3x moeten bellen en flink druk op de ketel moeten zetten. Dit voelt als de omgekeerde wereld.

Woonsquare; los problemen voortaan vlot en netjes op. Houd je aan jullie streven van 5 werkdagen bij het melden van een probleem.

19. mars 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

[UPDATE] Beste Gerben, hartelijk dank voor het prettige gesprek en uw opbouwende feedback.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken, daar zit zoals besproken gelukkig wel verbetering in.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw meubels en dat wij u in de toekomst weer welkom mogen heten.

---

Beste Gerben, bedankt voor uw review.
Wat fijn dat u bij de aankoop en het afhalen door Ton zo goed geholpen bent dat u de woonwinkel 5 sterren geeft.

Wij betreuren het echter dat u de service als minder heeft ervaren. Er is inderdaad wel een periode een achterstand geweest door personeelswisseling, waardoor het streven van reageren binnen 5 werkdagen vaak niet haalbaar bleek.

Uiteraard staan wij altijd open voor verbeteringen en komen graag in contact met u om het hierover te hebben.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vriendelijke verkopers

Vriendelijke verkopers, denken goed mee met de inrichting van ons eerste huis. Veel aanbod in de winkel en altijd iemand beschikbaar. Goede onderhandeling, wij komen hier zeker terug.

25. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Charlotte, dank voor uw goede review voor de woonwinkel in Amersfoort. Alvast veel plezier van uw aankoop!

Caribbean hoekbank

Fijne verkoper, meedenkend en rustig.
Geen druk.

Wij hebben gekozen voor de Caribbean bank.
Redelijk korte levertijd voor een aangepaste opstelling, +- 8 weken.

23. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Daryll, bedankt voor uw leuke review. Goed om te horen dat u het advies als rustig en prettig heeft ervaren tijdens het uitzoeken van uw nieuwe bank. De Caribbean hoekbank is een mooie keuze, met zijn zachte ronde vormen en comfortabele lounge zitdiepte ideaal voor heerlijk ontspannen in huis. Wij wensen u alvast veel woonplezier met uw nieuwe hoekbank.

Super vriendelijk

Super vriendelijk, snel geholpen ze vragen je of alles naar wens is helpen je met eventuele adviezen en helpen met mee denken. En je krijgt ook nog is lekker wat te drinken :)

Top service

21. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Gabrielle, bedankt voor uw review. Een lekker drankje zoals goede koffie kan een hoop goeds doen. Fijn dat het jullie heeft geholpen om iets moois uit te zoeken. Veel plezier er van en tot ziens in onze woonwinkel!

Top!

Goed geholpen enthousiaste verkoper en uiteindelijk op zijn aanraden op een bank uitgekomen!

18. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Max, bedankt voor uw review, goed om te lezen dat u enthousiast bent geholpen en u snel kon slagen. Veel plezier van uw aankoop!

Erg vriendelijk persoon

Erg vriendelijk persoon, heel fijn geholpen alles word rustig en goed aan je uitgelegd.
Winkel is zeker aan te raden

18. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Beste Samantha, bedankt voor uw review en alvast veel plezier van uw aankoop

Fijne

Fijne, vriendelijke, meedenkende verkoper. Flexibel en ruimdenkend . We mochten zelfs de kleurstaal iets langer meenemen om een goede keuze wat betreft de kleur van de bank te kiezen. Top!

6. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Dank u voor uw review en veel plezier van uw nieuwe bank

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werden vriendelijk ontvangen en…

We werden vriendelijk ontvangen en konden even lekker rustig rondkijken. Toen we een mooie bank hadden gevonden werden we super goed geholpen en hebben we hem helemaal naar onze wensen samengesteld en zijn we tot een super goede deal gekomen. Top service!

6. mai 2026

Svar fra Woonsquare - Amersfoort

Dag Floor, bedankt voor uw review!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv