Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til å spre piss og uakseptable holdninger. Forhåndsdømmer siktede personer før rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Norges største nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.
Denne avisen gjør folk dummere.
Denne avisen gjør folk dummere.
Politisk Sensur
Vil bokstavelig talt sensurere deg fra kommentarfelt dersom du snakker om Jonas Gahr Støre sine løgner og løftebrudd.
Forferdelig avis som viser porno og…
Forferdelig avis som viser porno og syke greier på en avis, ….. helt forferdelig. Opptatt av klikk og ikke informerer som profesjonelle, disse journalistene kan ha en utdaninng men de forstår faen meg ikke en duf, verken i politikk eller i logikk, hvem er det so. Styrer disse hjernevasking maskinene… dere burde bli straffet for falsk informasjon. Og missivende annonser som alle andre bransjer som har ansvar, men ja de er sikkert bare en del av en større propaganda/ agenda cult, trengernikke låse engang mister ingen ting, men tjener faktisk mye ro og feil informering
Vg lager vg+ saker uten merking…
Vg lager vg+ saker med betaling på 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjør at man får treff på betalingssaker på nyhetsoversikter, hvis man ikke utelukker alt fra VG fra søket. Så nyhetsoversikter pr.nå crasher bak betalingsmur og er ikke brukbar
Bare ubrukelige og lite interessante…
Bare ubrukelige og lite interessante nyheter. Hvem bryr seg om noen gifter seg?
Mvh
Fullstendig mangel på skam og presseetiske prinsipper
Denne avisen publiserer villedende nyheter, manipulerer informasjon for å fremme bestemte agendaer. Avisen viser sjokkerende bilder av drepte dyr og videoer med samleie på grensen til pornografi. Den viser verken skam, ansvar eller kjennskap til grunnleggende presseetiske prinsipper.
Vg oppfant AI og eg spurte om noe de…
Vg oppfant AI og eg spurte om noe de ikke svarer på.
Tidens verste produkt
Tidens verste produkt. Aldri kjøp vgtv, vg pluss eller vg sport!!!
Lavmålt "avis"
Se og hør sladre avis for de som vil høre om livet til kjendiser og andre ukjente tik tok folk. Sensurerer det meste av det man skriver i kommentar feltene, verre enn sensuren i diktator styrte land. For noe møkk.
Ikke mye balanse eller sannhet om…
Ikke mye balanse eller sannhet om krigen i Ukraina eller om Russland totalt propaganda ..så mye løgner at det blir for mye å kommentere ..ikkecet kritisk ord til myndighetene om deres ulovlige corona håndtering .har.null respekt For den avisens såkalte journalister ..
Betale for reklame?(:
Betaler 99kr for abonnement. Får opp reklamer 2 ganger hver video? Elendig!
Bare venstrevridd propaganda om Gaza-…
Bare venstrevridd propaganda om Gaza- Israel og clickbait. eneste nyhetene jeg ser overskriften stemmer med er når kongen er på sykehus, og når en kjendis ingen vet hvem er dør. Dette var vg i dag: "Video viser Israelske styrker angriper sevilbefolkningen som flokker seg rundt nødhjelp", så ser jeg videoen og den viser KUN sevilbefolkningen som flokker seg rundt nødhjelp, INGEN ANGREP. ingen personer ble engang skadet i videoen, så jeg tenkte kanskje den var lengre, så jeg gikk på "X" og så hele videoen og det viste seg at den ikke viste noe som helst angrep, og i etterkan viste det seg at de som hadde dødd var trampet i hjel eller kjørt i hjel av trailere som prøvde å unnslippe opptøyene. Og eneste skuddene som ble avfyrt var varselskudd EN gang når opptøyene ble aggressive. TENK Å SKRIVE "SKYTER MOT SEVILBEFOLKNINGEN I DENNE VIDEOEN" også viser ikke videoen det i det heletatt??!! DE GJØR ALT FOR KLIKK og driter i om det de skriver ikke er sant eller ei. Drittavis.
VG+ og clickbait
Kjøpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. Når man klikker på disse, får man bare spørsmål om man vil abonnere. Så da er det jo clickbait til folk som meg, som betaler, og som var så idiotisk å inngå abonnement med VG. Det skjer ikke en gang til.
VG er en propaganda maskin.
Norsk propaganda maskin som er politisk bias. Bruker utroverdige kilder og pusher ensidig syn i politikken. Verste av alt er at de stenger kommentarer når e skriver artikler som de vet mange er sterkt uenig om.
Madsen og Follestad bør ta seg ett eller flere friår…
VG er en bra tabloidavis med gode og dårlige vinklinger. Jeg liker godt Hanne Skartveits politiske kommentarer. Man må bare tenke litt selv noen ganger. Jeg er kryssord-idiot, og VG er god på mange og varierte kryssord. Jeg har vunnet også. Og jeg liker bilagene. Mye nyttig stoff. Men VG+ er en sak for seg. Man må være en einsteiner for å navigere i det lappeteppet som sidene der er blitt. Veldig forvirrende, det bør ryddes opp på disse sidene - start med en gang. Jeg synes Madsen og Follestad og dess like bør legge opp og beskyttes mot seg selv. La ungdommen slippe til. Stå på ei bru og urinere med buksa nede… herregud - det var sånt guttunger syntes var moro i tolvårsalderen. Bli voksne! Tenker de ikke på familien sin? Hvis de synes de er veeeldig sexy og modige, tar de faktisk feil. Fjolleri, voksne menn!
Reklame selv med VG+…
Reklame selv med VG+…. fy søren så latterlig
Selvom jeg har slått av varsler i vg…
Selvom jeg har slått av varsler i vg appen kommer det fortsatt opp i feeden viss jeg streamer en videosnutt. Dette har jeg klaget på men svarene tar jo uker å måneder, så nå sletter jeg appen. Styr unna vg sin app.
Nå er det nok Vg
Nå er det nok Vg.
Dere må slutte med dette se og hør opplegget deres. Dere er flinke på gode saker, men kan dere redusere sladdernytt? Det er andre som tar seg av deg!
Styr unna!
Må gi en stjerne da det ikke er mulig å gi null. Hva er galt med denne nettavisen? ALT. De spres falsk propaganda til den høyeste grad. Anbefaler ingen å lese denne avisen. Det går kun i det samme, og det er Ukraina, at Putin er en ond mann og hva influensere spiser til frokost. Dør noen i Israel er det front-page news, dør noen i Palestina så er det ingen media coverage. Nesten så de må bytte navn fra Verdens Gang fordi her skriver de kun om hva som passer deres og USA sine interesser. Styr unna!
Slenger alt for mye unødvendig sladder…
Slenger alt for mye unødvendig sladder istedete for reelt fakta.
(Kanskje de ikke har noen saker lenger?)
Ser også ofte feilfakta å feilinformasjon på titler å tekst for å få folk til å (klikke)
Styr unna!