Fantastisk opplevelse!
Da jeg skulle finne en klinikk, valgte jeg ut fra informasjon på nettsidene, særlig i forhold til prisoverslag og suksessstatistikken de oppgav. Jeg var opptatt av å få nok informasjon på nettsidene til å kunne lage meg et budsjett. Det var også viktig for meg å ha så smidig reisevei fra Oslo. Valget falt på København og Trianglen fertilitetsklinikk. Jeg er SÅ glad for at jeg valgte dem!
Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med dem og bare gode ting å si om klinikken. Alle de ansatte er varme og imøtekommende, både "in person", på telefon og på e-mail. Når jeg tar kontakt på e-post eller telefon svarer de alltid raskt. De svarer vennlig og forståelig på alle mine spørsmål, og virker genuint interesserte i at jeg skal lykkes. Dessuten får jeg inntrykk av at de elsker jobben sin! Jeg er (dyre)helsepersonell selv og syns de er tillitsvekkende i sine faglige vurderinger. Dette har jeg fått bekreftet av en gynekolog jeg gikk til her i Norge, som anbefaler Trianglen til sine pasienter med bakgrunn i deres faglige dyktighet. F.eks var de ærlige med meg om at jeg ikke trengte hormonbehandling i forbindelse med inseminasjonen, siden det ikke var medisinsk nødvendig (mine blodprøver og gynekologisk undersøkelse var normale og gode for min alder). Og da jeg sa at jeg maksimalt ville prøve 4 insemineringer før jeg evt begynte med IVF om at de var enige i at det nok kunne lønne seg for meg å gjøre det heller enn å prøve mange mange insemineringer uten hell. Dessuten tilpasset de hormonbehandlingen individuelt til meg, slik at jeg ikke skulle produsere for mange egg til egguttaket. De var redde for at jeg skulle ble overstimulert, noe jeg heldigvis ikke ble heller, takket være at de gav meg en lavere hormondose. Under egguttaket fikk jeg god smertelindring og følte meg ivaretatt og trygg gjennom hele prosedyren.
Alt i alt er jeg en meget, meget fornøyd kunde som syns alle flyturene fra Oslo til København var verdt det.
Jeg gleder meg allerede til jeg er klar for å bli gravid på nytt, for da blir det nye turer til Trianglen klinikk!

Svar fra Fertilitetsklinikken Trianglen