VistaPrint NO Anmeldelser

4,3

Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er al... Vis mer

De første kort jeg fikk tilsendt var dessverre dårlig kvalitet. Det virket som om de ble skjært med gammel kniv og hadde stygge kanter. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk tilsendt nye. Disse v... Vis mer

Jeg vil gjerne takke Sewan8om jeg utale riktig) fra Vistaprint for en fantastisk opplevelse i dag. Jeg hadde dårlig tid til å lage banner, men han tok seg tid, var utrolig hjelpsom og guidet meg gjenn... Vis mer

Her var det ikke spesielt gode produkter.. Størrelser er 2-3 nr mindre enn hva som er normalt ellers. Printet har god kvalitet, eneste som trekker opp. Der er dyrt i forhold til hva man ender opp... Vis mer

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Grafisk designer

VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

163 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Enestående Kundeservice og Utmerket Kvalitet

Jeg har gjort utallige bestillinger fra VistaPrint og min tilfredshet overstiger alle forventninger. Kundeservicen de tilbyr er intet mindre enn enestående. Teamet deres er ikke bare oppriktig vennlige, men også ekstraordinært hjelpsomme. De bistår med designløsninger og guider meg profesjonelt for å finne akkurat det jeg trenger for å fremme min virksomhet. Med den utmerkede servicen de gir, vil det kreve noe ganske ekstraordinært for å få meg til å vurdere et skifte fra VistaPrint.

25. mai 2023

Hei Martin!

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!
Vi er veldig glade for å høre at du er så fornøyd med hjelper vi gir, det et betyr mye for oss at du sitter med så mange fine ting å si om din opplevelse når du bestiller hos oss.

Vi ser fram til å hjelpe deg igjen med dine fremtidige ordre.

Ha en fin dag videre og en riktig god helg!

VistaPrint Kundeservice

Fantastisk kundeservice da jeg behøvde…

Fantastisk kundeservice da jeg behøvde hjelp med en bestilling!
Kjøpt derfra flere ganger, får alltid det jeg forventer 🙌🏻

Mvh
Magdalena D.

20. mai 2023

Hei Magdalena!

Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding.
Vi er glad for å høre at du er fornøyd med dine bestillinger og kundeservicen du får hos oss, vi ser fram til å kunne hjelpe deg igjen i framtiden.

Ønsker deg en fin dag!

VistaPrint Kundeservice

Bestilte flere produkter fra vistaprint

Bestilte flere produkter fra vistaprint. Visitkort, t shorte, skilt, osv... kom frem tidligere enn det som var forventet. Produktene var slik som jeg ønsket. Prisene er rimelige. Anbefales!!!

4. mai 2023

Hei Filip!

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Det er flott å høre at du liker produktene du har bestilt fra oss.
Vi er glade for å levere produkter som du er fornøyd med og vi setter pris på anbefalingen.

Vi ser fram til å kunne hjelpe deg med dine fremtidige bestillinger.

Ønsker deg en fin dag videre og en riktig god helg!

VistaPrint Kundeservice

Jeg er meget missfornøyd med de siste…

Jeg er meget missfornøyd med de siste bestillingene fra Vistaprint. I fjor ble pakken levert på bensinstasjon uten tilsyn, jeg måtte haste i vei for å hente pakken der, så ingen andre skulle ta den. Jeg har mottat kalender til noen som jeg ikke kjenner ifra Spania eller noe. Og i år betalte jeg ekstra for at varene skulle komme i tide, noe de overhode ikke gjorde!! Dette var kalender gaver, nå får ikke disse kalenderne sine før etter nyttår, muligens enda lenger.. Dårlig med oppdateringer på hvor pakkene mine er ( da pakken plutselig ble oppdelt i 2). Kontaktet kundeservice og de kunne ikke svare på hvor pakkene var pr dags dato. Fikk tilbake penger for porto, men det hjelper lite når jeg fortsatt sitter uten varer!.Får heller ingen oppdatering på videre forløp! Kjempe dårlig og utrolig skuffet !!!

30. desember 2022

Knust vare, elendig levering

Bestilte kaffekrus med bilde printet på. Fikk den levert knust. Var pakket inn i to pappesker, og ingen beskyttelse eller markering på at kruset er knuselig, noe som det er. Betalte 300 kr for en knust kopp med decent bildekvalitet. Ikke fornøyd.

22. desember 2022

Hei Stine Sofie!

Beklager at kruset ditt kom frem skadet.
Slik skal det selvsagt ikke være.
Ta gjerne kontakt med oss via telefon 800 25 166 eller via e-post kundeservice@vistaprint.no så skal vi få ordnet opp.

Vil i denne anledning minne om at vi har 100% fornøydhetsgaranti.
Dette betyr at om det skulle være en transportskade som dette, eller bare at produktet ikke er som du så for deg, så er det alltid bare å ta kontakt med oss direkte så ordner vi opp hver eneste gang.

Ønsker deg en fin dag og et godt nytt år :-)

VistaPrint Kundeservice

Grei kundeservice. Uakseptabel på levering.

Vistaprint har god kundeservice og svarer alltid på telefonen, MEN når det kommer til levering av pakker funker det ikke..
Hadde bestilt rask levering innen 3 dager og får vite over 2 uker etter at pakken bare har forsvunnet etter at jeg selv tar kontakt for høre hvor den blir av.. hadde jeg ikke spurt så hadde de nok ikke gitt beskjed heller. Dette er for dårlig.
Fikk pengene tilbake.

24. mars 2022

Hei Jakub,

Beklager at leveringen av din pakke ikke gikk etter planen.
Takk for at du kontakt med oss på kundeservice så vi fikk ordnet opp i det.
Så fort pakken er sendt fra oss får vi dessverre ingen oppdateringer på pakken.
Jeg håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

VistaPrint Kundeservice

Var noe uklarheter i bestillingen min…

Var noe uklarheter i bestillingen min og ringte dems kundeservice ,som var rask på sak og og utrolig samarbeidsvillige og profesjonelle! Vil gi ros til Daniel Blomqvist for profesjonalitet og fantastisk kundeservice !

Vil rekomandere dems produkt til alle,og er du ikke fornøyd er de villige til å hjelpe deg med å bli fornøyd med et nytt produkt .

9. desember 2021

Veldig fornøyd!

Fantastisk god service og rask levering. Bestilte 500 brosjyrer som ble levert før forventet leveringstid, tok kun 4 virkedager! Kvaliteter på brosjyrene var også helt topp og fikk god hjelp under arbeidet med brosjyrene av en meget hyggelig ansatt på kundeservice. Veldig fornøyd med hele prosessen. Mvh Marita

24. oktober 2021

Copy paste svar

Kontaktet på mail for å få hjelp. Får cooy paste svar tilbake som ikke hjelper i det hele tatt. Får ikke bestilt, og ikke hjelp

10. september 2021

Hei Duum,

Beklager at svaret du fikk fra oss virket å være limt inn fra en mal.
Dette er noe vi veldig sjeldent gjør. De siste månedene er det blitt brukt en mal fra oss når det oppstår problemer med betaling, så det kan være denne du har mottatt. Utover dette bruker vi veldig sjeldent maler i epostene vi sender.
Jeg håper at problemet ditt er løst etter du var i kontakt med oss, men hvis problemet har vedvart ønsker jeg at du slår på tråden til oss så vi kan få løst opp i det.

Jeg ønsker deg en fin dag videre!

Vistaprint Kundeservice

Presterte selv å legge inn feil…

Presterte selv å legge inn feil mobilnummer på visittkortene. Forklarte situasjonen, som endte med nye reviderte kort helt gratis og uten spørsmål. God service og rask behandling, anbefales sterkt.

8. september 2021

Får ikke kontakt med noen

Har sendt mail, ringt og prøvd å kontakte på alle måter uten svar. Senest ventet jeg 14 minutter uten svar!!!

Helt håpløst.

30. august 2021

Hei Ine,

Beklager at det har vært vanskelig å nå oss.
Vi har for tiden problemer med økt etterspørsel og lav bemanning hos oss.
Dette er noe vi jobber aktivt med å løse, og det er utrolig uheldig at du har måttet vente såpass lenge på svar over telefon.
Vårt mål er å svare på alle eposter innen 24 timer, og i de fleste tilfeller klarer vi dette.

Jeg håper du kan ta kontakt med oss på nytt, slik at vi får løst opp i det du lurte på.

Ønsker deg en fin dag videre!
Vistaprint Kundeservice

Bestillte ansiktsbleie i slutten av…

Bestillte ansiktsbleie i slutten av mars, fikk beskjed etter noe venting at jeg ikke hadde bestillt noe hos dem.

Fikk mail idag, om henting av pakke fra disse lømlene.
Altså, 3 måneder venting + beskjed at ingen bestilling hadde blitt gjort av meg hos dem.

Rett og slett patetisk, smålig og udugelig. Gratulerer virkelig vistaprint

28. juni 2021

Hei Allan!

