1. Bilutstyrsbutikk
  2. Bildeler
  3. Scooterforhandler
  4. Butikk med motorsykkeltilbehør
  5. Forhandler av motorsykkeldeler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Welkom op VDH Parts, hier vind u alle onderdelen voor uw brommer of scooter.

1,9

Under middels

Ongebruikt product retour niet geaccepteerd

Ik heb een product ongebruikt geretourneerd. VDH Tools claimt vervolgens dat het product gebruikt is en wil de retour niet terugnemen. Dit betekent dat ze ofwel een gebruikt product naar mij hebben opgestuurd, ofwel oplichters zijn.

Ik zie in de reviews hier dat ik niet de eerste was die dit overkwam. Wees op je hoede!

7. november 2025

leverancier accepteert geen retour

Ik heb eerst via boil.com bij ze gekocht. En daarna alles via POST.NL alles keurig weer geretourneerd. Vdhtools stelt dat de verpakking open zou zijn en dat er spullen ontbreken. Dus ze accepteren de retour niet. Dus krijg ik ook geen geld terug. Ergste is nog dat ik als klant zowat beticht word van bedrog want ik zou artikel zogenaamd achter hebben gehouden en alles geopend zou hebben opgestuurd. Ze denken geeneens mee over een oplossing. Voel mij onheus bejegend door deze leverancier. Schandelijke zaak.

25. mars 2025

Onderdelen besteld voor €210,- en ze…

Onderdelen besteld voor €210,- en ze stonden op voorraad op de website. Na een week maar gebeld waar het blijft. Dhr. zegt dat hij het niet kan vinden en dus niet kan leveren. Hij stuurt geld retour maar nog niet ontvangen. Moest m'n bankgegevens mailen. Gedaan en weer gebeld waar het geld blijft. Hij zegt dat ik niet moet zeuren want hij heeft het te druk. Ik moet weer bellen (zeuren) als het geld na twee of drie maanden nog niet is terug gestort.... Wat een onvriendelijk en zeer slecht bedrijf is dit!! NOOIT MEER IETS BESTELLEN DUS!!!!

26. mai 2024

Ik had een bestelling geplaatst bij…

Ik had een bestelling geplaatst bij Vdh. Op de website stond vermeld dat het artikel op voorraad was en aangezien ik het snel nodig had bestelling geplaatst en betaald. Nadat ik besteld had kreeg ik van een familie lid de beschikking over het onderdeel en kon ik het overnemen. Bestelling bij Vdh geannuleerd en betaalde bedrag is keurig betaald, dus prima afgehandeld.

29. mars 2023

Helaas een slecht bedrijf heb…

Helaas een slecht bedrijf heb onderdelen besteld hebben ze niet en is ook niet meer leverbaar dus ik vraag mijn geld terug vanaf dat moment reageren ze niet meer bel ik ze op weten ze van niks zeggen dat ik nooit wat besteld heb.

6. november 2021

Zeer slechte webwinkel

Zeer lange levertijd omdat ze zelf niets op voorraad hebben. Als het dan uiteindelijk verstuurt wordt doen ze dat met GLS die ook bekend staat om hun slechte service. Pakket zou 3 x door GLS aangeboden zijn maar we hebben nooit iemand gezien hier. Per mail verhaal proberen te halen maar we werden gewoon voor leugenaar weggezet en ze zeiden niet meer verantwoordelijk te zijn nadat ze het verzonden hebben. Volgens Nederlands recht is het zo dat de verkoper ALTIJD verantwoordelijk is om jouw pakket binnen 30 dagen te leveren. HIER DUS NOOIT ZAKEN MEE DOEN.

11. september 2019

Staat een onderdeel geprijsd en heb je…

Staat een onderdeel geprijsd en heb je het besteld en betaald, komen ze er later mee dat het onderdeel duurder is en je bij moet betalen. Daar ben je het uiteraard niet mee eens en dan wordt je geld ongevraagd terug gestort. Komen ze met de kleine lettertjes aanzetten. 😡

28. august 2018

Helaas niet mogelijk om minder dan 1ster te geven

Helaas niet mogelijk om minder dan 1 ster te geven .Voor een sym mio een carberateur besteld.Zou volgens de website passen .Na 11 dagen pas bezorgd ( na een reminder van mijn kant ). Helaas : paste totaal niet .Volgende dag retour gestuurd.Na 3 dagen zie ik een mail van post .nl .Dat er weer aan pakje bezorgd gaat worden .Ondanks de mail van mijn kant met het verzoek om het bedrag terug te storten .Men denkt daar waarschijnlijk dat men weken de scooter niet hoeft te gebruiken .Zal opgelost worden middels mijn rechtsbijstand verzekering.Nimmer zo een slechte website / bedrijf tegen gekomen .,

20. mai 2018

Zeer slechte zaak ik bestelde …

Zeer slechte zaak ik bestelde silentblocks orginelen staan op de site voor 25 euro per stuk krijg ik na 4 weken nylon bussen opgestuurd ,dure busjes voor 25,-p/st achterbrug as was re lang ze wilden niet het totale bedrag terug storten , kortom waardeloos bedrijf

21. april 2017

Redelijk

Voorkap en koplamp besteld voor een snorfiets in verband met diefstal
Bij aflevering bleek een ophangpunt van de koplamp afgebroken.
Moest deze op eigen kosten terugsturen.
Werd daarna keurig vervangen.

Winkel heeft zelf weinig technische kennis.
Had bij bestelling geschreven dat alles gestolen was, dus ook de bouten / schroeven.
Bij eerste levering geen bevestigingsmateriaal. Kreeg te horen dat dit apart besteld moest worden.
Bij herlevering van de koplamp zaten er bevestigingsspullen bij, die geen van allen pasten op de voorkap of koplamp.

20. april 2012

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis