Da jeg ser en god vin til 65 kr. pr flaske, bestiller jeg 18 flasker, men opdager heldigvis, at prisen nu er 99 kr. Har haft ringet til jer og får at vide det er et tilbud som gælder til søndag aften... Vis mer
Se hva andre synes
Der var god service i butikken i Vejle. Jeg skulle bruge en flaske hvidvin til tunsteaks og risotto. En kvindelig ekspedient var behjælpelig og hurtig til at finde frem til en flaske for mig. - Eft... Vis mer
Jeg har desværre ikke modtaget vinen, og der er ingen dato for leveringen, hvor post nord skriver der ingen dato er for leveringen. Den har nu stået på Taulov godscenter siden den 3 juni 😨
Vinen er god kending - omsider tæt (nok) på acceptabel pris. Logistik informationen fra Danske Vognmænd er den bedste jeg hidtil har oplevet.
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi er en kæde af over 10 vinbutikker fordelt i hele Danmark. Vi står for kvalitet og service. Vores ønske er, at levere god vin til hyggelige stunder både til hverdag og fest. Vi har vine fra hele verden, og kan tilbyde både rød- og hvidvin, mousserende, portvin og spiritus. Vi har vine både med og uden alkohol, og har også et udvalg af økologiske vine. Besøg vores webshop, og se det store udvalg af kvalitetsvine fra hele verden.
Kontaktopplysninger
Mandal Alle 8, 5500, Middefart, Danmark
- 64 40 64 51
- info@vinogvin.dk
- www.vinogvin.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Let at bestille on-line
Let at bestille on-line. Varerne var hurtigt pakket og klar til afhentning. Venlig personale
Greve
Greve! Sindsyg god og proff oplevelse, de kan klart anbefales 👍🏻👍🏻
Urolig stor viden og tager sig tid til kunden …
VIN VIN HOBRO, til det du vil nyde en aften eller ved en solnedgang🙏
Det var en super lækker oplevelse både at købe, hente i butikken.
God service, går op i deres produkter og kunder hvad der vil passe bedst.
Det ikke sidste gang jeg handler hos Vin Vin
Dejlig vin og god betjening.
Meget tilfreds.
god service
Vi har været meget tilfredse med de…
Vi har været meget tilfredse med de vine vi køber i Vin og vin 😊
Jeg har desværre ikke modtaget vinen.
Den har nu stået på Taulov godscenter siden den 3 juni 😨
God hjemmeside og hurtig levering
God hjemmeside og hurtig levering, men der burde være mængderabat
Hurtig levering og virkelig dejlig vin 😄
Hurtig levering.
Flasker var lige som bestilt
Flasker var lige som bestilt, pakket ordentligt og kom frem uden skader.
Nemt at bestille og hurtig levering
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.