Se hva andre synes
We boekten een verblijf te Bertrix in een prachtige oude molen, Moulin du Fi, en het zijn fantastische dagen geweest voor gans onze familie... alles prima geregeld... eenvoudige en duidelijke commu... Vis mer
Opgelicht met borg. Trucje wordt grootschalig uitgevoerd. Zie ook reisgraag.nl waar dit veelvuldig gemeld wordt. We betaalden 1000 euro borg en vervolgens inderdaad ook ingetrapt om de borg door eig... Vis mer
Wij hebben ons familieweekend doorgebracht in een prachtig huis dat we gehuurd hadden via VillaXL. Mooie, duidelijke site, en nadat je geboekt hebt word je gebeld door één van de vriendelijke medewerk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
VillaXL verhuurt al sinds 2005 de mooiste vakantiehuizen, villa's en chalets. Met name onze groepshuizen in de Ardennen, villa's in Frankrijk (vaak met zwembad!) en ons nieuwste aanbod in Kroatië zijn populair. Kom ook langs en ontdek het zelf!
Kontaktopplysninger
Bergen (NH), Nederland
- 0881900100
- service@villaxl.com
- www.villaxl.com
We hebben twee plantenbakken besteld
We hebben twee plantenbakken besteld. De bakken waren allebei in een apparte doos gedaan, maar wel aan elkaar vast gemaakt. Omdat er product niet aan onze eisen voldeed hebben wij een herroeping gedaan. We kregen vrij snel een retourlabel. Dit was er ehcter maar 1. We hebben na wat mailwisselingen nog een retourlabel ontvangen. De terugbetaling was snel geregeld.
Komt afspraken niet na en niet service gericht
Als je een huis huurt voor een fors bedrag verwacht je service en dat afspraken worden nagekomen. Als je op de website aangeeft dat de boeking inclusief schoonmaakkosten is, dan is een factuur voor deze kosten vreemd. Fouten maken is menselijk en deze fout kan herstelt worden zou je verwachten. VillaXL geeft echter na herhaaldelijke oproepen niet thuis. Een organisatie die zich richt op premium huizen blijft ondermaats qua service. VillaXL zou ik daarom iedereen afraden.
Na talloze mails
Na talloze mails, telefoons, ... 6 maand later gehoord dat we ons geld niet terug krijgen en ook niet kunnen omboeken. ( annulatie wegens begin Corona). Zo maar 2400 euro kwijt!
grote flop
VILLA XL laat je zo lang wachten op een antwoord dat het altijd te laat is om de aanbetaling terug te krijgen. Vroeger top nu grote flop.
Belachelijk slechte klantenservice
Wij hebben VillaXL via de email en telefonisch proberen te bereiken om te bespreken of onze vakantie door kan gaan door de corona crisis. Nadat we 2.5uur in de wacht hebben gestaan, is ons verteld dat het door kan gaan en we deze week kunnen betalen. Nog geen 24 uur later is onze boeking geannuleerd. Nadat we weer uren in de wachten hebben gestaan wordt ons verteld dat we te laat zijn met betalen en dat we onze aanbetaling kwijt zijn. Ze kunnen niks voor ons doen en het is onze schuld dat we te laat hebben betaald. Er valt met VillaXL geen afspraak te maken. Waardeloze klantenservice.
Waardeloze organisatie
Waardeloze organisatie. Je maakt telefonisch afspraken met dit bedrijf over opties en betaling. Gezien de huidige coronaperiode zijn er namelijk nogal wat onduidelijkheden. Vervolgens geven ze akkoord en was het volgens hun prima om volgende week te betalen. Echter voor we die kans kregen, was onze boeking geannuleerd en weer geboekt door een andere partij. Ook zijn we de aanbetaling van 650,- kwijt. Hier komt nog bij dat een vriend van me 2,5 uur in de wacht heeft gestaan voordat hij überhaupt iemand aan de lijn kreeg. Ze komen je op geen enkele manier tegemoet.
Vanaf eind april villaxl proberen te…
Vanaf eind april villaxl proberen te bereiken om boeking te verplaatsen ze zijn noch per mail of telefonisch bereikbaar ,ze laten wel weten wanneer er betaald moet worden,maar reageren gewoon niet op mijn mails ,ze annuleren wel mijn boeking met de lieve melding dat ik nog moet bijbetalen op mijn voorschot die reeds betaald was ,vandaag gekeken op mijn account mijn boeking is zonder pardon verwijderd zonder ook maar één verwittiging ,zo is het gemakkelijk om alles op de corona crisis te steken zal maar een jurist op de zaak,zetten dus aan allen die een boeking bij hen wil doen bezin eer ge begint want van klantvriendelijkheid is helemaal geen sprake,opgemerkt dat op hun site de accomodatie die ik geboekt heb opnieuw aan geboden wordt op hetzelfde tijdstip als mij maar iets meer dan 400 euro goedkoper ,terwijl zij mij 1900 euro annulatiekosten aanrekenen ,gemakkelijk geld verdient op andermans kosten,wat een oplichterij .nu op 22 /06 vastgesteld dat de site verdwenen is op internet is niet meer te bereiken is zeer verdachte boel ,als ik wil ik inloggen krijg ik melding dat ik niet online ben,op 29 juni vastgesteld dat opeens de site op internet staat alsof er niks aan de hand is
Villa XL volledig onbereikbaar en komen afspraken niet na!
Ons vertrek naar Spanje is 6 juni. Villa XL weet ons te vinden voor de betalingen maar verder hoor je niets. Via mail alleen maar automatische antwoorden. Telefonisch onbereikbaar, na meer dan een uur in de wacht te staan geef je het toch een keer op!
Spanje is nog tot 21-6 in lockdown en 3 dagen voor vertrek moeten we horen of de reis geannuleerd wordt, dit was gisteren en natuurlijk niets vernomen.
Een automatisch bericht voor alle annuleringen lijkt me niet zo moeilijk.
Ben benieuwd wanneer we iets horen. Die voucher zal ook wel op zich laten wachten en geld terug zal helemaal wel lang duren. Toch maar een jurist op de zaak zetten😏
Rattan Loungset zit voor geen meter
Rattan Loungset zit voor geen meter. Kussens zijn zo dun als vloeipapier. En de bank os zo laag dat ik er haast niet af kan
Zeer slecht
Zeer slecht. Boeking werd geannuleerd vanwege Corona, ruim 2 maanden later:
- geen voucher
- geen reactie op e-mails
- telefonisch onbereikbaar
Zijn wij de enigen? Ga m’n voucher, als ik m ooit krijg!, inwisselen en daarna nóóit meer bij villaxl boeken
Zeer slechte zaak niet te bereiken geen…
Zeer slechte zaak niet te bereiken geen antwoord op mails.
Meedenken met corona crisis zou op zijn plaats zijn
altijd goede ervaringen gehad met…
altijd goede ervaringen gehad met VillaXL.
Boeken is eenvoudig
Boeken is eenvoudig. Kosten zijn overzichtelijk. Kortom, prima geregeld.
Snel en makkelijk reserveren
prima verlopen boeking
prima verlopen boeking. nog getelefoneerd met het kantoor en men bood direkt hulp aan bij het zoeken.
Duidelijke site. Zeer klantgerichte medewerker.
Duidelijke site. Zeer klantgerichte, vriendelijke en deskundige medewerker tijdens telefoongesprek.
zeer klantvriendelijk
In eerst instantie een optie genomen. Binnen 24 uur de optie naar een definitieve boeking omgezet. Dit was in 1 telefoontje van nog geen 30 seconden geregeld.
Helder boekingsproces
Heldere site, fijn dat een optie van 48 uur mogelijk is waarna het boeken zeer eenvoudig is.
Telefonische hulp is top!
Ben telefonisch supergoed geholpen bij de boeking. 1e boeking werd gecanceld door de huiseigenaar. Moest derhalve opnieuw beginnen met zoeken en boeken. Omdat ik dit telefonisch heb gedaan, verliep de boeking erg gemakkelijk.
Ik ben super goed geholpen door jullie…
Ik ben super goed geholpen door jullie medewerkster.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.