Uppsala blir värre för varje dag. Jag gick till stationen för att åka till jobbet när en bil stannade med folk inuti som försökte skrämma mig. Jag ignorerade dem och fortsatte gå. De letar efter någon... Vis mer
Se hva andre synes
SKANDAL! Värsta hyresvärd jag har erfarit! Hade det funnits minus 10 stjärnor hade det varit för bra för detta företag! Jag har ett giltigt parkeringskontrakt som gäller till och med 4 maj – men id... Vis mer
Kommunalt girigt bajsbolag som bara bryr sig om pengar. En grej som jag kom på är att de är väldigt duktiga på att höja hyran och påtvinga hyresgäster helt onödiga trams saker så som att mäta luftfu... Vis mer
Helt värdelös hyresvärd som inte bryr sig någonting om hyresgästen. Följer inte upp problem, och när de väl gör det är det 4 veckor försent. Svarar inte på frågor, personal är allmänt oproffsiga och h... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Riktigt dåliga upplevelser med dessa
Riktigt dåliga upplevelser med dessa, är väl så när ett företag bestämmer över en stad. Magiskt!
Toppen!
Vill Tacka Anna Gåveby på Uppsalahem för All hjälp och stöd kring boende och flytten! Ovärderligt!
Tusen Tack!! 💐💐💐
Alla ggr dessa tekniker som arbetar åt…
Alla ggr dessa tekniker som arbetar åt Uppsalahem varit hos mig för att laga något så slutar det med att något också går sönder. Kundtjänsten kvantitets-svarar på mail utan att läsa frågorna man ställer så att man måste skicka om och om igen. Felanmälan tar ocskå extremt lång tid från anmälan till åtgärdat och man måste alltid tjata. Bottenpoäng för Uppsalahem.
Bland de värsta fastighetsbolagen jag…
Bland de värsta fastighetsbolagen jag varit med om. Dessvärre så har jag inte så många val för tillfället. 3 lägenheter och varje gång har det varit ostädat vid inflytt (bajsränder på toaletten). Felanmälan efter felanmälan och ingenting fixas. Hur svårt kan en felanmälan vara att förstå när det är så tydligt och 90% är rätt enkla ärenden?
Noll service
De höjer hyrorna och servicen blir sämre och sämre. De tycker att hyresgästerna ska fixa underhållet själva.
När de krävde att min 80 åriga mormor som går med rullator skulle krypa på badrumsgolvet för att rensa avloppet, då hade de fanimej gått för långt…😡👎🏼
Väldigt dåliga på att ta hand om värmen
Väldigt dåliga på att ta hand om värmen i lägenheterna, 15-16 grader i mitt sovrum. Trasiga dörr/fönster lister då kylan forsar in. Verkmästaren kom o tittade på de trasiga elementen och bortförklarade mig och berättade att jag ska ha mer mattor hemma istället. Som tur är jag själv tekniker och vet hur en element ska fungera, felsökas och lagas. Men de bara ljuger och bortförklarar. Inte stöldsäkra dörrar i trapphusen, tvättstugan, cykelförrådet och mm. Mycket trasiga saker finns och de byter sällan. Så i min värd är uppsalahem den extremt mindre bra hyresvärd som finns. Sist i tabellen.
Dåligt hyresbolag
Dåligt hyresbolag, hyr en lägenhet från sep 2023. Lägenheten vid inflytt var i uruselt skick, eluttag utslitna ur väggarna med uthängande kablar, lampdosorna utslitna med uthängande kablar, badkar som inte fungerar. Fått väntat upp till en månad för att få elen helt fixad. Får betala extra på hyran för badkar som inte går att använda.
Endå anser uppsala hem att man ska betala full hyra trots att man inte kan använda sin lägenhet fullt ut, känns rimligt?
The worst .
The worst .. waiting for more than 3 weeks for reparation 👎 and still waiting 👎👎👎
Skiter I problemmakare!
Jag har en syster som bor i Gottsunda som har blivit trakasserad under flera år nu. Hennes grannar bankar på hennes dörr hela nätterna så att hon inte kan sova. Vi har påtalat detta i flera år nu men ingenting görs. Hon börjar må riktigt riktigt dåligt pga utebliven sömn och nervositet. Uppsala hem borde ordna en ny lägenhet åt henne eftersom folk verkar kunna bete sig hur som helst utan konsekvenser. Samt återbetalning av hyra sedan de tog över, kan man inte nyttja hela lägenheten så ska man inte betala för det heller. Uselt!!!
