2,5

Under middels

De løy om prisen:/

De løy om prisen:/

Bestilte og taxi grunnet mye bagasje — som jeg fortalte dem. Spurte flere ganger doe å dobbeltsjekke at prisen ikke kom til å bli mer enn 375 som de skrev på VY. Og de bekreftet at det ikke kom til å overstige 375 kr.

Lite visste jeg da regningen kom på over 600 kr.

Jeg ringte tilbake siden jeg hadde bekreftet med de at det kom til å være 375 kr. Men nå sa de at siden jeg ikke spurte om det inkluderte å vente på å sette inn bagasjen, så er det nå min feil for at jeg ikke spurte de riktige spørsmålene.

Dårlig service, lyver om pris, og er helt sleipe og ikke til å stole på.

25. mai 2026

Dårlig service!!!

Dagen før reisen hadde jeg avtalt en Flytaxi-tur tur-retur på telefonen, men jeg mottok ikke noen bekreftelse. Dagen etterpå fant ingen av de tilgjengelige bilene fra Flytaxi meg på listen til henting. En annen kunde, som hadde bestilt bil til sin gruppe, var snill nok til å ta meg med – de hadde fast pris for sin tur. Min adresse var 1,5 km unna deres, og Flytaxi-sjåføren var både uhøflig og aggressiv, og krevde at jeg skulle betale nesten 700 kr for tilleggs turen. Etter at jeg klaget og ringte kontoret deres, ble jeg informert om at det var greit å betale KUN 450 kr, og de måtte beklage for at jeg hadde ventet på bilen i en halv time, og at en annen kunde måtte ta meg med. Deres handlinger var klart et forsøk på å overbelaste meg med nesten 700 kr, eller til slutt 450 kr.
Dette er den dårligste drosjetjenesten jeg har opplevd i hele Norge, og den mest uhøflige og aggressive sjåføren! Folk bør læres opp til å kommunisere på en høflig og profesjonell måte med kundene sine, og ikke minst bør dere anerkjenne når dere gjør feil. En slik tjeneste vil jeg ikke betale for eller bruke igjen – NEI TAKK!

9. januar 2026

Må være Norges dårligste taxi selskap…

Må være Norges dårligste taxi selskap har nå en alvorlig klage mot dem men de gjør ingen ting ambefales ikke å bruke i Trondheim nå de er dessverre dårligste selskap i byen styr unna et selskap som tillater sjåføren å mobil som gps festet på frontruten mitt i sikten for sjåføren de må å stille krav til hvilke drikkevarer som står i koppholder i midtkonsollen

21. mai 2025

Svindlere

Svindlere. Ble lurt da vi skulle hjem fra Værnes, og ble overbelastet 300 kr av det som må være tidenes mest uhyggelige sjåfør. Har både sendt mail og ringt til Trøndertaxi for å få refundert beløpet, men de fraskriver seg alt ansvar. Holder oss langt unna alt som heter Trøndertaxi i fremtiden, både privat og på jobb! Styr unna.

5. januar 2024

Trøndertaxi

Jeg og min sønn var ute å kjørte da en av trøndertaxi sine sjåfører kom opp på siden av meg. Han ville åpenbart ikke legge seg bak meg når filene flettet sammen å gasset derfor forbi meg å la seg inn foran meg så steinspruten sto rundt min nye bil. Jeg tar umiddelbart kontakt med Trøndertaxi som finner taxi’n som var innvolvert og oppretter sak. Men dette er åpenbart bare en formalitet for trøndertaxi, for de tok sjåførens side. Det hjelper ikke at vi var 2 personer i min bil som reagerte på kjøringen til sjåføren. Så nå har jeg steinsprutskade i lakken å frontruta på min splitter nye bil. Å jeg sitter igjen med regninga også. Det var så mye lort å sand i veien nå så dette måtte jeg regne med er tilbakemeldingen fra trøndertaxi. Totalt useriøs kommentar. Men dette hadde ikke skjedd om sjåføren bare kjørte i normal fart. Vi skulle ikke engang samme vei i rundkjøringa ved city syd, så dette var totalt unødvendig. Fikk beskjed av trøndertaxi at dette fikk jeg ta med forsikringselskapet. Men jeg må betale egenandelen selv da selvfølgelig. Så om dere opplever lignende situasjoner med trøndertaxi så må dere ikke regne med å få hjelp. Dashcam neste. Heldigvis veit jeg hvilken bil dette gjelder slik at jeg kan holde meg langt unna denne elendige sjåføren.

10. januar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis