Zocht de garmin force current en toen kwam ik bij watersport producten uit . Zelfde verhaal zoveel goedkoper kan dat wel etc. Ik heb hier de reviews gelezen en het product besteld en inmiddels al... Vis mer
Selskapet har svart
Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn. Na telefonisch contact toch overgegaan tot aankoop en 3 dagen later mijn nieuwe Lowrance HDS 12 live in ontvangst mogen nemen. Hart... Vis mer
Selskapet har svart
Watersportproducten.nl was bij mij niet bekend, dus op internet gekeken naar recensies omdat ik een mooie aanbieding had gezien van de Xplore 12 icm Mega Live 2 van Humminbird. Contact via e-mail was... Vis mer
Selskapet har svart
Watersportproducten.nl De webwinkel voor al uw watersportartikelen Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
zeeheld 180, 5342 VX, Oss, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra watersportproducten.nl
Ik heb hier de reviews gelezen en het product besteld en inmiddels al in huis.
Ik zou zo weer iets bestellen, want ik ben zeer tevreden!
En de garmin force current is echt fantastisch op mijn hobie outback!!

Svar fra watersportproducten.nl
Wat een schandalige service !! eigen fouten afschuiven op de klant. Wat een waardeloos bedrijf, na vragen om advies, geven ze aan deze digitale kaart te bestellen, doe ik en ook netjes betaald, ze leveren vervolgens een totaal verkeerde kaart wat totaal niet past op onze plotter. Geven ze niet thuis om de kaart om te wisselen voor de goeie kaart. Dit bedrijf reageert laf en zeer klant onvriendelijk via de mail. Ben dus gewoon mijn geld kwijt, een fatsoenlijk bedrijf zoekt samen naar een oplossing maar hier steken ze gewoon de middelvinger naar je op. Oplichters zijn het, trap er niet in.

Svar fra watersportproducten.nl
Contact gezocht via de mail, goede aanbieding gehad, goederen betaald en opgehaald in Lelystad. Ging allemaal prima. Betrof een boegmotor Minn kota en aanverwanten. Aanreder.

Svar fra watersportproducten.nl
Vooraf goed telefonisch advies welke KED transducer stang we nodig hadden voor Garmin Livescope 2 - LVS42HD en snelle levering.

Svar fra watersportproducten.nl
Goed geholpen, kon het op een voor mij gunstige locatie ophalen. Dachten daar goed in mee.

Svar fra watersportproducten.nl
Prima service en heldere communicatie.
En goede prijzen.

Svar fra watersportproducten.nl
Ondanks een foutje in de bestel voorraad, toch snel geleverd en voor het ongemak een mooie kado bon.

Svar fra watersportproducten.nl
Goede service ook bij wat vragen die ik nog had over het product. Mijn aankoop was snel in huis. Alles bij elkaar gezien een aanrader met scherpe prijzen op de huidige markt!

Svar fra watersportproducten.nl
Zo maandag een omvormer besteld hij was hier het goedkoopste en werd al op woensdag geleverd dat is nog een top geregeld

Svar fra watersportproducten.nl
Snelle respons, goeie service, prima prijzen en snelle verzending, helemaal TOP dus

Svar fra watersportproducten.nl
Super service. Goede klantenservice, snelle communicatie, professionaliteit in alle opzichten.

Svar fra watersportproducten.nl
Een bedrijf om aan te bevelen, 3 dagen en de bestelling werd geleverd en een goede prijs

Svar fra watersportproducten.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.