Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

3,0

Middels

TrustScore 3 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,0

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har meget dårlig erfaring med WA

Jeg har desværre meget dårlig erfaring med WA-administration, som står for driften af den havn, hvor jeg har bådplads i dag.

Der har været gentagne problemer, som både har ført til skade på min båd og skabt en halv farlig og usikker situation, når man skal ind og ud af havnen. Det drejer sig om en åbenlys problematik, som WA-administration har været bekendt med i over tre uger – uden at finde en løsning.

Det er frustrerende, især når man betaler for en havneplads i den absolut dyre ende. Det burde være en selvfølge, at der bliver reageret hurtigt og ansvarligt på tydelige sikkerhedsproblemer. Desværre oplever jeg, at der mangler både forståelse og vilje til at tage hånd om sagen.

Det er ganske enkelt ikke godt nok.

27. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

WA er fremragende

WA er fremragende. Styr på tingene, ejerskifterne går som de skal og der er virkelig hurtig respons fra vores dedikerede medarbejder (hun fortjener lønforhøjelse).
GF kører som de skal og der er klart styr på det hele via ProBo hjemmesidesystem som også gør at faktura komme ind med dobbelt godkendelse.

27. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Anbefaler klart WA

Vi fik ny administrator i vores andelsforening d. 1. august.
Det er sikkert meget afgørende hvem man har og jeg vil ikke nævne navne, men...
Vores administrator i WA har været/er mega tjekket med alt, punktlig, grundig, hurtig til at svare, empatisk og altid i godt humør.
Vi har lige haft en rigtig møj sag i vores forening med en skidt bestyrelse som havde nogle virkelig selviske hensigter.
Det er svært at være formand "mod" rosset og jeg vil lige understrege at der HAR været advokat på sagen og vi har fået medhold. Det er WA en kæmpe del af.
Vores administrator har været uovertræffelig god, fair og sej i denne sag! Og jeg tænker at der må være et timeregnskab der er ”gået lidt over budget”.
Jeg kan se at WA har fået et par dårlige anmeldelser men jeg synes lige de fortjener en god også.
Vi skifter i hvert fald IKKE administrator efter denne sag og er meget taknemmelige for alt de har gjort.

26. november 2021

Fremstår decideret inkompetente

Den andelsforening jeg fraflyttede, ved udgangen af august måned 2020, overgik til WA tidligere på sommeren.
De lagde ud med at glemme at effektuere den nedsættelse af andelsafgiften der blev vedtaget. I den efterfølgende måned, glemte de så at bagudregulere den manglende nedsættelse, således denne først vil komme i den følgende måned, altså i den 3. måned efter den skulle være gennemført.

Da mit salg så er gennemført, en standard overdragelse af en andel, glemmer de at overføre provenuet fra salget. Det drejer sig om et betydeligt 7-cifret beløb.
Jeg må gentagende gange rykke for beløbet førend jeg får det udbetalt.
Fredag den 17. september 2021 kl 14, får jeg per email besked om at det, i henhold til overdragelsesaftalen, tilbageholdte beløb vil blive udbetalt, da der ingen indsigelse har været fra den nye andelshaver.
Det beløb er endnu ikke tilgået min konto her tirsdag den 21. september. Og WA svarer ikke ved henvendelser.

Skulle din andelsforening stå og overveje et nyt administrationsselskab, så vil jeg på det kraftigste anbefale at gå en kæmpe stor bue udenom WA. Jeg står tilbage med et indtryk af, at der ikke er styr på de mest basale processer.
Jeg bliver i hvert fald bekymret når betydelige kontante beløb ikke afregnes til tiden og i henhold til de indgåede aftaler.

21. september 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Byttede min skønne 5 vær lej til lej i…

Byttede min skønne 5 vær lej til lej i Vanløse . Der var så skjult smadret vindue svamp i køkken og døre med hul i. Aldrig har jeg følt mig så dum . Har bedt om få ting lavet intet sker . Jeg prøver nu komme væk herfra igen . Stik kontakter på vej ud af væg osv . Klagede over det da det skulle have været lavet af tidligere ejer inden de fra flyttede og den stod Tom de 14 dage den skulle stå . Men intet lavet og nu boet her 2 mdr intet er sket . Skal bare væk igen fra det her kan kun gå for langsomt

25. juni 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv