Total Pro Beauty Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Experiența super pozitivă ! Produse originale iar raportul calitate -preț este chiar foarte bun! Complimente pentru promptitudinea de care au dat dovadă când i-am apelat în legătura cu o problemă leg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

TPB este site-ul meu preferat unde gasesc produse cosmetice eficiente și de calitate, unde prețurile sunt f avantajoase și echipa bine pregătită și gata să sară in ajutor cu tot ce ai nevoie. Recomand... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Suntem Salon Elena din Buftea și colaborăm cu Total Pro Beauty de mai bine de 15 ani. În toată această perioadă, au fost un partener de încredere, mereu atent la nevoile profesioniștilor d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosmetikkforretning
  2. Leverandør av skjønnhetsprodukter
  3. Kosmetikkgrossist
  4. Helse- og velværebutikk

Skrevet av virksomheten

Total Pro Beauty este un magazin online specializat în produse profesionale dedicate saloanelor de înfrumusețare și cabinetelor cosmetice. În portofoliul nostru găsiți: Mobilier pentru salon – paturi cosmetice, posturi de lucru, scaune, recepții. Aparatură cosmetică profesională – decantoare de ceară, încălzitoare, combine cosmetice. Consumabile pentru salon – ceară de epilat, accesorii, protecții de unică folosință. Produse esențiale pentru activitatea zilnică în saloane și cabinete. Pentru gama completă de produse, vă invităm să vizitați site-ul nostru: Total Pro Beauty.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(95)

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Nice But the zipper

it has quality, it is made with responsibility but: the zipper is the problem. another is needed. a good quality one. then also the zipper design. has a large opening. it is better to have at least something on the inside that is up to hold. if the zipper breaks, it's like breaking the bag in two.

3. september 2022

Bună, Mihai,

Îți mulțumim mult pentru recenzie și pentru aprecierea calității produsului! Ne bucurăm că ai observat atenția la detalii și responsabilitatea cu care lucrăm — feedback-ul tău contează enorm pentru noi.

Observația legată de fermoar este foarte utilă. Am notat sugestia ta pentru o variantă mai rezistentă și cu o deschidere optimizată, astfel încât produsul să ofere și mai multă siguranță în utilizare. Lucrăm constant la îmbunătățiri, iar opiniile clienților sunt o parte importantă din proces.

Ne bucurăm că experiența ta cu TPB a fost una bună și sperăm că serviciile, livrarea și suportul oferit au fost pe măsura așteptărilor. Suntem aici oricând ai nevoie de recomandări sau ajutor.

Mulțumim încă o dată pentru încredere!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I like it the most i recommend this…

I like it the most i recommend this shop but nextime i buy i hope theres a freebies for me specially when i buy a lot of things with this site but never the less its perfect thankyou

23. mars 2022

Svar fra Total Pro Beauty

Thank you for your review! We hope you will be very happy with your aquisition.

Prompti

Prompti, ca intotdeauna

10. mars 2022

Svar fra Total Pro Beauty

Multumim mult clientilor nostri. Dvs sunteti motivul pentru care suntem aici. :)

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Am comandat trei potențiometru.

Am comandat trei potențiometre.
Am primit cantitatea solicitată, însă unul din acestea a fost folosit avînd cositor pe contacte. Păcat!

3. februar 2022

Bună, Iulian,

Îți mulțumim pentru recenzie și pentru că ai ales TPB. Am verificat lotul din care au fost trimise potențiometrele și îți putem confirma că toate produsele sunt noi, direct din depozit. Noi nu efectuăm reparații și nu folosim piese second‑hand, iar service-ul partener testează doar produsele trimise în garanție, nu stocul comercial.

În industria componentelor electronice, pot exista uneori mici urme de fabricație sau de testare din uzină (inclusiv puncte de cositor), fără ca piesa să fi fost folosită. Totuși, înțelegem perfect dorința de a primi produse impecabile vizual, iar feedback-ul tău ne ajută să verificăm suplimentar loturile înainte de livrare.

Dacă dorești, îți putem înlocui imediat potențiometrul respectiv sau îți putem trimite un alt model, fără costuri suplimentare — important pentru noi este ca tu să fii mulțumit de achiziție și de serviciile primite.

Apreciem că ai semnalat situația și sperăm că soluția oferită îți arată că ne pasă cu adevărat de clienții noștri și de calitatea produselor livrate. Suntem aici pentru orice ai nevoie.

Totul ok

Cumpar frecvent produse de la ei si nu am intampinat probleme pana acum, totul a fost ok.

18. september 2021

Svar fra Total Pro Beauty

Multumim pentru aprecieri. Va asiguram ca aveti toata atentia noastra!

Excelent totul

Excelent totul! Produsele de buna calitate, livrarea super rapida, iar oamenii geniali!

15. juli 2021

Svar fra Total Pro Beauty

Multumim pentru aprecieri, astfel de clienti ne inspira sa mergem inainte.

Excellent

Quality products, fast delivery, great assistance. Recommend.

17. april 2021

Svar fra Total Pro Beauty

Thank you so much! We are happy to help.

At 3:17 am

At 3:17 am. wake me up to review Total pro beauty... crazy

5. februar 2021

Bună, Ioan,

Îți mulțumim mult pentru recenzie și pentru că ai împărtășit experiența ta cu TPB! Ne pare rău că invitația automată de review te-a trezit la 3:17 dimineața — sistemul de evaluări funcționează independent și, din păcate, nu ține cont de ora de somn.

Ne bucurăm însă că ai ales să ne lași un feedback. Pentru noi contează enorm modul în care clienții percep serviciile, livrarea și calitatea produselor, iar fiecare recenzie îi ajută pe alți utilizatori să aleagă în funcție de experiențe reale.

Suntem aici oricând ai nevoie de suport sau recomandări. Mulțumim încă o dată pentru încredere!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv