Viktors Farmor Anmeldelser 873

1. Reisebyrå
  2. Turoperatør

Om Viktors Farmor

Skrevet av virksomheten

Viktors Farmor er et 100 % dansk, familieejet rejsebureau med speciale i grupperejser med fokus på natur og kultur. Vi har 25 års erfaring med unikke grupperejser i hele verden. Vi er kendte for at rejse til de mindre besøgte hjørner af verden og væk fra de gængse turistruter. Farmor Kirsten og hendes to sønner, Esben og Gudik, står i spidsen for rejsebureauet, og vi er i alt ca. 20 dygtige og dedikerede rejseentusiaster på kontoret. Derudover har vi omkring 100 danske rejseledere tilknyttet vores ca. 400 årligt udbudte grupperejser.

Når du er på en grupperejse med Viktors Farmor, får du mindre grupper, som, vi mener, giver større oplevelser. Vi har nøje udvalgt vores dansktalende rejseledere, og derudover er drikkepenge til både guider og chauffører inkluderet i prisen, samt på de nævnte ture i dagsprogrammet.

Og hvem er Viktors Farmor så?
Viktors Farmors borgerlige navn er Kirsten Gynther Holm. Hendes brændende interesse for den islamiske verden og dens farverige kultur betød, at hun i 1979 tog springet over i antropologiens og etnografiens verden. Hun startede med lejlighedsvist at arrangere rejser for venner og bekendte i Mellemøsten. Det blev imidlertid i 1996 så omfattende, at Kirstens ældste søn sagde: Hvorfor laver du ikke et rejsebureau?

"Mit kerneområde er minoriteter. Jeg vil gerne møde dem på en god måde; i øjenhøjde og med åbent sind" – citat Kirsten Gynther Holm aka. Farmor.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Godt tilrettelagt reise

Godt tilrettelagt reise. Svært dyktig lokal guide som lærte oss mye om landet. Også dyktig dansk guide. Spennende overnattings steder. Stort sett spennende stopp underveis på dags rutene. En enorm lærerik reise.

22. november 2025

Kære Lise.

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at rejsen var godt tilrettelagt, og at både den lokale guide og den danske rejseleder gav jer stor indsigt i landet. Det er også dejligt at læse, at overnatningsstederne og stoppene undervejs bidrog til en lærerig og spændende helhedsoplevelse.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse.

Andorra - et scoop

Alt gik godt. Super hotel, dygtige guider - både den 'medfølgende' og den lokale. Fint tilrettelagte ruter. Absolut intet at klage over.

30. oktober 2025

Kære Lillian.

Mange tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os at høre, at rejsen forløb så godt – fra hotellet til både rejselederen og den lokale guide. Når ruterne og rammerne fungerer, giver det plads til at fordybe sig i oplevelserne, og vi er glade for, at det også blev tilfældet for dig.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse.

Farmor er for fed

Gode guider både den der følger med på rejsen og den lokale i Istanbul var i top. Kan kun anbefale farmor😊

12. september 2025

Kære Poul.

Tak for din herlige og entusiastiske tilbagemelding – den går rent ind her hos os.

Det glæder os, at både vores danske rejseleder og den lokale guide i Istanbul gjorde et godt indtryk og bidrog til en vellykket tur.

Og vi tager det som et stort kompliment, at du "kan kun anbefale farmor".

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på endnu en rejse med Farmor.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En vel planlagd og gjennomført tur

En vel planlagd og gjennomført tur. Klar og god reiseleder og veldig bra lokalguider. Med et godt hotell og god (litt mye) mat og et spennende landskap blir det A++.

25. august 2025

Kære Sven.

Tusind tak for din fine tilbagemelding.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både rejseleder, lokalguider, hotel, mad og landskab – selv hvis der næsten var lidt for meget af det gode.

Vi håber, du har mod på endnu en rejse med os.

To fine uker i Japan!

Vi hadde to fine uker med Viktors Farmor i Japan. Profesjonell gjennomføring, dyktige reiseledere og også god og rask oppfølging i forkant.

23. mars 2025

Kære Per.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det lyder som om, I har haft en rigtig dejlig rejse til Japan – og hvor er det skønt at høre, at både planlægning, rejseleder,
og hele gennemførelsen levede op til jeres forventninger.

Japan er et fascinerende land, og vi er glade for, at vi fik lov til at tage jer med på eventyr der.

