Topkeukenslisse Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Eyecatcher

Wat een service en geduld. Er wordt gewerkt op detail en ze staan altijd voor je klaar. Kwaliteit van de materialen is bovengemiddeld. Alles was in één keer goed en kloppend. Regelmatig werd de opleverdatum door de bouwer gewijzigd niet in weken maar maanden. Geen probleem voor Topkeukens. We danken Marc en Cynthia. Ons huis heeft een eyecatcher: onze prachtige bruine minimalistische keuken met high end apparatuur. Een waardevermeerdering. Vele mooie reacties van vrienden en familie. Wij zijn oprecht trots.

19. juni 2025

Very satisfied!

Very satisfied!
We were very well helped with the design, they really thought along and looked beyond just our original request. The installation went smoothly and communication was excellent. A small point of concern was solved immediately and without fuss. All in all, a fine experience!

15. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor de 3e keer een top keuken besteld…

Voor de 3e keer een top keuken besteld bij Topkeukenslisse. Nu gekozen voor een Octa keuken met een Bora kookplaat, ik was altijd anti Quooker maar als theedrinker is dit toch echt wel een ideale oplossing.
De keuken is zoals we bij Topkeukenslisse gewend zijn weer prima geplaatst ook de nazorg vond ik erg prettig.

20. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er gaat altijd wel wat mis gaat... Maar ze lossen het op.

Er gaat altijd wel wat mis tussen het moment van aanschaf van een nieuwe keuken en het moment dat je van jouw nieuwe keuken kan genieten. Zo ook bij ons. De keuken is in 2022 besteld en einde 2022 geplaatst uiteindelijk kan ik nu een review schrijven. Ondanks de vertraging van ruim 2 jaar, geef ik TopKeuken 5 sterren. Een fantastisch team voor zowel het vinden van de juiste keuken, het plaatsen en het oplossen van problemen. Zonder te veel moeite hebben ze er voor gezorgd dat de gelakte panelen, een maal opniew zijn gespoten en toen dat nog niet het gewenste resultaat opleverde, zijn ze totaal vervangen. Ik kan niets anders dan lof geven voor hun medewerking en klantvriendelijkheid. Het is zeker geen IKEA prijs die je betaald, maar je krijgt er ook grote klasse voor terug.

11. februar 2025

Goede ideeën en service!

Wij zijn zeer goed geholpen door Laura Valente. We waren op zoek naar een keuken die een verlengstuk werd van de woonkamer. En niet een standaard keuken. Laura heeft frisse ideeën en kan dat omzetten naar een mooi resultaat! Zij neemt daar ook de tijd voor. Ook de (after) service is Top. Strak geregeld en afspraak = afspraak. Dank julllie wel!

29. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn meegedacht en goede service

Enkele maanden geleden hebben wij, op aanraden van anderen, contact opgenomen met Topkeukens. We zijn erg prettig geholpen, er werd heel goed meegedacht en geadviseerd over wat in onze situatie het beste voor ons zou zijn.
Vantevoren hebben we de showroom bekeken wat we qua indeling en materialen leuk vonden.
Op advies en in overleg met Reinier besloten we toch de muur tussen de keuken en de woonkamer eruit te slopen, zodat we een U-vormige open keuken konden plaatsen. Ook op zijn advies kozen we voor aan 1 kant van de ruimte planken, ipv bovenkastjes aan beide kanten.
Dit is een heel goed advies geweest, de ruimte oogt veel groter en lichter. Tevens komt de keuken zo erg goed tot zijn recht.

Dan de keuze voor kleuren, handgrepen, aanrechtblad, welke apparaten en waar.. Ook hierbij heeft Reinier ons fantastisch geholpen.
Zijn inzicht en enthousiasme waren inspirerend.

Het resultaat is een heerlijke open, lichte keuken waar we met veel plezier gebruik van maken!
Het enige wat we nog moeten doen is achter de kraan tegelen en de kozijnen vervangen, aan de keuken zelf hoeft de komende jaren niets veranderd te worden!

15. juni 2024

Goed advies

Goed advies, geweldig resultaat. Wij zijn zeer tevreden met keuken en bijkeuken.

1. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ongelooflijke aanrader ! Het hele Taem !!

Wat een vriendelijke mensen en wat een deskundige die daar aanwezig zijn met de indeling en tekening maken ! alles kan en niets is teveel .
Bij levering waren wij niet aanwezig alles in handen gegeven van het bedrijf TOPKEUKENS onder begeleiding van Woon Huis naar Droomhuis meer rust en vertrouwen kun je niet krijgen .Na onze vakantie alleen nog de nieuwe keuken inrichten ! Van AtotZ grote klasse Frits Nieboer

28. februar 2024

Super tevreden!

Super tevreden ben ik met mijn nieuwe keuken van Topkeukens in Lisse! En wat een persoonlijke aandacht en service. Bij Topkeukens in Lisse werken echte professionals die van hun vak houden. Alles is dan ook geheel volgens planning verlopen. Dank jullie wel daarvoor!

29. november 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Topkeukens maakt prachtige ontwerpen en…

Topkeukens maakt prachtige ontwerpen en denken goed mee met de wensen van de klant. Maar de uitvoering is matig. Ze beschikken niet over de juiste monteurs. Er wordt slordig gewerkt. Dingen passen niet of zitten scheef.
Maar ze rekenen wel de hoofdprijs.
Ze proberen mee te denken en oplossingen te zoeken maar ze kunnen het gewoon niet. 1 1/2 jaar geleden zijn ze bij ons begonnen met het plaatsen van de keuken.
Het is nog steeds niet af. En als je er zelf niet bovenop zit dan hoor je niets meer van ze.

21. februar 2024

Fantastisch advies en maatwerkoplossing

Fantastisch advies op basis van onze wensen en eisen. Dag naar de fabriek waar de meubels worden gemaakt is een aanrader. Ook daar professionele adviezen in keuzes materiaal. Betrouwbare planning over aflevering. En vakmensen die de plaatsing uitvoeren.

22. mars 2023

ZO BLIJ!

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij het ontwerpen van onze droomkeuken door Reinier. Zo fijn hoe er wordt meegedacht en er was vanuit ons veel vertrouwen. De keuken is prachtig geworden! Ontzettend blij!

25. februar 2023

Goede service!!!

Wij hebben onze keuken gekocht bij Top keukens. Wij zijn top geholpen, verkoper denkt met je mee. Keuken werd snel geleverd inclusief alle apparatuur.

20. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een keukenzaal die met je meedenkt

Wij herkennen ons gelukkig niet in onderstaande recensies

We hebben vorig jaar een Mereno keuken gekocht bij Topkeukens in Lisse.

Er moesten nog wat kleine details worden afgerond o.a. de door ons later besloten vensterbanken en later geleverde verlichting.

Vorige week is alles afgerond en we zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Het was een grote uitdaging om onze ideale keuken in te tekenen en in te bouwen in ons huis, maar door het meedenken in oplossingen en niet te denken in onmogelijkheden is het team van TopKeukens erin geslaagd om onze droomkeuken te realiseren.

We zijn erg blij met een eindresultaat. Fijn dat er nog keukenzaken bestaan waar de klant echt centraal staat (en niet alleen de snelle deal die het beste is voor de keukenzaak is ) er even doorheen gedrukt moet worden.

Wat ons betreft een dikke pluim voor Top keukens, Als ze over 20 jaar nog bestaan zullen we zeker weer langs komen voor mogelijk een nieuwe keuken.

