Westcoast Motorsport Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Behövde hjälp med beställning som ej fanns i lager - fick svar direkt att en leverans från leverantören skulle göras och att jag bara behövde meddela vad jag önskade så kom det med. Hade kontinu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service, trevliga personliga svarsmail, snabb leverans och även en liten hälsning utanpå kartongen gjorde att det sammantaget var den trevligaste nätshoppingupplevelsen jag haft 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je suis extrêmement satisfait de cette boutique, j'avais des question à poser et on m'a répondu rapidement et correctement, en plus la livraison était très rapide et le produit parfaitement conforme à... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Motorsportbutikk
  2. Bildeler
  3. Bilutstyrsbutikk
  4. Butikk med biltilbehør
  5. Butikk med hodeplagg
  6. Streetwearbutikk

Skrevet av virksomheten

A nordic motorsport shop for both drivers, teams and fans. With brands like Samco, QSP, Puma, Schroth, Sonax, 59North Wheels, Alpinestars. Official merch dealer for Mercedes, Red Bull, Haas, Ferrari and McLaren in F1 and for BMW M Sport. Custom car building, racing team and producer of events and fairs like Westcoast Motorshow in Sweden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Jonas! Va roligt att du uppskattade både leverans och produkterna du beställde på westcoastmotorsport.se i måndags.

Hoppas jag får möjlighet att hjälpa dig igen vid senare tillfälle. Tills dess vill jag passa på att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nöjd med köpet

Köpet levde upp till min förväntningar. Storleken stämde på pricken.

29. november 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att köpet levde upp till dina förväntningar och att det du köpte passade. Glädjande att läsa och stort tack för att du delade din fina köpupplevelse från westcoastmotorsport.se här på Trustpilot.

Tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar i framtiden.

Önskar dig en fin vecka och en riktigt God Jul.
Pontus, Westcoast Motorsport.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lätt att beställa i från ochsnabb leverans snabb…

Lätt att beställa i från och snabb leverans beställde måndag kväll fick varorna onsdag förmiddag

2. desember 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack snälla Mattias för ditt fina omdöme om köpupplevelsen och leveransen av din order från westcoastmotorsport.se. Roligt att läsa att du uppskattar snabbheten men tveka aldrig att höra av dig direkt till mig om du har några frågor eller funderingar vid framtida köp.

Ha en fin vecka.

Snabb service

Snabb service

23. november 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Joakim för ditt femstjärniga omdöme här på Trustpilot. Roligt att läsa att du uppskattar snabbheten på servicen du fått vid ditt köp på westcoastmotorsport.se. Tveka aldrig att höra av dig direkt till mig om du har några frågor eller funderingar vid framtida köp.

Ha en härlig vecka och åter igen stort tack för ditt köp på westcoastmotorsport.se

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra bemötande under lång tid

Bra bemötande under lång tid. Snabb leverans och bra service. Kläderna passar perfekt,

27. november 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack snälla Mats för ditt fina omdöme här på Trustpilot. Roligt att läsa att du uppskattar bemötandet, leveranstid och service men framförallt att kläderna passade perfekt :D

Ha en fin vecka.

Bra köpupplevelse

Långsam hantering av order. Långsam frakthantering Men det mesta berodde på att PostNords app inte var uppdaterad. Så jag ändrar till utmärkt köp !

20. november 2025

God afton Gabriel.
Hoppas du har en trevlig vecka så här långt och tack för att du tog dig tid att göra en recension om ditt köp på WestcoastMotorsport.se här på Trustpilot.

Vad jag kan se kom din beställning in under måndag eftermiddag runt 16.00 förra veckan vilket gjorde att jag inte hade möjlighet att gå igenom den förrän på tisdagen. Den packades och skickades och levererades till dig på fredag 14:03. Så totalt 3½ arbetsdag tog det. Kan bara beklaga att du tycker 3½ arbetsdag är för lång tid. Jag skickade ett mail med fraktinfo till dig men du kan alltid ringa eller maila mig i förväg på info@westcoastmotorsport.se eller 010-2040400 för att få veta exakta leveranstider.

Jag hoppas oavsett att du ändå är nöjd över kepsarna du beställde och att jag får möjlighet att hälsa dig välkommen som kund någon gång igen i framtiden.

>> Svar på uppdatering: Jag förstår och tackar det yttersta för ditt uppdaterade omdöme. Du är alltid välkommen att ringa eller maila mig direkt så håller jag dig personligen uppdaterad. Ha en härlig vecka och åter igen tack för ditt omdöme.

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack Yvonne för ditt fina omdöme av ditt köp på westcoastmotorsport.se. Alltid roligt att läsa att du uppskattade servicen och bemötandet. :)

Tveka aldrig att höra av dig direkt till mig på info@westcoastmotorsport.se eller 010-20 40 400 om du har några som helst frågor eller funderingar om framtida köp.

Önskar dig en fin vecka och åter igen stort tack för att du tog dig tid att dela din uppfattning om köpet.

Svar fra Westcoast Motorsport

Kul att läsa! Stort tack för att du lämnade ditt omdöme om westcoastmotorsport.se här på Trustpilot.

Önskar dig en fortsatt fin vecka.

Svar fra Westcoast Motorsport

Stort tack Henrik för ditt fina omdöme här på Trustpilot om Westcoast Motorsport.

Hoppas vi ses i höst i butiken på Överby. Åter igen stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och ha en fortsatt fin vecka.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supersnabbt svar på min n fråga och…

Supersnabbt svar på min n fråga och leverans om möjligt snabbare !
Mycket nöjd med produkten.

Vänliga hälsningar
Janet

14. oktober 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa! Stor tack för att du delade din köpupplevelse på westcoastmotorsport.se.

Önskar dig en fortsatt fin vecka.

😂👌🏻👏🏻👍

🤘🏻👍👌🏻😃😎💪🏻👏🏻🤩☺️🆗

23. september 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack för dina fem stjärnor och alla glada emojois :D Det verkar som du hade en bra köpupplevelse på westcoastmotorsport.se :D

Ha en härlig vecka och tveka aldrig att höra av dig om du har några som helst frågor eller funderingar i framtiden.

Jättebra

Super, och kanon service!

31. august 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att du uppskattar servicen. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse här på Trustpilot om Westcoastmotorsport.se.

Ha en fortsatt trevlig vecka och åter igen stort tack för ditt omdöme.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fast delivery and amazing support

There were some problems with order but nothing an amazing conversation with support couldn't solve. I was really happy and surprised how fast we resolved problem. Also shipping from Sweden to Slovakia was very fast. I have my order at home 3 days after ordering. I can recommend Thank you very much.

22. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Westcoast Motorsport

Thank you Jan for your very kind review of your purchase at westcoastmotorsport.se.

Great to hear that you appreciate the communication and the shipping to Slovakia.

Big thanks for your purchase and that you took time to write a comment. Never hesitate to contact me directly if you ever have any questions in the future.

Wish you a continuesly great summer!
Best regards.

Snabb respons och leverans

Snabb respons och leverans

29. juli 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack! Roligt att läsa att du uppskattar snabbheten.

Ha en fortsatt härlig sommar.

Snabb service och bra produkter

Snabb service och bra produkter

22. juli 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Pär för ditt omdöme av ditt köp på westcoastmotorsport.se. Glädjande att läsa att du uppskattar produkter och snabbheten.

Ha en fortsatt trevlig sommar.

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack! Va roligt att läsa.

Stort tack för ditt köp och ha en fortsatt fin sommar.

Supernöjd med leveransen

Supernöjd med leveransen, det gick fort att få hem denna vara

7. juli 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Stina för ditt fina omdöme. Glädjande att läsa att det gick snabbt och smidigt för dig att få hem din beställning.

Ha en fortsatt fin sommar.

Svar fra Westcoast Motorsport

Va kul att läsa att du uppskattar både passform och leveranstiden.

Stort tack för att du handlade på westcoastmotorsport.se och ha en fortsatt fin sommar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alltid bra feedback och trevligt…

Alltid bra feedback och trevligt bemötande av världsklass

7. juli 2025

Svar fra Westcoast Motorsport

Tack Sören för ditt fina omdöme och för att du återkommer som kund. Det värmer att höra att du uppskattar kommunikationen vi har.

Ha en fortsatt härlig sommar.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv