LUX kvalitet =dårlig kvalitet Har aldrig haft problemer med diverse maxi reservedele. Athena, Moped-speed, NGK mv.. Men indehaveren af Vest-import mener disse anerkendte mærker er dårlig kvalitet.... Vis mer
Super oplevelse. Havde bestilt cylinder, topstykke og udstødning til puch maxi. Fandt ud af jeg havde bestilt forkert topstykke, og kontaktede west-import, som hurtigt sørgede for korrekt topstykke. A... Vis mer
Jeg bestilte en tænding som viste sig at være defekt ved levering, da jeg retter henvendelse til West import i forventning om at min defekte tænding selvfølgelig kan returneres, var svaret bare at... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
god service
har aldrig nogen sinde haft vrøvl med kim fra west import der er bare så god service hade en peugeot 100ccm hvor cylinderen gik. han gjore virkelig at for at hjælpe mig dog uden hæld og vær gang jeg har bestildt noget ved ham så har jeg fået det dagen efter og han har sku aldrig haft brugte dele aldrig
det eneste minus er hans hjemmeside den kunne godt være lidt beder :)
vh martin mortensen
kanon service
har bestilt der engang bestilte en fredag kl 10. fik delene mandag kl 2 så er helt ud tilfreds med dem og det er ikke sidste gang jeg bestiller der.
Hammer god service
Har købt en biturbo udstødning i mandags og fik den for lidt siden, der er intet dårligt at sige. Varen var i tip top stand og fik hurtigt svar på email da jeg spurgte efter status på ordren, så kan kun snakke positivt om west-import ;)
En okay hjemmeside med billige priser
West-import er en okay hjemmeside med billige priser på mange ting. Men mange af delene er af ringe kvalitet. Desuden findes der ingen telefonsupport hvilket irriterer mig meget og jeg har flere gange haft sendt mails til dem uden at have fået et svar tilbage og det synes jeg er ringe service. Jeg har altid modtaget mine varer, dog modtog jeg en gang en brugt gearing hvilket jeg også var ret irriteret over!
god service, vare, og priser
ja der er ikke så meget at komme efter. udvalget er ikke så stort igen men delen er billige og er 100% iorden man skal heller ikke være bleg for at købe hans kopi produkter da de er i samme top stand som var den rullet ud fra fabrikken. god og hurtig service så ingen problem vis evt fejl skulle ske