Zowel het telefonisch contact als later op de zondag in de winkel in Rotterdam centrum heb ik als heel fijn ervaren. In de winkel was er maar 1 reistas op voorraad maar de verkoopster bood gelijk... Vis mer

Selskapet har svart
Erg tevreden. Uiteraard vanwege de kwaliteit van de tassen die ik had besteld. Maar bij het ophaalpunt was iets misgegaan waardoor ik niet de volledige bestelling had ontvangen. Ik heb daarop een... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een fantastische ervaring met deze winkel op de Coolsingel! Ik kwam mijn koffer brengen omdat deze niet meer openging, precies de dag voordat ik op vakantie ging. De medewerkster was heel vriend... Vis mer
Selskapet har svart
Het was een goede ervaring omdat men naar de klant gericht goed bezig was. Alhoewel de verkoopster naar wat bleek nog niet zoveel ervaring had en de verkoop een beetje pusch-te en gauw wilde af... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten

Gratis verzending vanaf €44,95 of afhalen in één van onze 29 winkels

Curieweg 21-25, 2408BZ, Alphen aan den Rijn, Nederland

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We werden erg vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit leer. Snelle bezorging. Tas moest besteld worden

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Snel geleverd, keurig verpakt en ook nog heel leuk ingepakt als cadeau!

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Goede en duidelijke uitleg en advies. Snelle afhandeling van bestelling door gratis thuisbezorging.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Snelle levering. Leuk ingepakt ( het was een cadeau voor iemand)
Mooie tas!
Iedereen blij!!

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Leuke tas besteld. Door mijn membership kreeg ik extra korting dat was boffen. Was op de afgesproken tijd in de winkel en werd prima geholpen. Ik kom graag in deze winkel. Nu ook dus online.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Vriendelijke medewerkers, begroet bij binnenkomst, fijn geholpen, goed advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
De tas die ik graag wilde was niet op voorraad in de winkel. Wel in het magazijn. 's Middags besteld en de volgend dag in huis. Dus goed service in de winkel, snel bezorgd.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Tas gekocht online bij Os, helaas de tas is niet wat het is, gelukkig kon ik omruilen in de winkel in Apeldoorn, heb toen maar de andere tas gekocht van merk smaak Amsterdam, vriendelijk geholpen

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Het product is zeer goed. Helaas is er gekozen voor PostNL als bezorgdienst, wat het ontvangen van het product een nachtmerrie maakt.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Goede en vriendelijke informatie gegeven.
De gewenste kleur was niet op voorraad in de winkel, maar werd besteld, dit was op vrijdagmiddag.
Op zaterdagochtend werd de koffer thuisbezorgd, gratis.
Supergoede service.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Top dames een dikke 10 hebben me super geholpen in de winkel . Net voor sluitingstijd hebben ze me code kunnen kraken van mn koffer .

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
De adressering was onjuist. De opgegeven code was niet meegenomen waardoor we bij de ontvanger via track en tracé uiteindelijk nu het pakketje gevonden hebben maar het is nog niet in ons bezit

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Te moeten ontdekken dat exact dezelfde koffers bij travelbag 20 Euro/stuk goedkoper zijn maakt dat de aankoop erg wrang aanvoelt.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Uiterst vriendelijk geholpen. Goed geadviseerd. En inmiddels 2 mooie reistassen ontvangen.

Svar fra Van Os Tassen en Koffers
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.