Totaalwarmte Anmeldelser

1. VVS-firma

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van CV ketels. Dit doen wij met de grote merken Vaillant, Remeha en Intergas. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Zeer professionele en super snelle…

Zeer professionele en super snelle service. Erg tevreden.
Op 30 december s'ochtends gebeld en dezelfde dag nog een nieuwe ketel (Vaillaint) aan de muur. Hoewel ze het duidelijk druk hadden, toch tijdens de vakantie dezelfde dag nog geholpen.
Hoewel mijn ketel op een lastige plek hing, alles zeer strak opgehangen.

Daarnaast zeer fijne wijze van communiceren.

30. desember 2024

De ochtend nadat Totaalwarmte bij ons een nieuwe Vaillant-ketel had geplaatst, stond water onder de ketel en deed deze niks meer. En dat terwijl het flink koud was. Alles wees erop dat de warmtewisselaar kapot was. Wij waren uiteraard niet blij. Totaalwarmte had gelijk contact opgenomen met Vaillant en liet mij weten dat Vaillant diezelfde middag zou langskomen. Voor de zekerheid belde ik toch ook zelf nog met Vaillant. Zij bevestigden dat een afspraak gepland stond. Ik zei dat het belangrijk was dat de monteur een warmtewisselaar zou meenemen, wat de mevrouw van Vaillant zou doorgeven. Later die dag kreeg ik bericht dat Vaillant het niet ging redden en dat ze pas de dag daarop (vrijdag) zouden langskomen. Nog een dag vorst zonder verwarming en warm water. Op vrijdag kwam inderdaad iemand van Vaillant. Toen ik bij binnenkomst vroeg of hij een warmtewisselaar bij zich had, antwoordde hij droogjes van niet en dat hij eerst de situatie moest bekijken. Na 10 seconden kwam ook hij tot de conclusie dat de warmtewisselaar kapot was en meldde hij dat deze eerst besteld moest worden. Hij kon niet vertellen wanneer deze binnen zou komen en al helemaal niet wanneer onze ketel gerepareerd zou worden. Dat zou sowieso pas na het weekend worden. Wij waren woest en namen contact op met Totaalwarmte. Erik van Beusekom begreep onze onvrede volledig en beloofde dat hij er alles aan zou doen om te zorgen dat we niet zonder verwarming het weekend in hoefden. En zo waar: op vrijdagavond stond hij voor de deur met een nieuwe ketel. Ook nog een duurder type, omdat ze hetzelfde type Vaillant niet op voorraad hadden. Diezelfde avond werd onze ketel vervangen en hadden we weer warmte in huis. Als kers op de taart ontvingen we ook nog bonbons met een excuusbericht. Absoluut klasse hoe Totaalwarmte deze schandalige wanpresentatie van Vaillant heeft opgevangen!

11. januar 2024