Beklager lang ventetid, og en negativ handelsopplevelse hos oss.
Sånn skal det selvsagt ikke være.

Jeg mistenker at en av min medarbeidere ikke har klart å finne deg i våre systemer om du har kontaktet oss tidligere.
Om du kontakter oss via telefon (800 25 166, Man-Fre 8-19), skal vi nok få ordnet opp i det. Om du da kan opplyse om eposten du har brukt til å bestille, eller ordrenummret du fikk i ordrebekreftelsen fra oss skal vi klare å finne deg.

Vi ønsker å få ordnet opp i dette, og håper du tar kontakt med oss.
Ønsker deg en fin dag videre!

Vistaprint Customer Care

Hold dere unna!!!

Hold dere unna for dette Utenlandsk norsk registrert foretak!
Pakker forsvinner i posten.
Kundeservice har ingen god forklaring og er ikke noe behjelpelig i det hele tatt.
Hold dere unna!!

9. juni 2021

Hei Nona!

Beklager at leveringsopplevelsen du har hatt hos oss ikke har vært god nok.

Som du nevner sendes alle våre pakker fra Nederland.
Det er ikke ofte ting forsvinner når vi sender ting, men som med alle andre er dette noe som kan forekomme. At du har vårt ute for dette er såklart svært uheldig.

Vi ønsker veldig gjerne å få ordnet opp i dette.
Jeg og mine kolleger her på kundeservice er tilgjengelige på telefon 800 25 116, Man-Fre 8-19. Om pakken din er blitt borte kan vi selvsagt sende på nytt, eller heve kjøpet om du heller ønsker det.

Håper å høre fra deg, og at du gir oss en ny sjanse.

Med venlig hilsen,
Vistaprint Kundeservice

Vistaprint har god kundeservice, men elendig på selve levering

Vistaprint har god kundeservice, men veldig lav tillitt i leveransene sine. Min tilbakemelding gjelder munnbind med egen design, som jeg har bestilt over 4-5 ganger.

Jeg har pr. nå ikke opplevd en eneste korrekt levering, og gidder ikke denne useriøsiteten noe mer. De bør absolutt kutte ut sin produsent som sannsynligvis er årsaken her.

Flere av gangene er produktene bestilt med annen leveringsadresse, men de blir ikke levert, eller kun delvis. 2 munnbind bestilt samtidig med samme dekor men forskjellig størrelse, kan risikere at 1 blir levert, og den andre kansellert.

De munnbind som blir levert er gode produkter, og fornøyd med de, men kan ikke stå inne for den dårlige kvaliteten i selve leveransen og sporingen av produksjon.

Beklager, Vistaprint. Ikke nødvendigvis er alt deres feil, men dere må se på leveransen deres.

25. april 2021

Hei Ronny!

Beklager at opplevelsen rundt levering av munnbind fra oss ikke har vært god nok.
Dette er noe vi er klar over, og aktivt jobber med å løse.
Iløpet av 2021 har vi slitt med litt logistiske utfordringer, noe veldig mange firmaer som sender fra utlandet også gjør for tiden.
Iløpet av 2021 har vi vært innom 3 forskjellige logistikkselskaper, men har støtt på utfordringer på kapasiteten som er tilgjengelig hos samtlige.
Vi er på ballen her, og jobber aktivt med avtaler som kan sikre mer pålitelig levering for våre kunder.
Vi sitter pris på tilbakemeldingen din, og tar det med oss videre.

Ole Jensen,
Customer Care

Fantastisk

Fantastisk! Billig, god kvalitet på produkt og rask levering til tross for at det er jul! Bestilt flere ganger her, like fornøyd hver gang😃

21. desember 2020

Altfor lang leveringstid og lite oversikt

Jeg bestilte et munnbind 5. august. Forventet leveringsdato estimerte dere til 17. august. 25. november er det endelig ankommet. Det er 16 uker. Jeg vet det har vært en stor pågang, men mitt spørsmål er hvorfor forsinkelser ikke kan kommuniseres fra leverandøren sin side. Jeg har ved to anledninger selv tatt kontakt for å høre hvordan ståa var. Begge ganger har jeg fått svar om at dere dessverre ikke vet hvor lang tid det vil ta eller har noen oversikt fra deres leverandører, og at det bare var å vente eller å avbestille. Først etter mailen om at pakken var sendt (skjedde 5. november) kom en mail om at sendingen var forsinket. Dette holder dessverre ikke mål.

25. november 2020