19. februar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een naar bedrijf om zaken mee te doen

Monteur / installateur Niels is een vriendelijke en kundige kerel, maar daarmee is de loftrompet over Topkeukens wel leeg. Wat een vreselijk naar bedrijf om zaken met te doen. In het verkoopproces was alles nog koek en ei. Men zat er bovenop om de order binnen te halen. Vanaf het moment dat de handtekening was gezet, was het gedaan met de communicatie. Er is nogal wat aan de hand in de wereld en dat is ons niet onbekend, dat er vertraging in de levering was daar kunnen we inkomen, dat daarover geen enkele communicatie is dat is minder aanvaardbaar.

De echte problemen kwamen pas bij en na de levering. De oude keuken zou worden gesloopt en de nieuwe aansluitend worden geplaatst. In onze beleving zit er dan niet twee weken tussen. Om de tijd door te komen werd er wel een klein keukenblokje geplaatst, maar daar had je niets aan zonder wateraansluiting, koelkast etc. Toen de keuken eenmaal werd geplaatst misten er diverse onderdelen. Wanneer die zouden komen, dat kon niemand vertellen.

Om te communiceren moesten er belafspraken worden gemaakt. Tijdens het verkoopproces was dat niet nodig, maar nu ineens wel. Daarbij ging het niet om een beltijdstip maar om een dagdeel. Uiteraard zorgden we dan beschikbaar te zijn, maar belletjes bleven uit. Er werd dan op een ander moment gebeld, als we aan het werk waren, en dan moesten wij maar zorgen dat er een nieuwe belafspraak kwam, want wij hadden niet opgenomen toen zij belden.
Tot zover kleine ergernissen. In de keuken ontbrak een deurtje. Toen dan werd geleverd bleek de greep daarop verticaal te zijn gemonteerd, terwijl de andere grepen horizontaal zaten. Het antwoord van Topkeukens was dat wij dat zo hadden besteld. Met wilde het deurtje wel vervangen maar op onze kosten. Totale waanzin dat we dat zouden hebben gevraagd, dit noemen wij recht praten wat krom is, en het stond bovendien correct op de opdrachtbevestiging. Pas nadat wij op basis van juridisch advies het bedrijf in gebreke hadden gesteld is het deurtje met de correct geplaatste greep geleverd, waarbij men ‘uit coulance’ meende toch nog recht te hebben op 50% van de kosten.

De keuken is in de zomer geplaatst. Toen het in het najaar kouder werd kwam er koude lucht door de afzuigkap de keuken in. Er bleek geen terugslagklep te zijn geplaats. Deze wilde men voor ruim 150 euro komen plaatsen. Volgens de specificaties van Siemens wordt de terugslagklep met de afzuigkap meegeleverd. Dan mag je er toch vanuit gaan die die ook wordt geplaatst. Ook nu was een aangetekend schrijven op basis van juridisch advies nodig om Topkeukens te bewegen de terugslagklap te plaatsen. Dat was overigens een fluitje van een cent, de monteur was in een kwartier weer weg. Waarom dat 150 euro had moeten kosten……??

Tot twee keer toe hebben we een aangetekend schrijven aan de directie moeten sturen om iets voor elkaar te krijgen. Niet dat er ooit iemand van de directie heeft gereageerd, maar er gebeurde in ieder geval iets. Wie een keuken bij Topkeukens koopt doet er verstandig aan meteen een jurist te betrekken en direct alles aangetekend met ingebrekestelling te melden. Dat was in ons geval het enige dat werkte. Wil je jezelf al die ergernis besparen, dan kun je beter geen zaken doen met Tobkeukens.

Hadden we het kunnen weten? Ja eigenlijk wel. Als we vooraf de recensies over dit bedrijf hadden gelezen, dan hadden we kunnen zien dat onze ervaringen niet op zich staan.

2. januar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Van alles beloven

Van alles beloven, aanbetaling incasseren en vervolgens niks nakomen.
Dat is het bedrijfsmodel van Topkeukens Lisse.
Problemen niet oplossen, niet reageren op mails ( geld is toch al binnen).
Koop hier nooit een keuken.

5. august 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv