Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fornøjelse at købe bil hos Wegener Biler. Super kundeservice, hvor vi fandt de bedste løsninger i fællesskab. Rune fortjener kun ros.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Biler til gode priser og rigtig god service. Sælger tog sig god tid til at vise bilen og sørge for at alt var nemt og effektivt. Vi skrev under onsdag, og torsdag var bilen synet og serviceret og kl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har i julen 2025 købt en brugt Skoda Enyaq. Første gang vi tog til Wegener Biler for at kigge på Enyaq var det fordi deres anmeldelser i forvejen var gode, det stemte også overens og endte samme dag m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte en BMW hos Wegener Biler d. 15-12-25. Det var en rigtig god oplevelse. Sælgeren var rolig og behagelig og gav sig god tid til at fremvise bilen. Servicen fejlede bestemt heller ikke noget ved... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bilforhandler Rådgivning/sparring Salg/køb Finansiering Bilforsikring til alle aldre Udvidet garantiordninger Ekstraudstyr

Kontaktopplysninger

4,9

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lige handlet bil hos dem

Har lige handlet bil hos dem, og Martin var velforberedte og og ringede et par gange og spurgt og der var nået vi skulle tale om, de havde tid til alle spørgsmål, bestemt ikke umuligt at skal handle med dem igen engang

25. januar 2023

Hej Lars

Tusind tak fordi du tog dig tid til din flotte anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på!
Tak for god dialog gennem processen, vi glæder os til at betjene dig næste gang, når V90'eren skal udskiftes :)

Martin & Jonas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har lig købt bil hos wegener biler for…

Har lig købt bil hos wegener biler for første gang, men absolut ikk sidste gang.. valget faldt på en dodge ram som jeg længe har ønsker mig, og Jonas & Martin var meget professionelle og fleksible i henhold til at få handlen i hus da jeg ikke har meget tid i hverdagen.. på trods at lidt udfordringer i starten så kom handlen i hus og endda med levering uden ekstra omkostninger så det har bar været en super oplevelse.. kan klart anbefales herfra👍👍

20. desember 2022

Hej Steffan

Tusind tak for deling og dine rosende ord - dem sætter vi enormt stor pris på. Og et stort tak for tilliden og en god dialog :)

Fortsat held og lykke med det selvstændige liv, nu kan du trække hvad som helst efter dig. Ønsker dig og familie en glædelig jul og godt nytår - på gensyn næste gang.

Jonas & Martin

Sublim service!

Jeg har idag hentet min første bil her hos wegener biler. Der har igennem hele perioden været en fantastisk service, og de har ikke været andet end hjælpsomme med at hjælpe mig godt på vej med min første bil. Tusinde tak til Jonas Kyed for denne sublime service!

Kæmpe anbefaling herfra!

Vi ses igen!😁

14. desember 2022

Kære Victor,

Tak for din tilkendegivelse - det betyder enormt meget for os :)

Det glæder os, at du har været tilfreds med forløbet hos os.

Rigtig god jul og godt nytår - på gensyn næste gang.

Mange hilsner fra Martin og Jonas.

Uovertruffen service!

Jeg købte tidligere i år min første egen bil hos Wegener. Bilen var ikke min førsteprioritet, men jeg blev hurtigt overbevist om at det var et godt valg, efter en rigtig god dialog med gutterne hos Wegener Biler. Der har siden være en uovertruffen service og imødekommenhed, ved selv de mindste spørgmål. Og jeg er rigtig glad for bilen!
Både Martin og Jonas står på spring for at give alt den ro og tryghed man skal bruge ved køb af bil.
Tak for en god oplevelse - vi ses helt sikkert når jeg engang skal kigge på bil igen 😊

29. november 2022

Hej Mathias

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi enorm stor pris på!

Det glæder os at du er godt og trygt kørende i din fine octavia, vi ser frem til at tage imod dig næste gang.

Alt held og lykke med rekruttering indtil næste gang :D

Wegener skaber tillid

Efter en årrække med leasingbil skulle jeg tilbage som bilejer eller sagt på en anden måde. Jeg føler mig godt rusten og usikker i at handle biler :-)

Heldigvis havde jeg en god oplevelsen med at handle bil med Jonas og Martin. De tager sig god tid og er virkelig grundig med at forklare væsentlige forhold, samtidig med de ikke er anmassende. Begge har også været hurtige til at vende tilbage på diverse forespørgsler både på mail og telefon. I det hele taget virker det som om, de har rigtig god forståelse for, det at handle bil er en dyr og stor ting for forbrugeren. Tak for det gutter

20. november 2022

Hej Kristian

Tusind tak for deling af din oplevelse og dine rosende ord - vi kan kun sige at der som oftest skal to til tango :) Tak for handlen, og en rigtig god dialog.
Vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

Mvh
Jonas & Martin

Vurdert til 5 av 5 stjerner

jeg har lige handlet bil hos wegener…

jeg har lige handlet bil hos wegener biler var super tilfreds med den service de gav og hjalp med alt, de har styr på det de laver kanon sted og handle vil til hver en tid anbefale og købe bil her hos dem!

8. november 2022

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den har kæmpe betydning os!

Vi håber, at du fortsat er glad for din 320 hk BMW M135i, kør forsigtigt og pas på kørekortet ;)

På gensyn næste gang :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas på dem her

Pas på dem her - de lover en hel masse, men holder det ikke når det kommer til stykket. Få ALT på skrift, ellers løber de fra aftalerne!

7. februar 2022

Hej Solrød Strand

Vi er meget kede af denne anmeldelse, og vil rigtig gerne høre mere om hvad der ligger til grund for denne.

Vi har behov for mere information for at få afklaring omkring hvilket salg/sag/ordrer det drejer sig om. Du er meget velkommen til at ringe 50801018, eller sende en mail på salg@wegenerbiler.dk for uddybende dialog.

Vi ser frem til din tilbagemelding.

På forhånd tak.

Martin og Jonas

God behandling og vejledning

God behandling og vejledning. Der var styr på tingene

27. september 2022

Hej Kate og Carsten,

Tak for jeres 5 stjernet anmeldelse - den betyder rigtig meget for os.

Vi håber, at turen til København var en fornøjelse i jeres fine Mercedes C220 :)

På gensyn næste gang.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har lige handlet ny bil hos Wegner…

Vi har lige handlet bil hos Wegner Biler, hvor vi blev betjent af Jonas. Det var en rigtig god oplevelse og der var styr på det hele. Vi fik en professionel og god information om vores nye bil. Vi syntes at Jonas var dejlig at handle med, han skaber tillid. Vi kan absolut anbefale Wegner Biler.

Ulla og Palle

6. august 2022

Kære Ulla og Palle,

Tusind tak for jeres tilkendegivelse - det betyder rigtig meget for os :)

Vi håber i fortsat er godt kørende i jeres fine Opel Grandland X, og at i havde en god tur til Tyskland.

Fortsat god sommer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fem ud af fem. Reelle forhandlere.

God og hurtig salg af vores bil. Vi fik prisen og Wegener Biler stod for alt. Rigtig stor anbefaling herfra.

22. juli 2022

Hej Rikke,

Et stort og ydmyg tak for din tilkendegivelse :)

Vi er glade for at du sætter stor pris på vores behandling, og alt gik som det skulle.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God kommunikation og hurtig handel

Jonas fra Wegener Biler hjalp mig med salget af min bil. De sørgede for alt og solgte til prisen. Jeg kan klart anbefale Wegener Biler. Jeg følte mig hørt og set i øjenhøjde. God oplevelse. Topkarakter.

22. juli 2022

Hej Sam,

Et stort og ydmyg tak for din flotte anmeldelse :)

Vi er glade for at du sætter pris på vores service - og at det hele gik efter planen med salget af din flotte Audi S3.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De sætter en ære i deres arbejde - personlig service når det er bedst!

2 år efter at have startet ny virksomhed var jeg endelig nået til at finde drømmebilen (jeg er Mercedes mand ind til benet), men som også var familievenlig.
Efter meget søgen fandt jeg en C220 faceliftet fra 2019. Men den manglede lige det der "wow" og med en helt enestående god service, dialog og rådgivning med Jonas kom vi frem til det helt rigtige resultat, hvor bilen blev customized til mit behov og ønsker.
Bl.a. nye 19", fuld "chrome delete" med blank sort foliering så den stod fuldstændig som en Night Edition. Og med nymalet forkofanger og motorhjelm, en fantastisk klargøring samt udskiftet indstigningslister m.m. stod den fuldstændig skarpt og som ny!

Super fedt hvordan Jonas holder en opdateret undervejs med billeder og hvor i processen den er. Særligt til en type som mig, som kan blive utålmodig. Jonas har et enestående servicegen jeg bare aldrig har kunne finde andre steder og hvor der i den grad bliver lyttet og sparret om ens behov og ønsker.

Ved afhentning gennemgik Jonas bilens nye detaljer og foretog en aflevering med en høj graf af proffesionalisme.
Og at vi ved et tilfælde samtidig kunne låne en original tagboks samt tagbøjler, overstiger bare alle mine forventninger!

Det er tydeligt at Wegener Biler sætter en ære i deres arbejde og sådan en forretning ELSKER jeg at komme i! Det differentiere dem fra så mange andre bilforretninger.

Kan kun anbefale WB på det kraftigste, 5-stjernet anmeldelse herfra. Bliv med det drenge. Vi ses uden tvivl næste gang drømmebilen skal findes!

