Ei enää tyyny kainalossa
Hyvä tuote, nopea toimitus. Tyynyn hinta-laatu -suhde erittäin ok. Neljä tyynyä ostettu, ettei tarvitse kulkea asuntoauton ja kodin väliä tyyny kainalossa.
Neea-tyyny on todella mukava, mutta siinä oli todella voimakas tympeä haju. Reilun viikon tuuletuksella sekä päällisen pesulla tyynyn haju väheni, mutta jonkin verran edelleen havaittavissa. Tämänhintaisen tyynyn pitäisi kyllä olla hajuton tai myyjän pitäisi siitä ilmoittaa. Arvosteluista huomaan, ettei kyseessä ole sattuma. Pitkään mietin ja päätin sietää lievää hajua, koska tyyny on muuten todella mukava.
Olen antanut palautetta suoraan yritykselle, mutta yritys ei tietenkään julkaise omilla sivuillaan negatiivisia palautteita.
Tilasin kaksi tyynyä. Tuli yksi tyyny, lähetyslistaan merkattu kaksi tyynyä :(
Tänään sain toisen tyynyn :)
Tuote (ergonominen Neea tyyny) toimitettiin todella nopeasti ja tyyny tuntuu hyvältä nukkuessa. Tyynyssä kuitenkin todella voimakas kemiallinen haju, joka ei ainakaan ensimmäisellä useamman tunnin tuuletuksella lähtenyt. Saa nähdä hälveneekö ajan kanssa vai lähteekö tyyny palautukseen.
Neea-tyynyn toimitus sujui ongelmitta, mutta tuote ei kaikilta osin vastannut odotuksia. Tyyny ei lämpene liikaa, mikä rauhoittaa öitä. Niska-hartiaseudun kipuihin tästä ei kuitenkaan ole ollut merkittävää helpotusta, joskaan kivut eivät ole pahentuneetkaan. Joudun kuitenkin pitämään tyynyä väärin päin, koska muotoiltu kolo ei ollut minun ergonomialleni sopiva. Lisäksi tyyny on menettänyt kimmoisuutensa alle vuodessa - materiaali on mennyt kasaan ja antaa pään alla liikaa periksi eikä enää palaudu yön jälkeen läheskään ilmoitettuun mittaan. Kyljellä nukkuessani joudun taittamaan tyynyn kaksinkerroin, mutta selinmakuullakaan se ei valitettavasti anna riittävästi tukea.
Tyyny tuli useita viikkoja luvattua myöhemmin, mutta tuli kuitenkin. Tyyny ei ollut minun makuuni, oli liian matala ja kova, joten palautin sen pari yötä nukuttuani firman ilmoittamaan osoitteeseen ja rahat palautuivat tililleni. No, postin lähetysten seurannasta näkyy, että tuntematon osoite (tässä vaiheessa otan yhteyttä firmaan, eivät vastaa), olivat kuitenkin sitten postin taholta löytäneet oikean osoitteen. Palautettua lähetystä eivät kuitenkaan Uinujan tyypit viitsineet noutaa, vaikka raha palautuikin tiliieni. Minulle se vastaanottajan noutamaton lähetys palautui ja postista yrittivät useaan kertaan ilmoittaa siitä minulle, mutta en katsonut noutamisen arvoiseksi.
Tyyny oli liian korkea minulle ja tosi voimakas haju esti käytön. Palautin ja kuukauden olen kysellyt rahojen palautuksen perään. Epämääräisiä selityksiä kuten "pomo on unohtanut palauttaa rahat", järjestelmät ei toimi jne. Saapi nähdä palauttavatko koskaan rahoja. Ala-arvoista asiakaspalvelua !!
Olen kokeillut useita tyynyjä, mutta tämä on ehdottomasti paras, sopii minulle täydellisesti, tukee riittävästi, mutta on silti pehmeä. Varsinkin kylkiasennossa toimii loistavasti. Tilasin toisen tyttärelleni, ja hän on myös tosi tyytyväinen siihen.
-Sirpa
Tyynyssä on niin vahva haju, että estää käytön. Halusin palauttaa tyynyn, mutta kohta kahteen viikkoon en ole saanut meileihini vastausta. Epäilyttävä firma!

Svar fra Uinuja
Tilasin kaksi tyynyä, joista toinen ei tullut. Ei myöskään selvitystä että toisen toimitus viivästyy tai se on viivästynyt. Sain uuden toimituspäivän itse kyselemällä perään kolmesti sekään ei pitänyt paikkaansa. Sen jälkeen sain uuden tilausvahvistuksen kolmannesta tyynystä 20€ kalliimmalla hinnalla. Edelleen puuttuu toinen jo tilatuista tyynyistä ja selvittelyn alla mikä tämä kolmas kalliimpi tyynytilaus on?
Olen tilannut kaksi tyynyä aiemmin ne tuli, mutta rutkasti pitkällä toimitusajalla. Sinällään ei kovin luotettavalta toimijalta vaikuta.

Svar fra Uinuja
Tyyny on todella hyvä! Toimituksessa kesti tosin ikuisuus ja yrityksen informointi viivästyksestä ei ollut ihan kiitettävän luokkaa. Tyynyssä oli mieto kemikaalinhaju, joka hälveni kuitenkin parissa päivässä. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen ostokseeni.
Tyyny haisee todella pahalle (neea). Joku erikoinen kemiallinen haju.
Toimitus kesti aika kauan, mutta se ei niin haittaa.
Tyynyn muoto saattaa olla ok, muttei sitä viitsinyt hajun takia käyttää.
Paras tyyny mitä olen koskaan tilannut. (neea)
Sopivan pehmeä, mutta silti niskaa tukeva. Muotoilu on just eikä melkeen, eikä hiosta.
Suosittelen erittäin vahvasti.
Lähettivät tyynyn väärälle paikkakunnalle ja yritetty saada se oikeaan paikkaan. Sähköposteihin eivät vastaa ja puhelin tuuttaa varattua. Soitti kyllä sitten ja lupasi hoitaa asian, mutta arvatenkin eipä hoitanut. En saanut tyynyä ja ostinkin jo muualta uuden tyynyn. En todellakaan voi suositella!

Svar fra Uinuja
Pitkä toimitusaika, yritykseen ei meinaa saada yhteyttä. Tuote haisi pahalta. Palautuksesta joutui maksamaan itse postikulut ja sekin oli oma urakkansa, koska Klarnan laskun mitätöinti kesti ikuisuuden. Tuntuvat poistavan somessa kaikki asiallisetkin kritiikit, eli pelkkä positiivinen hypetys on silmän lumetta. Ovatko kommentit edes aitoja palautteita? Pysyn jatkossakin Tempurissa.

Svar fra Uinuja
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.