Pissdåliga
Uttagen tar sönder våra sladdar. De tvingar oss att hålla i visning och när vi hållit i en visning men ingen kommit frågar de när vi kan hålla i nästa. De svarar inte i kundtjänsten så man måste vara på plats och när jag är på plats och frågar så säger de att de ska fixa saker, ex ge mig en kopia på mitt EGET KONTRAKT, men får jag kontraktet? NEJ. Fick åka till dem 4 gånger innan de äntligen loggade in och skickade kontraktet till mig.
Så låg nivå
Så låg nivå. Ger förslag på ledig lokal att hyra. Vill gärna kolla på lokalen, men förvaltaren kan inte bestämma ett datum för visning. Under tiden hinner lokalen hyras ut till annan.
0 stjärnor riktigt j*vla sk*t bostadsbolag kan inte ens säga till i förväg när dem ska stänga vattnet utan man måste ringa upp själv och kolla varför det försvann helt plötsligt 😡
Uppsalahem får sämsta möjliga betyg.
Dessvärre ger jag Uppsalahem sämsta möjliga betyg av flera skäl. Ett skäl är deras sätt att hantera en situation när arbetare anlitade av Uppsalahem i samband med arbete i hyresgästs lägenhet förstör något i hyresgästens (hg) hem: I juli 2021 klampade arbetare som utför ventilationsarbete å Uppsalahems vägnar in i lgh:en jag hyra via Uppsalahem och min kökslampa/lampkupa. Arbetarna meddelade mig att detta skett. De hade inte städat tillräckligt bra - jag trampade in glasbitar i foten varpå jag behövde uppsöka Ackis sjukhus för åtgärd... Trots att jag meddelade Uppalahem om detta har det 1 år senare ännu inte ordnat med ny kupa till kökslampan eller kompensation för sjukhusvistelsen utlöst av arbetarnas undermåliga städning. Uppsalahem är därmed ett oseriöst bolag. Besvikelsen är total. Gör om, gör rätt, Uppsalahem och skäms på er! //Besviken kvinnlig student.
Seg hemsida
Seg hemsida, totalt värdelös, det tar en hel dag med att kunna boka tvättstugan , Appen är värre,
Uppsala Hem. Skäms A-T
Det går inte att ge er noll stjärnor för det är vad ni är värda att få.
Men nu har Aktiv Bo kommit med en ny undersökning som vi ska svara på.
Där ska områdesansvarige i område Öst A-T få på skallen för allt vad hon åsamkat vissa av oss i trapphuset senaste tiden.
Osämjan mellan grannarna har ökat efter ett par anmälningar utan saklig grund.
Ansvarige på U-Hem tar inte reda på fakta innan hon skickar mejl utan endast går på hörsägen.
Nu kan Uppsalahem se fram emot mina svar på Aktiv Bo där alla frågor kommer att betygsättas efter senaste veckans upplevelse.
Byt områdesansvarige.
KÖR INTE GRUSBLÅSAR EN HEL HELG FRAM…
KÖR INTE GRUSBLÅSAR EN HEL HELG FRAM TILL 19 PÅ SÖNDAG KVÄLL DET BULLRAR JU SOM F-N NÄR FOLK BEHÖVER VILA
Inga parkeringsplatser
De boende (i Rosendal) får inga parkeringsplatser i närheten. Vår parkeringsplats ligger 1,5 km från byggnaden. Som med allt annat gör de bara det som är rättsligt nödvändigt.
Här Svinas och söndras det rejält
Här Svinas och söndras det rejält, städpatrullen har inte ens rent vatten när dom moppar hiss eller i trapphus. luktar unket efter rengöringspattrullen, ibland kissas det i hissen soppor ligger överallt slängs som det passar korta perioder lite renare folk fattar inte att vara rädd om kasta saker på rätt plats hur svårt för en normalbegåvad är att ha rent snyggt omkring där man bor.
Klagat hela tiden...
August Södermans
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.