Vi håber, vi snart får lov at byde jer velkommen igen på en rejse med os.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra, variert program. Utmerket reiseleder

Som vanlig med Viktors Farmor så var reisen bra sammensatt, men noen små justeringer hadde gjort reisen enda bedre. Reiselederen var utmerket.

19. april 2024

Kære Bent

Tak for din tilbagemelding og for at vælge at rejse med Viktors Farmor på Den store Kinarejse.

Vi værdsætter din ærlige anmeldelse og er glade for at høre, at du generelt nød din rejseoplevelse med os. Vi noterer os dine kommentarer om småjusteringer, og vi vil tage dem med i betragtning for at forbedre vores rejser fremadrettet.

Det er altid dejligt at høre, at vores rejseleder Carsten Lorenzen leverede en god service under din rejse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på endnu flere spændende rejser med Viktors Farmor i fremtiden.

Meget engageret turleder

Meget engageret turleder, gode vandreoplevelser og ordentlighed ift. kompensation for uheldig flyoplevelse.

9. april 2024

Kære Annette

Tak for din anmeldelse og for at dele dine vandreferie oplevelse med os.
Det glæder os at høre, at du havde en god rejse til Madeira med en meget engageret rejseleder i Lene Bach Larsen, og at du havde nogle gode vandreoplevelser.

Vi bestræber os altid på at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse, og det inkluderer også håndtering af uforudsete hændelser såsom flyforsinkelser.

Tak for at rejse med os, og vi håber at byde dig velkommen på flere eventyr i fremtiden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget veltilrettelagt tur med gode…

Meget veltilrettelagt tur med gode guider - både lokal og dansk guide.

6. april 2024

Kære Lise.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du nød din rejse i Sydkorea og satte pris på vores veltilrettelagte program og de mange forskellige oplevelser som Sydkorea byder på.

Vores mål er altid at sikre, at vores gæster får den bedst mulige rejseoplevelse, og vi er glade for at høre, at det lykkedes.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på en anden rejse fremtiden.

Viktors farmor er best!

Informasjonen om dyra og folkegruppene.At vi kom så tett innpå. Dansen i kirken!

21. februar 2024

Kære Britt

Det glæder os at høre, at du nød den nære kontakt med dyrelivet og de lokale kulturer i Kenya på din rejse med os, og vi er sikre på at Carsten Willersted kunne bibringe en masse gode anekdoter.
Vores mål er altid at give vores gæster en autentisk og berigende oplevelse, hvor de kan komme tæt på naturen og møde de mennesker, der kalder stederne for deres hjem.
Dansen i kirken var helt sikkert en unik oplevelse, og det glæder os at høre, at det satte prikken over i'et på din rejseoplevelse.
Tak for dine venlige ord, og vi ser frem til at byde dig velkommen på flere eventyr i fremtiden.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Presset program

Presset program - ikke tid nok - stressende

24. november 2023

Svar fra Viktors Farmor

Tak for din feedback vedrørende Tigersafari i Indien.
Vi beklager, at du har oplevet programmet som presset og stressende. Vi stræber altid efter at skabe de gode rejseoplevelser, der giver tilstrækkelig tid til at nyde hvert øjeblik. Jeres program blev ekstra presset, da jeres indenrigsfly i Indien blev aflyst, og I kom med en senere afgang fra Delhi til Khajuraho. Din og andres gæsters feedback har vi brugt til at evaluere og forbedre dagsprogrammet, så på fremtidige rejser er vi ikke længere afhængige af indenrigsflyet til Khajuraho, da vi nu kører i stedet for. Det betyder, at rejsen bliver to dage længere, hvilket vil give mere luft undervejs.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

PERU oktober 2018 - Viktors Farmor sviktet

Vi unngikk så vidt en frontkollisjon oppe i Andesfjellene mellom vår buss og en møtende trailer. Ulykken endte i en massekollisjon. Bussen ble inndratt av politiet og vi fikk en dårlig erstatningsbuss. Ingen i bussen ble heldigvis skadet. Ingen tilbakemelding fra Viktors Farmor om denne hendelsen. Senere på samme turen endte vi i en nestenulykke med fly mellom Cusco og Lima - over Andesfjellene. Kabinen i flyet ble antent av stikkflammer, lyset forsvant, varmen forsvant. Deretter ble det brann i en av flymotorene som brant ut. Vi fikk av kapteinen beskjed om at vi var i en farlig nødssituasjon og måtte foreta en nødlanding i Cusco. Heldigvis ble ingen skadet. Etter 3 timer og mye mas fra vår side, fikk vi endelig hotell og mat. Mangelen på evne til krisehåndtering, oppfølging og erstatning for tøff opplevelse og ødelagt program, gjør at jeg gir VF en svært lav score. Videre opplever jeg selskapet som sure og uvennlige i sine svar på henvendelser!! Har reist med VF flere ganger, men aldri mer. Stoler ikke på at kompetansen og profesjonaliteten holder, dersom det skulle oppstå vanskelige situasjoner under en reise.

