Ware ( Stiefel ) wurden nach PayPal Zahlung nicht geliefert - null Kommunikation - Verbrecher Vorsicht Leute bei diesem Shop

3 paar handschoenen besteld, 2 maanden later nog steeds niets geleverd, op geen enkele wijze contact mogelijk. Vergeet contactformulier, email, telefoon, voicemail. Behalve als het gaat om geld bi... Vis mer

Ho acquistato tre articoli dal sito ma, in fase di assistenza, non hanno mai risposto alle mie e-mail, messaggi o chiamate. Non ho mai ricevuto conferma di spedizione della merce, né aggiornamenti s... Vis mer

Uitermate slechte communicatie. Na al meerdere keren vliegenmaskers te hebben besteld, plaatste ik 30/4 een nieuwe order. Direct voldaan want nooit problemen gehad. Nu werd het pakket ook direct... Vis mer

1,5

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Niet te bereiken!

Niet te bereiken!
Voor mijn paard had ik snel een vliegenmasker nodig.
Besteld en ik hoorde maar niks.
Uiteindelijk heb ik elders een masker gekocht. Ik heb uhg naar 2 e-mailadressen gemaild dat ik het wilde annuleren. Ik heb ze geappt, proberen te bellen en via messenger proberen te bereiken. Echt 0 reactie en ze nemen gewoon de telefoon niet op. Uiteindelijk hebben ze het masker na een krappe 2 weken gewoon verstuurd terwijl ik het niet meer nodig had! Ivm de dubbele verzendkosten is het ook niet interessant om het weer retour te sturen, en ik vraag me af of je dan ooit je geld terug krijgt aangezien ze niet bereikbaar zijn.
Vroeger vaker besteld maar dit was de laatste keer! Heel jammer

28. august 2022

Op 20 juli een vliegenmasker en…

Op 20 juli een vliegenmasker en westernsingelstoot besteld. Tot de dag van vandaag geen spullen ontvangen en niet bereikbaar via het contactformulier, de app of de chat van fb. Wel betaald natuurlijk. Zeer klantonvriendelijk bedrijf.

18. august 2022

Bestelling geplaatst op 27-7 en zou 3…

Bestelling geplaatst op 27-7 en zou 3 tot 14 dagen duren, ondertussen al een eindje verder en nog niets ontvangen!! Geen contact mogelijk met het bedrijf, meerdere contactformulieren ingevuld, WhatsApp gestuurd en krijg gewoon geen reactie.
Grote oplichters zijn het!!
€138 kwijt

18. august 2022

Waardeloos

Waardeloos. Ze versturen niet en reageren niet. Kreeg nota bene wel een verzoek om een review over de bestelde producten te schrijven. Doe het niet mensen.

1. februar 2022

Very satisfied! Order from Germany.

I ordered from UHG for the first time and I am very satisfied!
Fast delivery: Ordered on 27.12.2021 from Germany, delivered on 07.01.2022.
All ordered products arrived intact.
Fair prices and good selection.
I will order there again!

7. januar 2022

Geen leveringen

Wel betalingen accepteren, geen verzending. 1x telefonisch contact gehad met bevestiging dat artikel 14 dagen later geleverd zou worden, maar dat is nu 1,5 maand geleden en nog geen bestelling, en ook geen contact meer mogelijk. Waardeloos k..bedrijf

25. november 2021

Verschrikkelijke communicatie

Webshop heeft een mooi aanbod met passende prijzen, maar de communicatie is verschrikkelijk. Op 20 april een bestelling geplaatst, half juli nog niets binnen. Half mei contact opgenomen, reactie gekregen dat mijn bestelling uit Amerika moet komen. Daarna nog meerdere malen contact opgenomen, maar nooit reactie gekregen.

Begin juli nog een bestelling geplaatst voor een artikel dat wel op voorraad is. E-mail gekregen met de vraag of deze bestelling ter vervanging is van m'n eerdere bestelling, of dat ik ze beide wens te ontvangen. Gereageerd, wederom geen reactie gekregen. Ook heb ik de bestelling die wél op voorraad is nog niet in huis.

Als ze dit netjes oplossen gaat m'n review omhoog maar voor nu blijft het 1 ster.

12. juli 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis