Westcoast Motorsport Anmeldelser

4,9

Behövde hjälp med beställning som ej fanns i lager - fick svar direkt att en leverans från leverantören skulle göras och att jag bara behövde meddela vad jag önskade så kom det med. Hade kontinu... Vis mer

Kvalitet på kepsar 5 ⭐️ att handla online och hitta vad jag vill köpa 5 ⭐️ enkelt betalningssystem och snabb leverans 5⭐️

There were some problems with order but nothing an amazing conversation with support couldn't solve. I was really happy and surprised how fast we resolved problem. Also shipping from Sweden to Slovaki... Vis mer

Fantastisk service, trevliga personliga svarsmail, snabb leverans och även en liten hälsning utanpå kartongen gjorde att det sammantaget var den trevligaste nätshoppingupplevelsen jag haft 😊

1. Motorsportbutikk
  2. Bildeler
  3. Bilutstyrsbutikk
  4. Butikk med biltilbehør
  5. Butikk med hodeplagg
  6. Streetwearbutikk

A nordic motorsport shop for both drivers, teams and fans. With brands like Samco, QSP, Puma, Schroth, Sonax, 59North Wheels, Alpinestars. Official merch dealer for Mercedes, Red Bull, Haas, Ferrari and McLaren in F1 and for BMW M Sport. Custom car building, racing team and producer of events and fairs like Westcoast Motorshow in Sweden.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Väldigt trevligt och personligt…

Väldigt trevligt och personligt bemötande och fin produkt. Rekommenderar starkt.

2. oktober 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Clara för dina vänliga ord. Roligt att läsa att du uppskattar bemötandet och produkterna!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Snabb support

Bra kommunikation, snabb support

21. september 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Kul att du uppskattar kommunikationen och snabbheten i den. Hoppas du blir lika nöjd med dina produkter. Tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om produkter i framtiden.

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack! Värmer alltid extra att läsa att du tycker vi är trevliga. Kul självklart att leveransen har gått snabbt och smidigt också.

Ha en härlig vecka och tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse om Westcoast Motorsport.

Bra service

Bra service! Snabb leverans! Kanon helt enkelt!

5. september 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Vad roligt att läsa om din köpupplevelse från WestcoastMotorsport.se och stort tack för att du valde att dela den här på Trustpilot!

Hoppas jag får möjlighet att hjälpa dig igen . Ha en härlig helg!

Va roligt att höra!!

Hoppas vi ses på Porschefinalen på Mantorp Park i slutet av september! :)

Ha en trevlig vecka.
Pontus, Westcoast Motorsport

The experience in general was good but…

The experience in general was good but the item price was the most expensive out of all the online stores, but he problem is that the other websites don't offer shipping to all countries

11. juli 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Thank you for your comment about the purchase of our Puma Racing Gloves. Glad to hear that you liked the general experience but sorry to hear that you found it expensive. We sell them according to the recommended retail price that we've got from the manufacturer (including import fees, taxes, VAT etc.). As far as I know there are not anyone else within EU that sells them besides Westcoast Motorsport but maybe someone offers them with discount somewhere. No mather what I hope you're happy with the feeling and the great quality of your new racing gloves.

Hope that the general experience of the purchase from Westcoast Motorsport and the shipping to Beirut was ok anyway and that I might will be able to help you again in the future.

Never hesitate to contact me directly on info@westcoastmotorsport.se if you have any thoughts and questions.

Have a great day
Kind regards
Pontus, Westcoast Motorsport.

T-shirten blev jättebra i storlek och…

T-shirten blev jättebra i storlek och sonen blev supernöjd med sin porsche motorsport tshirt. Nu har han en tshirt till sin keps 👍😊

20. juli 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att din son blev supernöjd! Stort tack för att du delade din upplevelse här :)

Ha en fortsatt fin sommar

Bra service

Bra service, dock passade inte produkten. Men vi fick hjälp att skicka tillbaka.

15. juli 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack. Roligt att läsa att du uppskattar servicen, även om det du beställde inte passade dig den här gången. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen vid annat tillfälle.

Ha en fortsatt trevlig sommar och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Välpackat och snabbt.

Välpackad, snabbt levererat och med ett trevligt meddelande i paketet. Top notch!

17. juli 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Dennis för att du tog dig tid att skriva om din köp/leverans upplevelse. Roligt att du uppskattar paketeringen och snabbheten.

Ha en fortsatt härlig sommar och hör gärna av dig om det är något du funderar på.

Good service

Good service, Quick delivery to the Netherlands

13. mai 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Thank you very much Wil for your kind comment. Nice to hear that you appreciate the service and quick delivery.

Never hesitate to contact Westcoast Motorsport if you have any questions in the future.

Have a great day!
Kind regards

Smidig och snabb leverans

Smidig och snabb leverans. Bra paketerat.

26. april 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att du uppskattar snabbheten, smidigheten och paketeringen. Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss och andra här om Westcoast Motorsport.

Tack och ha en härlig vecka!
Pontus, Westcoast Motorsport

Snabb service och trevligt bemötande…

Snabb service och trevligt bemötande men hemsidan är inte uppdaterad efter vad som finns i lager.

25. april 2023

Hej Viggo!
Stort tack för att du delade din upplevelse av köpet på westcoastmotorsport.se.

Kul att du uppskattar snabbheten på servicen och bemötandet du fått i vår mailkonversation. Som jag skrev då så beklagar jag att det ibland kan diffa på någon enstaka produkt, speciellt efter att vi vart iväg på events som i det här fallet när vi var iväg på elmiamässan för några veckor sedan och sålde. Därför jag mailade dig direkt och gav dig alternativ. Annars är alltid målsättningen att ha 100% uppdaterad lagerstatus :)

Hoppas ändå att du blev nöjd i slutändan med den produkt du fått och tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar i framtiden om produkter eller lagerstatus.

Ha en fortsatt härlig vecka!
Pontus, Westcoast Motorsport

Jag hittade den keps jag var ute efter…

Jag hittade den keps jag var ute efter bara hos er.

3. april 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Kul att vi kunde hjälpa dig att finna den keps du var ute efter! Westcoast Motorsport är ju ensam återförsäljare i Norden för flera bilsport varumärken så det var ju tur att du fann fram till Westcoast Motorsport :)

Ha en fortsatt fin dag och stort tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar här på Trustpilot.

Snabb Leverans

2. april 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Andreas för att du tog dig tid att dela din köpupplevelse här på Trustpilot. Väldigt glädjande att du uppskattar den snabba leveransen. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar i framtiden :)

Ha en trevlig vecka

Bra service

Super trevlig hjälpte mig med beställning och betalningen även snabb leverans:)

3. april 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Roligt att höra att du är nöjd med beställningen och servicen jag kunde ge dig. Plusset för snabb leverans får väl gå till Postnord men stort tack för att du tog dig tid att skriva om ditt köp.

Ha en trevlig helg.

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack snälla för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Extra kul givetvis att du uppskattade snabbheten på leveransen och enkelheten vid ditt köp.

Ha en trevlig vecka och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Pontus, Westcoast Motorsport.

Strålande

Strålande, snabb leverans!

1. mars 2023

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack! Roligt att höra att du tycker det var bra och snabb leverans.

Tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Ha en trevlig vecka.

Svar fra Westcoast Motorsport

Vad trevligt att läsa att du uppskattar både utbudet på westcoastmotorsport.se och vår snabbhet i leveransen.

Trevlig vecka.