19. juli 2022

Hej Mike,

Tusind tak for din flotte og velformuleret anmeldelse :)

Din tilkendegivelse betyder enormt meget for os!

Endnu engang tillykke med jeres flotte og veloptimeret Mercedes - vi håber i nød køreturen til Italien :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Danmarks bedste kundeservice, intet mindre.

Har været så heldig at have fornøjelsen ved at handle bil ved wegener biler.
Jeg havde søgt bil længe og med kyndig vejledning fra Jonas, fandt vi sammen min nye bil.
Jeg har ikke fortrudt et sekund og kommer helt sikkert igen næste gang.
High five herfra, ses når Audien skal skiftes ud drenge.

9. juli 2022

Hej Thomas,

Tusind mange tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os :)

Vi kan godt forstå tålmodigheden har været på prøve når man venter på sin nye SQ5 :D
Det glæder os at processen har været god og effektiv :)
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med den fine Audi SQ5 – pas på kørekortet ;)

Super behageligt

Vi havde kig på en bil som Wegener Biler havde flere eksemplarer af stående. Efter en go snak med Martin i telefonen, tager vi til Silkeborg og kigger på 2 af bilerne og kommer hurtig frem til en handel hos Jonas ( som så ofte blev det dyrere end ventet når man kigger på bil )

Den uge der gik inden vi kunne hente bilen var lang, men super service at få et par billeder undervej at bilen nu stod klar. Nymalet, poleret, synet og med nye 18" fælge monteret.

Vi er mega glad for bilen ( Mercedes C220d Aut ) og alle mine kollegaer er meget misundelige.

Eneste øv er dog at bilen var sat 5000 kr. op siden snakken i telefonen. Men markedet tilhører i Juni 2022 jo sælger.

7. juli 2022

Svar fra Wegener Biler

Stort tak skal lyde for den flotte anmeldelse – det har kæmpe betydning for os :)

Vi kan godt forstå, at dine kollegaer er misundelig! Det er også en super lækker Mercedes du har fået, samt nogle fine hjul du valgte til den ;)

Vi ønsker jer en rigtig god sommer :)

Mange hilsner fra Martin & Jonas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt fantastisk oplevelse at købe bil…

Helt fantastisk oplevelse at købe bil hos dem.
Der er super service og intet at sætte en finger på.
Helt sikkert der jeg handler bil fremover.

5. juli 2022

Hej Henriette

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det har været en fornøjelse at handle med dig, tak for din gode energi - vi glæder os til at se dig i butikken næste gang :)

Helt igennem en fornøjelse

Helt igennem en fornøjelse, og handle bil hos Wegener biler.
Har købt en del brugtbiler, men aldrig med så god service og behandling.
Tak for en fantastisk bil..

Mvh. Freddie Hage

16. juni 2022

Hej Freddie,

Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på - Og tak for den gode dialog gennem processen :)

Vi er glade for, at du har fået en god oplevelse ifbm. brugsvognskøb hos os.

Håber du fortsat er godt tilfreds med din fine Mercedes C220d Avantgarde.

På gensyn næste gang :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service, absolut intet at bekymre sig om ang. brugtbilshandel ved Wegener biler. De tager sig tid til at sætte kunden ind i tingene, og er (meget) tålmodige. Helt sikkert et sted næste bil skal handles :-)
Tak for handlen.

24. mai 2022

Hej Daniel,

Tusind tak for de flotte ord - det har kæmpe betydning for os :)

Vi håber, at dig og familien falder godt til på dansk jord "igen" - og får en masse skønne køreture i den fine Mercedes C220 AMG-Line.

Det var en fornøjelse at handle med jer - på gensyn næste gang.

Mange hilsner fra Jonas & Martin.

Proffesionel service.

Wegener biler leverer service langt ud over det normale. Martin og Jonas er dybt proffesionelle og holder hvad de lover. Her møder man rådgivning på højt plan af servicemindede og løsningsorrienterede medarbejdere.
Kan kun anbefale at handle hos Wegener Biler.

15. april 2022

Hej Torben

Tusind tak for din flotte tilkendegivelse - den sætter vi enormt stor pris på.

Tillykke med den fine nye BMW 530 - Det har været en fornøjelse at handle med dig!

På gensyn til næste gang.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefale at handle med…

Kan varmt anbefale at handle med Wegener Biler, Martin og Jonas er nogle rare personer og nogen man stoler 100% på. Har handlet bil med Martin 2 gange nu og er begge gange blevet rådet på bedste vis. Og har altid fået en god behandling. Har man nogle spørgsmål finder Martin altid svarene. :)

6. april 2022

Hej Pia

Tusind tak for de rosende ord - det sætter vi enormt stor pris på!

Vi glæder os til at servicere jer igen næste gang :D

Martin og Jonas

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv