3,7

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,7

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Super goede bewindvoerder

Ik heb aardig wat bewindvoerder,s gehad die er ook echt puin ellende veroorzaakte en meer schulden erbij
Wil je van je schulden af
Dan is deze bewindvoerder de juiste persoon
Ik ben zeer tevereden over deze bewindvoerder.
Want ja ik kan zeggen
Ik ben schuldvrij dank zij deze bewindvoerder.
En ken ik lekker genietend de toekomst tegemoed.

30. april 2026

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening, het contact was zeer prettig. Ik kan eindelijk weer bouwen aan de toekomst. Hartelijk dank

19. mars 2026

Aanrader

Via de gemeente in contact gebracht met Bjorn van Vitae Bewindvoeringen.
Er moest een hele grote schuld weggepoetst worden. Nu 5 jaar later ben ik schuldenvrij en sterker nog, Bjorn heeft al een buffer voor me opgebouwd.
Hier word je behandeld als mens en niet als nummer met een open en eerlijk beeld.
Dankzij Bjorn kan ik met een gerust hart weer naar de toekomst kijken, daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
Dus zit je in financiële problemen, aarzel dan niet en sluit je aan bij Bjorn.
Hier ga je geen spijt van krijgen. Kundig en eerlijk.

27. februar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Vi gjennomgår den nå i henhold til rapporteringsprosedyrene våre.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Machtsmisbruik en Bedreigingen

Beste Bjorn Elzenberg van Vitaebewindvoeringen in Venlo,

Ik ben schuldenvrij.
Toch heb jij als bewindvoerder zonder overleg €3.400,- van mijn leefgeldrekening laten verdwijnen en 3 weken later nog eens €1.100,-.
Ik heb hier de bankafschriften van.
Jij weigerde het geld terug te geven terwijl ik net een appartementje had en wilde inrichten.
Toen ik vervolgens naar de rechter stapte heb je mijn weekgeld zonder overleg terug gebracht van €150,- naar €50,-.
Toen ik bijna geen geld meer had op de leefgeldrekening gaf je mij nog geen €140,- voor een tweedehands fiets toen mijn oude fiets kapot was.
En dat terwijl ik vermogen heb en WAO waar jij me niets van gunde.
Je hebt mij doelbewust meer dan een jaar financieel geliquideerd.

Omdat je tegen de rechter loog dat ik zonder toestemming van VVGI naar Israël op vakantie zou willen als rede voor jouw gesjoemel, verloor ik die rechtszaak en moest ik in beroep gaan om van jou af te komen.
Dit heeft mij rond de €4.000,- advocaatkosten gekost, voordat jij je terugtrok, net voor de uitspraak van de 3 rechters van het Gerechtshof te 's-Hertogenbosch.
Verder moest ik rond de €1.000,- overdrachtskosten betalen aan jou en de nieuwe bewindvoerder.
Terwijl jij dit allemaal schuld bent en onbetrouwbaar en leugenachtig bent en een totale wanprestatie aan mij leverde.

Hiermee verzoek ik om schriftelijke opheldering van de verdwenen €4.500,- en compensatie van de €4.000,- advocaatkosten en €1.000,- overdrachtskosten.
Verder eis ik €3.000,- voor aangedaan leed.

Groet,
Peeters

-------

Beste John,

Ik betwist jouw vorderingen en beschouw deze kwestie als afgedaan.

‐------

Beste Bjorn,

Ik kan het onderbouwen met mijn bankafschriften van de Rabobank.
Ik weet nog dat je mij iedere keer weer hondsbrutaal afblafte, wanneer ik om opheldering vroeg, met de woorden:
"IK HOEF ALLEEN DE RECHTER VERANTWOORDING AF TE LEGGEN!"

Groet,
Peeters

-------

Beste John,

Op Trustpilot heb je een review geplaatst waarin onze organisatie, Vitae en mij bij naam genoemd en waarin ernstige beschuldigingen worden geuit over financiële handelingen en gerechtelijke procedures.

Als eigenaar van Vitae maak ik je erop attent dat deze uitlatingen onrechtmatig zijn, schadelijk voor de goede naam van onze organisatie en medewerkers en vertrouwelijke informatie bevatten. De inhoud kan worden aangemerkt als smaad in de zin van artikel 261 Wetboek van Strafrecht.

Ik sommeer je hierbij om de betreffende review volledig te verwijderen binnen 3 dagen na dagtekening van deze e-mail.

Ik heb hierover inmiddels met de politie gesproken. Indien de review na het verstrijken van deze termijn nog online staat, zal ik zonder verdere waarschuwing aangifte doen en verdere juridische stappen ondernemen.

Deze e-mail geldt als formele ingebrekestelling.

Bjorn Elsenberg
Bewindvoerder

Vitae Bewindvoeringen

16. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv