Tryg Anmeldelser 28 946

3,4

Jeg har fået et flot forløb. Min bruseister falde sammen. Jeg stor i bare tære. Jeg fik kun et lille sår på hånden. Samme dag kom det en glas eksperter. Han kunde ikke lave det, fordi det var fol... Vis mer

Styr unna Tryg. Min erfaring er at de trenerer saken, overser dokumentasjon og gjemmer seg bak egne kalkyler i stedet for å forholde seg til faktiske kostnader. Jeg har sendt inn både fakturae... Vis mer

Fantastisk service! Vi blev matforgiftet i Thailand og kunne ikke ta planlagt fly hjem. Tryg sendte direkte en lege til hotellet vårt som var der i 2 timer å gave oss infusjon i armen og medisiner. Tr... Vis mer

Jeg synes i grunn at Tryg er et godt forsikringsselskap - har ikke haft problemer med å få dekning når det har vært behov. Hva som likevel får meg å fraråde de er deres prising. Uten noe særlig varsel... Vis mer

1. Forsikringsbyrå

Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer et og fire. I Sverige er Tryg den femte største spiller på markedet. Hver dag sikrer Trygs 4.400 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden. Tryg har leveret økonomisk og personlig sikkerhed for sine kunder i snart 300 år. Vores historie som forsikringsselskab er en af Nordens ældste, og kan spores tilbage til Københavns store brand i 1728.

Tryg A/S

3,4

Middels

29k anmeldelser

Hej Pernille

Det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse med os, hvilket jeg er ærgerlig over at høre.

Ud fra hvad du skriver her, kan jeg ikke se hvad sagen drejer sig om.

Hvis du har lyst til at dele din oplevelse med mig, er du velkommen til at sende dit telefonnummer på hej@tryg.dk. så ringer jeg til dig.

Venlig hilsen Natashja, Tryg

Skade

Tlf kontakt om skaden

8. desember 2021

Hej Leila

Tak for de 5 stjerner, det er godt at høre at du havde telefonisk kontakt om skaden, så den hurtigt kunne blive løst.

Venlig hilsen Dorte, Tryg

navneændring

en meget behagelig telefonsamtale

24. oktober 2021

Hej Svend-Aage

Mange tak for din flotte anmeldelse her på Trustpilot.

Go' weekend!

Hej Carl

Jeg er usikker på hvad du mangler en tilbagemelding på. Hvis du skriver til mig på hej@tryg.dk med lidt nærmere information, så vil jeg gerne kigge nærmere på det, så vi forhåbentlig kan få rettet op på din oplevelse.

Hej Arne

Jeg kan godt se at du har fået en ny bil. Policen kan du se på "Min side", som du kan logge ind på via. nedenstående link. Du skal blot klikke dig ind på bilforsikringen og ude i højre side kan du så klikke på "forsikringsaftale".

Jeg håber at det hjælper, ellers er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefonnummer 70 11 20 20, så kan vi finde en løsning.

Professionnel telefonsamtale

Meget behagelig og professionnel telefonsamtale, som hurting bleu fulgt op.

12. august 2021

Hej Vivi

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super behagelig og professionel samtale med vores medarbejder, som der hurtigt blev fulgt op på!

Rigtig god dag :)

Venlig hilsen Jonas, Tryg

Overrasket over den virkelige hurtige…

Overrasket over den virkelige hurtige ekspeditions tid fra anmeldelse til svar👍

16. juli 2021

Hej Mads

Det er jeg enormt glad for at læse, det er jo netop sådan det skal være.

Mange tak for din anmeldelse.

Hej Henning

Mange tak for din feedback. Jeg går ud fra, at det er samtalen med vores medarbejder du skriver om, og det er jeg selvfølgelig glad for, at du er tilfreds med :)

Venlig hilsen Jonas, Tryg

En meget behagelig og venlig person at…

En meget behagelig og venlig person at snakke med. Han var en god rådgiver.

26. mai 2021

Hej

Hvor er det dejligt at læse! Det vi meget glade for at du synes.

Tusind tak fordi du gad, at give dig tid til at skrive en så fin anmeldelse :)

God dag til dig.

Venlig hilsen Jonas, Tryg

Super hjælpsomt personale. Jeg skulle stort set ikke løfte en finger selv, og det spiller bare.

19. mai 2021

Hej Sofia

Tak fordi du gav dig tid til at dele din gode oplevelse med os, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen Pernille, Tryg

Ringte 11.15

Ringte 11.15, fikk ikke relevant svar hele dagen, de lovet å ringe meg tilbake, men det skjede ikke.
No stars

18. mai 2021

Hej Jennifer

Jeg er ærgerlig over at du ikke har fået svar på din henvendelse endnu. Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder vedr. din henvendelse, om mine kolleger evt. fortsat er ved at undersøge nærmere.

Hvis du fortsat mangler svar, må du gerne skrive til mig på hej@tryg.dk med nærmere information, så vender jeg tilbage til dig.

Alternativt kan du bestille et opkald fra de fleste afdelinger via. nedenstående link:

Meget fornøyd

12. mai 2021

Hej Inka

Mange tak for din anmeldelse på her på Trustpilot, det er dejligt at læse.