Tritt Anmeldelser

4,7

Lekker vlot geregeld! Een accommodatie vast leggen is een fluitje van een cent. En wanneer er iets niet helemaal duidelijk is dan is dat met een telefoontje zo opgelost! Helemaal tevreden.

Groot voordeel is dat ze contact zoeken met de eigenaar. Het huisje wat wij wilden boeken zat vol maar ze hadden nog een ander huisje beschikbaar. Zo konden we alsnog naar dezelfde plek. Nadeel vinden... Vis mer

Zojuist onze zomervakantie geboekt via Tritt. Via Facebook terechtgekomen op hun website: wat een aanbod aan fantastische vakantiewoningen op mooie plekjes! Hierin onderscheiden ze zich echt wat ons... Vis mer

1. Ferieboligutleie
  2. Hytteutleie
  3. Ferieovernatting
  4. Overnatting

Tritt is de specialist voor uw vakantiehuis in Toscane. We kennen er elke heg en steg; de speciale plek die u zoekt hebben wij al gevonden voor u! Van luxe villa met privé zwembad, een verborgen kleinschalige agriturismo, een groeps vakantiehuis, kindvriendelijke residence tot sfeervolle B&B, ze zijn allemaal te vinden op onze website. Is Toscane uw vakantie bestemming?, dan is Tritt.nl dè site om te bekijken. Via korte lijnen en op een persoonlijke manier adviseren wij u graag over uw vakantiehuis Toscane, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Toscane is onze passie, onze betrokkenheid is hoog - ùw Toscane vakantie wordt perfect. Dat garanderen we! Naast vakantiehuizen Toscane bieden wij u ook in andere delen van Italie prachtige agriturismo accommodaties en vakantievilla's aan zoals b.v. op Sardinië.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Berichtgeving

Ik ontving meteen bericht dat ze er mee aan de slag gingen en de volgende dag had ik de bevestiging voor de vakantieboeking. Ik werd dus meteen over alles ingelicht. Heel fijn.

6. mars 2023

Svar fra Tritt

Fijn dat je je ervaring hebt willen delen met ons - bedankt voor de terugkoppeling en alvast een fijne vakantie in Riparbella!

In 10 jaar niets veranderd…… PRIMA!!

Een aantal jaren geleden diverse vakanties geboekt via Tritt, komend jaar weer naar Toscane. Door de eerdere ervaringen in Toscane wisten wij precies welk appartement wij wilden huren. Tritt gemaild, de snelle fijne reactie en snelle actie levert het gewenste resultaat. Wij zien er nu alweer naar uit. Dank Samentha

24. oktober 2022

Dankjewel familie Peetoom!

Snel en kundig geholpen

We zijn door Samentha ontzettend snel en behulpzaam geholpen waardoor onze vakantie voor 2023 al mooi geregeld is.

1. september 2022

Hartelijk dank voor je review en een fijn vooruitzicht voor de vakantie in 2023

Goed geholpen

Goed geholpen, korte lijnen, snelle reactie en meedenken, Top!

7. september 2022

Svar fra Tritt

Bedankt voor jullie feedback en graag gedaan - veel plezier in Toscane!

Behandeling aanvraag

De afhandeling van de reserverings aanvraag is snel behandeld en toezending factuur ook. Nu afwachten of hetgeen geboekt is ook goed gaat. Beoordeling na vakantie wordt op prijs gesteld.

18. juli 2022

Svar fra Tritt

Dankjewel voor de beoordeling van onze service. Na afloop van de vakantie ontvang je een evaluatieformulier om het verblijf bij het vakantieadres te beoordelen.