9. november 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Randi

Din gengivelse af de to hændelser er milevidt fra de beskrivelser vi har fået af gruppen og rejselederen, heriblandt dig. Det er en umådelig dramatisk fremstilling af hændelser, som jeg ellers er vel bekendt med.

Den første hændelse har jeg været i kontakt med vores lokale partner omkring allerede samme dag ligesom jeg har snakket med jeres rejseleder om den. Det skønnedes ikke nødvendigt med krisehjælp efter bussen blev beskadiget og inddraget til politiets efterforskning. Jeg hørte kun om materiel skade på bussen og gjorde herefter ikke mere ved den sag. Jeg er ked af at høre, at I fik en dårligere bus herefter, dette er også nyt for mig.

Situationen i flyet, som du beskriver her på Trustpilot kan jeg ikke genkende overhovedet. Jeg var der jo heller ikke selv, men jeg har efterfølgende talt i telefon med flere gæster for at snakke om netop den situation og komme til bunds i det. Og jeg kan intet genkende af det du skriver, så det ved jeg ikke hvad du vil have jeg skal gøre ved. Hvis det var sådan det foregik, havde rejselederen da forhåbentlig fortalt mig herom og hvis ikke hende så i det mindste en af jer gæster. I så fald var der jo ingen tvivl om, at alle skulle tilbydes krisehjælp på stedet – det var da det mindste. Men jeg er ganske enkelt ikke bekendt med den version du skriver her på Trustpilot.

Jeg har jo fået at vide af både rejseleder og andre gæster, at du overfusede rejselederen i lufthavnen og ikke var særlig sød ved hende, mens hun gjorde sit job så godt hun kunne. Her gjaldt det om at få jer alle ombooket samt sørge for at I fik et hotel og forplejning i Cuzco. En lang proces ja. Et flyselskab er ikke parat til den slags situationer, så de kan løses på kort tid. Det kræver personale, og de var til stede i lufthavnen, men skulle først håndtere en afgang før de kunne frigives til jer og de øvrige medrejsende. Der var en plan fra LATAMS side fra start ligesom vi i Viktors Farmor havde fingeren på pulsen den nat. Jeg var på fra Danmark og vores lokale partner i Cuzco kom til assistance i lufthavnen så hurtigt hun kunne. Det forekommer mig ganske uretfærdigt, at du benyttede lejligheden til at overfuse rejselederen i en sådan grad, at andre gæster har påtalt det over for mig. Jeg har allerede skrevet en lang mail til dig om alt dette, men det ved du jo.

Når alt dette er sagt, så er jeg virkelig ked af, at du ikke føler vores behandling af det hele er sket på ordentlig vis. Jeg vil meget gerne snakke med dig og håber du vil ringe til mig i den kommende eller næste uge, for vi arbejder hos Viktors Farmor alle sammen dedikeret for, at vores gæster får nogle unikke, trygge og vidunderlige rejser.

Med venlig hilsen Gudik Holm Plews

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har nettopp kommet hjem etter min …

Jeg har nettopp kommet hjem etter min tredje tur med Viktors Farmor(VF), Algerie, Mongolia og Jordan og skal nok reise flere ganger med VF. Jeg er veldig fornøyd, spesielt med Mongolia og Jordan. I Algerie var opplevelsene helt fine og dagene og nettene i Sahara vår eventyrlige, men jeg jeg var ikke helt fornøyd med reiselederen.
Jeg er som sagt svært fornøyd også som eneste nordmann i gruppen, som forresten har en god størrelse.God service med tilslutning fra Norge og raske og gode svar under forberedelsene. Jeg blir nok en stamgjest.

3. oktober 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Steinar,
hvor er jeg glad for at læse om dine gode oplevelser med vores rejser. Vi glæder os til at vise dig endnu mere af verden. Tak for din anmeldelse.
Venlig hilsen Gudik Holm - medejer og Viktors onkel.

Vis anmeldelser på alle språk. (873 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv