4,5

Enestående

God oplevelse - reelt firma

Havde ikke handlet eller hørt om firmaet før.
så faktisk tjekkede jeg anmeldelser på trustpilot.

her efter var jeg tryg ved at handle i deres webshop hvorfor jeg bestilt 2 flasker god whisky til de kolde måneder vi går i møde!

Hurtig og problem levering alt gik som forventet, og tilmed havde de den bedste pris på TORABHAIG SINGLE MALT WHISKY

tak for en god oplevelse!

dato er cirka

19. desember 2022

Hurtig levering

Ingen problemer. Bestilte på websitet og fik leveret 2 dage senere som lovet. God vin forresten :-)

9. september 2021

God service. God pris.

God, hjælpsom kundeservice. De lagde sig i selen for at skaffe et sjældent produkt hjem. God pris (samme som på engelske hjemmesider). God oplevelse

7. februar 2020

Super kundeservice

Super kundeservice.

Jeg havde selv lavet en fejl i modtageradressen, men kundeservice rettede den for mig og varen kom til den rigtige adressen allerede dagen efter.

Iøvrigt var udvalget og priserne super gode.

15. august 2019

Kun rosende ord

Kun rosende ord!

Hold nu op en oplevelse det er og komme ind i denne butik super venligt personale som gerne deler ud af deres erfaringer. Var idag inde med en god ven for at fange et godt tilbud de havde på en rom, vi ender med og forlade butikken med en følelse af der virkelig blev forkælet for os.
Kommer 100% igen, og vil kun anbefale denne butik til alle andre jeg kender der også et til en god rom ! 👏

27. september 2018

110% god service.

Jeg elsker whisky, og så at Vinkyperen have en super billig Laphroaig Lore på tilbud. Bestilte selvfølgelig lidt ekstra - alt er jo til en god pris på den side. Efter købet var gennemført fik jeg intet pakkenummer eller tracking-oplysninger, til gengæld kunne de i butikken se, at jeg boede tæt på - og de var kørt ud til mig med varene - og de ringede oven i købet og fortalte det til mig. Service og priser i TOP KLASSE. Har aldrig oplevet noget lignende.

4. juli 2018

Bare Tip-Top!

Nu har jeg handlet varer hos Vinkyperen flere gange, både på nettet og i butikken i Åbyhøj. En mere venlig og imødekommende betjening får du svært ved at finde andetsteds.

27. august 2015

Fuldt hus!

Kundeservice fra øverste hylde!

Jeg var sent ude på udkig efter en fødselsdagsgave til min far, og fandt en god rom hos dem via google. For en god ordrens skyld ringede jeg til deres kundeservice for at sikre mig at de havde den pågældende rom på hylden, det havde de. Den venlige fyr i den anden ende lovede mig at den vil blive sendt samme dag.

To dage senere havde jeg stadig ikke modtaget nogen bekræftelse på at min rom var ankommet til til afhentning på posthuset som lovet! Godt gal og klar til kamp greb jeg knoglen og ringede til deres kundeservice, og fik at vide at den skam var sent som aftalt, men de ville da lige undersøge sagen. Kort efter havde jeg ham i røret igen, det viste sig at jeg havde havde lavet en tastefejl i min email adresse! Min pakke? Den lå skam og ventede på mig på posthuset.

Endnu en gang tak for en super god, kompetent og venlig service, det er oftest først når det går galt, at man for alvor ser et firmas sande ansigt!

9. februar 2015

Suveræn

Kanon service, bestilte min vare torsdag formiddag og fredag middag får jeg en mail at min vare kan hentes på det lokale posthus..
Det er hvad jeg kalder suveræn service

28. november 2014

Service i Grand cru klassen

Uanset om vi taler online eller besøger butikken så er jeg endnu ikke blevet skuffet. 5 stjerner uden tvivl. Spørg Anders (vinkyperen), kan han ikke svare er det et dumt spørgsmål ;o)

18. november 2011