2,6

Under middels

Software Obsolescence: Audizio/Tronios fails to update Magic Player!

"I am highly disappointed with the software support from Tronios/Audizio. Since 2025/26, my internet radios (Frontier Silicon platform) no longer display Album Covers or Composer information.
My photos from 2022 prove that the hardware is perfectly capable of displaying this data. The issue is the outdated Magic Player software, which hasn't received the necessary firmware updates to handle current data parsing/certificates. Since artist and title still work, this is clearly a software defect. Under German law (§ 327f BGB - Update Obligation), you are required to maintain the digital functions of the products you sell. I demand a firmware update to restore the full functionality of these devices!"

13. februar 2026

Specificatie versterker klopt totaal niet

Versterker gekocht met specificatie 2 x 500 Watt voor levering aan klant.
Versterker getest met sinus generator en RMS voltmeter.
Er komt max 15 Volt uit !! dat is bij 8 Ohm 28 Watt, theoretisch bij 4 Ohm het dubbele, maar nog lang niet 2 x 500 watt.
Men zegt nu doodleuk u krijgt een RMA en wij nemen de versterker terug.
Er wordt geen alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.
En dan de arrogantie van de verkoper....
Wij kunnen niets meer voor u doen.
Trek je eigen conclusie, maar ik zal nooit weer iets bij dit soort bedrijven kopen.

17. juni 2025

SPL2000, nooit 2000 watt!

Over oplichterij gesproken. De versterker SPL400 levert 2 x 24 watt max en de SPL2000 levert 2 x 35 watt. Zoek maar eens op YouTube onder "tronios" of "SPL2000". Daarbij klinken ze ook nog eens beroerd! Zonde van m'n geld!

Pure oplichterij!

1. februar 2024

TRENTO INTERNET RADIO WITH DAB+/FM TUNER

Redelijke DAB+ tuner.
Een leek zal meer moeite hebben.
Insellen DAB+ zenders hopeloos en kost veel tijd.
Afstandbediening werkt maar niet geweldig.
Informatie via bijgevoegde papieren is slecht.
Werk op de begane grond moeilijk.
Niet echt klantvriendelijk apparaat

9. mai 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis