1. Butikk med hodeplagg
  2. Hattebutikk
  3. Herreklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Al meer dan 140 jaar is de hoeden- en pettenwinkel H. Witting & Zn een begrip in de stad en de provincie Groningen, maar ook hoedenliefhebbers van ver buiten de provincie zijn vaste klant bij deze bijzondere hoedenwinkel. Gevestigd in een eeuwenoud ...

2,5

Under middels

Pet a 45 euro gekocht

Pet a 45 euro gekocht, er zaten zwarte vingers/vlekken op. Tijdens de koop niet gezien en de verkoper ook niet (tijdens het uitpakken bij daglicht in de auto zag ik het). Na telefonisch contact kan de pet op eigen kosten teruggestuurd worden (wij wonen 189 km richting zuiden), 'k heb de situatie uitgelegd: schoonmoeder (86 jaar woont in Friesland in een verzorgingstehuis) past uit alle petten, van hetzelfde model, alleen deze goed..... Ze kunnen niet meer betekenen helaas (er wordt niet meegedacht). Dus dan maar proberen de pet schoon te krijgen......
Pet van m'n vriend lag ook verkeerd in een 10 euro rekje (maar koste 14,95). Mij zie je er niet meer.

17. august 2023

Visiting H. Witting

Were passing by the place with my brother. Thought to go in for a browse.
Nice shop front!. Unfortunately unfriendly and pushy gentlemen. Tried to sell us hats that we did not want. And then when realised that we will not be buying he said bye bye bye. Unpolite. First and a last visit to the shop.

28. april 2023

HOED PET of CAP

HOED PET of CAP
Enorme keuze in hoeden petten caps
Je zegt wat je wilt en er komen verschillende opties voorbij
Knap vind ik het ook dat de hoedenverkoper meteen de juiste maat pakt.
Een echte kenner.
Voor een pet of hoed zit je bij H.Witting goed.

14. april 2020

Schmücken Sie Ihren Kopf mit den…

Schmücken Sie Ihren Kopf mit den stilvollen und funktionalen Accessoires von Witting. Seit 1876 produziert das Unternehmen die Hut-Mode für Damen und Herren
Stilvolle, hochwertige Hüte und Mützen für Damen und Herren in verschiedenen Ausführungen
Von eleganten und zeitlosen Klassikern, coolen und lässigen Styles, modernen und aktuellen Hüte Mützen und Caps.
Weltbekannte Marken wie Borsalino, Stetson, Mayser, Kangol, Guerra und Witting sind hier in großer Vielfalt erhältlich. Das Sortiment wechselt mit den Jahreszeiten und wird regelmäßig erneuert und erweitert.

7. april 2020

Den Hutladen gibt es schon seit 1876

Den Hutladen gibt es schon seit 1876. Das Angebot an Hüte, Mützen,Caps und Modeaccessoires(Herren) für Männer und Frauen ist sehr groß und vielseitig. Hier gibt es wirklich alles, und das zu einem fairen Preis-Leistungsverhältnis. Egal, ob du eine coole Mütze suchst, ein Hut, eine Strickmütze,Baskenmütze,Fisherman's cap,Original Donegal Tweed mütze,Regenhut,Panamahut oder ein elegante Filzhut, ob du es lieber sportlich magst oder schick – hier zu shoppen macht Spaß und am Ende gehst du garantiert nicht ohne Hut oder Mütze nach Hause. An Marken findest du hier zum Beispiel Borsalino ,Stetson,Mayser,WITTING,Schipperspet,Groninger Schipperstrui,HOM,Witting accessoires oder ROECKl.

7. april 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis