Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er al... Vis mer
Jeg vil gjerne takke Sewan8om jeg utale riktig) fra Vistaprint for en fantastisk opplevelse i dag. Jeg hadde dårlig tid til å lage banner, men han tok seg tid, var utrolig hjelpsom og guidet meg gjenn... Vis mer
Her var det ikke spesielt gode produkter.. Størrelser er 2-3 nr mindre enn hva som er normalt ellers. Printet har god kvalitet, eneste som trekker opp. Der er dyrt i forhold til hva man ender opp... Vis mer
VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
FIKK SÅ GOD HJELP TIL ALT SÅ MEGET BRA, Å PRODUKTENE KOM RASKT

Svar fra VistaPrint NO
Forferdelig opplevelse. 2 ganger har visittkort blitt returnert.
Anbefaler og bruke lokalt næringsliv.
Hilsen Per Henrik Moe

Svar fra VistaPrint NO
Lastet opp pdf fil for bestilling av spiral-innbundet hefte. Alt gikk som smurt og levert ca. en uke før forespeilet. Dvs. veldig fornøyd :-)
De første kort jeg fikk tilsendt var dessverre dårlig kvalitet. Det virket som om de ble skjært med gammel kniv og hadde stygge kanter. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk tilsendt nye. Disse var mye bedre, og ble slik jeg har forventet kortene.
Meget bra kundeservice, var over forventningene mine.

Svar fra VistaPrint NO
Produktet er bra. Tror du at du får trumfbonus? Glem det. De reklamerer med over 6% for nye kunder. Du ender opp i en loop mellom Trumf og Vistaprint og kommer INGEN vei. Jeg skulle hatt nesten 2000kr i bonus, fikk 0.

Svar fra VistaPrint NO
Fast delivery, great order process, but there were some stains on one of the posters.

Svar fra VistaPrint NO
God service, de sender produktene raskt. Handlet fra de flere ganger og aldri opplevd noen problemer. Strålende fornøyd.

Svar fra VistaPrint NO
Fått god hjelp og det er enkelt å designe produktene

Svar fra VistaPrint NO
Plasserte ett produkt, innså dagen etterpå at det inneholdt feil som ikke skulle være der. Tok kontakt og Vista var meget hjelpsomme i prosessen med å få endret det uten ekstrakostnad. De var meget vennlige gjennom det hele.

Svar fra VistaPrint NO
Profesjonelle produkter vi er stolt over å vise frem i vår skjønnhetssalong.
Akkurat som beskrevet.
Lett å manøvrere seg frem på siden.
Meget fine visitt kort til god pris. Jeg kjøpte to penner, disse var fine og jeg skulle gjerne bestilt flere, men jeg synes prisen pr.stk for disse er litt stive.

Svar fra VistaPrint NO
For en behandlig, for en kundeservice! Jeg har vært lojal kunde hos vistaprint siden 2019. De er superproffe og hjelpsomme. Og,det viktigste, hvis noe går skeivt, tar de ansvar og rydder opp på en ordentlig måte. Ikke mange selsakper som denne. Anbefales