Vrouwbalans

Grote oplichters! Ik heb in oktober een bestelling geplaatst en tot op heden niet ontvangen! We zitten nu bijna in februari. Op mails wordt ook niet gereageerd en de site is vaak uit de lucht. NIETS B... Vis mer

Ik heb Vrouwbalans ruim de tijd gegeven om mijn bestelling te leveren, maar na meer dan een maand heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik onderneem nu verdere stappen, waaronder: Aangifte do... Vis mer

Grote oplichters

Grote oplichters! Ik heb in oktober een bestelling geplaatst en tot op heden niet ontvangen! We zitten nu bijna in februari. Op mails wordt ook niet gereageerd en de site is vaak uit de lucht. NIETS BESTELLEN!!!

24. januar 2026

Bestel hier nooit

Als ik kon zou ik hun een 0 geven. Normaal moest mijn pakket in september aankomen ik stuur wekelijks mails maar krijg maar geen antwoord. In het begin reageerde ze nog. Maar nu niet meer. Ik heb mijn pakket nog steeds niet of mijn geld niet terug. Bestel hier niet

24. september 2025

Verdient geen ster - oplichters!!

Het is dat je minimaal 1 ster moet geven om verder te kunnen, maar eigenlijk zouden ze er geen moeten krijgen. Stelletje oplichters - 27 oktober een bestelling geplaatst, een maand later nog steeds niks ontvangen; 10-15 werkdagen zijn al lang voorbij. Contact gezocht middels contactformulier, maar geen respons - kan nu zeker fluiten naar mijn geld en bestelling.

Hier ga ik nog dieper op induiken en uitzoeken naar vervolgstappen. Desnoods doe ik aangifte, want zo te lezen zijn er meerderen die hetzelfde probleem hebben. En dan ook nog onder sommige berichten durven te reageren dat bestellingen geleverd zijn en ze er niet van gediend te zijn om als oplichters bestempeld te worden. Nou sorry hoor, geld ontvangen maar niks leveren en doen alsof het bezorgd is ... is oplichting!

Nieuwe update: na het plaatsen van deze review is opeens mijn bestelling uit de Track & Trace bij SHOP verdwenen en niet meer terug te vinden dat ik de bestelling geplaatst heb - bevestiging wel per mail ontvangen... verdacht.

28. november 2025

Oplichting

Goedemiddag, hier hetzelfde. Op 26 oktober een bestelling geplaatst t.w.v. € 49,95 en niets mogen ontvangen. Website was tijdelijk offline. Ook na diverse manieren contact gezocht maar geen reactie van de klanten service. Ik zal verdere stappen ondernemen om of de producten te ontvangen waar ik netjes voor betaald heb of mijn geld retour. Ook zal ik ze via TIkTok laten blokkeren waar ze reclame maken om bij hun te bestellen. Bestel hier niets want je wordt inderdaad opgelicht. Wees gewaarschuwd.

26. oktober 2025

Had succesvol kunnen zijn

Hier ook hetzelfde verhaal.

Besteld, nooit wat gekregen. Klantenservice is niet te bereiken, meerdere mails worden gewoon niet beantwoord.

Blij dat ik met klarna besteld heb, dit word dus pas betaald zodra de gummies binnen zijn.

Het is dat je 1 ster moet geven, maar zelfs dat zijn ze niet waard.

24. oktober 2025

Oplichters

Op 21 oktober een bestelling geplaatst, en nog niks ontvangen. Ook op mijn 3 mails krijg ik geen reactie. Ze zijn met geen mogelijkheid te bereiken.

4. november 2025

Opgelicht?

Bestelling 25 sept geplaatst nog niks ontvangen, ordernummer pakt ie niet... zijn niet te bereiken ...ik ga ook aangifte doen...

13. oktober 2025

Ik heb Vrouwbalans ruim de tijd gegeven…

Ik onderneem nu verdere stappen, waaronder:
Aangifte doen bij de politie
Melding van mogelijke fraude bij de ACM
Melding bij ING
Opvragen van eigenaarsinformatie via de KVK

Dit bedrijf komt onbetrouwbaar over en lijkt klanten op te lichten. Mijn advies: bestel hier niet.

9. oktober 2025
Logoen til Vrouwbalans

Svar fra Vrouwbalans

Hallo Danique,
Wat jammer om te lezen dat u zo’n negatieve ervaring deelt, terwijl we in ons systeem zien dat uw bestelling inmiddels op 26 september is geleverd. Inmiddels is het oktober, dus de bestelling is al geruime tijd geleden aangekomen.

Daarnaast zien we dat u uw bestelling op 12 september heeft geplaatst. Zoals vermeld op onze website, bedraagt de verwachte levertijd 10–15 werkdagen, wat betekent dat de levering op 26 september ruim binnen de aangegeven termijn valt.

Ook zien we dat u eerder dit jaar in mei al een bestelling bij ons heeft geplaatst, die toen ook netjes is geleverd. Daarom vinden we het jammer dat u nu suggereert dat wij klanten zouden oplichten,iets wat absoluut niet bij onze werkwijze past.

Wij staan altijd klaar om te helpen en hadden dit graag samen opgelost als u even contact had opgenomen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Team Vrouwbalans

Actie 1+1 gratis 2e zak nooit ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst met een actie 1+1 gratis 1 zak ontvangen gemaild voor 2e zak en ik zou een tweede opgestuurd krijgen maar tot heden niks ontvangen! Niet bestellen hier

13. juni 2025

NIET BESTELLEN!!!!

Op 3 juli een bestelling gedaan maar tot op heden nog niet ontvangen. Ook geen track & trace ontvangen. Contact opgezocht met de klantenservice die zeiden dat ze het gingen uitzoeken en vervolgens nooit meer wat gehoord. Al meerdere mails gestuurd maar geen reactie.

28. juli 2025