Opdracht door 'n deskundig iemand uitgevoerd! Goede communicatie en vertrouwen was bij diegene vanaf het eerste contact meteen al 'n schot in de roos! Zeer aan te bevelen voor opdrachten, komt al... Vis mer
Se hva andre synes
Het was voor mij de 1ste keer dat ik in contact kwam met werkspot. Dus een beetje afwachten En dat pakte positief uit. Snelle aanlevering van bedrijven Het bedrijf dat bij mij is geweest reageerde s... Vis mer
Selskapet har svart
Ik liet een boiler plaatsen via Werkspot door HJ.Service Techniek in mijn caravan in Voorthuizen Ene Harmen kwam met de boiler en plaatste die Toen hij klaar was wilde hij 1260 euro cash Ik kre... Vis mer
Werkspot is een eenvoudig platform wat voor mij werkt doordat het gebaseerd is op reviews en het principe dat opdrachtnemers de opdracht krijgen op basis van de beste offerte. Het zou me veel langer k... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een vakman inhuren wanneer je er een nodig hebt is niet altijd makkelijk. Werkspot is de betrouwbare manier om je te helpen de juiste vakman in te huren voor je klus. Plaats je klus gratis en vind vakmensen met de vaardigheden die jij nodig hebt. Ontvang reacties van geïnteresseerde vakmensen en selecteer vervolgens met wie je in contact wilt komen. Dankzij reviews kan je echte meningen van eerdere klanten lezen, zodat je een weloverwogen keuze maakt over wie je wilt inhuren. Bekijk profielen, eerdere opdrachten en reviews voordat je beslist met wie je in contact wilt komen. Alleen vakmensen die jij hebt geselecteerd kunnen in contact komen met je.
Hoe werkt het?
Skrevet av virksomheten
- 1. Plaats je klus
- Plaats je klus in een paar eenvoudige stappen en nodig interessante vakmannen uit om te reageren.
- 2. Vakmannen reageren
- Geïnteresseerde vakmannen reageren meestal binnen 24 uur na het plaatsen van je klus.
- 3. Selecteer en kom in gesprek
- Vergelijk profielen en voeg je favoriete vakmannen aan je selectie toe, om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.
Waar staat Werkspot voor?
Dit kun je van ons verwachten
Alleen vakmannen met een geldige KvK-inschrijving zijn aangesloten bij Werkspot.
Kontaktopplysninger
Herengracht 469, 1017 BS, Amsterdam, USA
- info@werkspot.nl
- www.werkspot.nl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Malafiede bedrijf bij werkspot
Ene Harmen kwam met de boiler en plaatste die
Toen hij klaar was wilde hij 1260 euro cash
Ik kreeg geen bewijs van betaling
Ik kreeg geen garantiebewijs
Ik kreeg geen Nederlandse gebruiksaanwijzing
Toen hij vertrokken was constateerde ik twee deuken in de boiler maar daar deed Harmen niets meer mee
Slechte site en app en te duur
Slechte site en veel te duur. De app van meerdere fouten zoals tekstvelden die niet goed werken en review vragen terwijl die al geplaatst is. Ik snap dat ze een bedrag in rekening brengen maar het tarief van Werkspot voor vakmensen is echt belachelijk hoog. Ik gebruik deze dienst niet meer.
Vertrouwen en deskundigheid
Opdracht door 'n deskundig iemand
uitgevoerd!
Goede communicatie en vertrouwen
was bij diegene vanaf het eerste contact meteen al 'n schot in de roos!
Zeer aan te bevelen voor opdrachten,
komt alle afspraken na en goede nazorg.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Snelle aanbieding van betrouwbare …
Snelle aanbieding van betrouwbare bedrijven. Erg tevreden.

Makkelijke gebruiksvriendelijke manier…
Makkelijke gebruiksvriendelijke manier om dienstverleners te kunnen inschakelen.

Werkt snel
Werkt snel. Wat wel een dingetje is (voor mij???) Dat de reacties van bedrijven slecht te vinden zijn

Oplichters op het platform
Toevallig belde werkspot mij laatst met vragen hoe het platform beviel. Hier aangegeven dat ik zeer ontevreden ben omdat ik een oplichter heb ingehuurd die de klus niet af heeft gemaakt en er met mijn geld vandoor is (ik ben niet de eerste). Hij gaf aan dat ze het zouden uitzoeken en deze zou blokkeren. Het bedrijf is maar liefst 1 week geblokkeerd en mag nu gewoon weer verder met hun malafide partijen. Zal voor werkspot wel geld opleveren natuurlijk. Ik gebruik dit platform nooit weer.
-- Update
@Lisa Helaas wordt er ook niet geantwoord op contact verzoek, zie ticket 08496879

Vakman!
Vakman!
Vakkundige correcte persoon, komt op afgesproken tijd stopt niet voor het in orde is.
Goede keuze geweest, bedankt Jil
Gr Jan

Snel en goed geregeld
Klus op werkspot gezet en met 1 dag al tot een goede afspraak kunnen komen. Perfect afgewerkt. Zeer vriendelijke werkenden.

Goed werk!
Er is goed naar me geluisterd en ik heb een prachtige stof kunnen kiezen. De stoel is mooi opnieuw bekleed.

Pluim voor J. (Jaap) van Dijk uit Eersel
Het all-round bedrijf J. van Dijk uit Eersel heeft voor ons een apenboom gerooid. Duidelijke afspraken, snel en keurig gewerkt en alles netjes opgeruimd. Dikke pluim !

Positief…
Het bedrijf dat bij mij is geweest reageerde snel en heeft goed werk geleverd Goede communicatie en uitleg.

Svar fra Werkspot
Ik heb via Werkspot een bedrijf dat…
Ik heb via Werkspot een bedrijf dat BRUXO heet en heb goed contact met die mensen.
Maar waarom staat Bruxo nergens meer op uw lijst? Bruxo is onder die naam alleen bekend voor hondenvoer!!!

Svar fra Werkspot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.