Topdrogist.nl Anmeldelser

2,3

Besteld via bol. Niet bezorgd door fout DHL. Maar topdrogisterij heeft het gelijk voor me opgelost. Ze hebben het persoonlijk alsnog bij me thuis bezorgd. Goede service en heel klantvriendelijk. Verk... Vis mer

19mei besteld en betaald, na een paar maanden contact opgenomen omdat bestelling niet werd geleden, antwoord duurde lang, maar er was levertijd. Okay dat kan, weer paar maanden later nog geen reacti... Vis mer

Begin april 2024 een artikel besteld. Nadat ik het artikel na een week nog niet had ontvangen per mail verzocht de bestelling te annuleren. Hierop heb ik echter nooit een reactie ontvangen. Tot mij. G... Vis mer

Gelukkig order via PAYPAL besteld, geld heb ik terug. Order geplaatst 30 oktober, 2 november mail ontvangen artikelen niet op voorraad. Ik heb op 7 november gevraagd deze order te annuleren. Men... Vis mer

1. Parfymeri
  2. Trening og ernæring
  3. Butikk med hårprodukter
  4. Hudpleieklinikk
  5. Velværesenter

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Topdrogist.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland in de drogisterij- en parfumeriebranche en onderscheidt zich door het zeer grote assortiment (van meer dan 150.000 producten) en de scherpe prijzen.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dodjedod

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling. Product juist, snel geleverd en goedkoper dan in aqndere winkels.

20. desember 2011

Zeer tevreden klant

was op zoek naar een luchtje (Reminiscence). eerst even gebeld of het op voorraad was dit bleek zo te zijn gelijk besteld en de volgende dag in huis keurig verpakt als cadeau. Ik had nog nooit van jullie gehoord maar zeker een aanrader zeker ook omdat ik geen verzendkosten hoefde te betalen.

20. desember 2011

ZEER TEVREDEN

Heb voor de eerste keer besteld en gelijk de dag in huis zonder bezorg kosten echt gewelig . Ik geef 5 punten groetjes Monique uit Maastricht

18. desember 2011

Tevreden klant

Natuurlijk had ik graag 'Zeer tevreden klant' willen schrijven. En misschien komt dat nog. Twee weken geleden voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Topdrogist. Al snel bleek een van de bestelde producten niet langer leverbaar te zijn. Waarom dan toch opnemen in de catalogus? De communicatie verliep echter snel en correct. De rest van de bestelling werd snel geleverd.

Vorige week een 2e bestelling gedaan. Ik moest echter eerst per email duidelijk krijgen of de catalogus wel het product aangaf wat ik ook wilde. De beschrijving in de catalogus was onduidelijk. Na meer dan een dag wachten op antwoord, bleek dat het om het gewenste product ging.
Toch 4 sterren omdat het product bijna niet meer te krijgen is (limited edition). Dus de levering maakte me erg blij. Levering gebeurt ook heel snel.
Ter overweging: waarom alleen gratis verzendkosten boven 100 euro i.p.v. 50 euro?
Gilbert Senstius van der Meulen

18. desember 2011

heel goed

zeer snelle service, vandaag besteld morgen al in huis! prijzen zijn over het algemeen een stuk lager als in de winkel.
en de kleine attentie die je er altijd bij krijgt is altijd leuk!

17. desember 2011

Top

Goed tot zeer goed.
Vandaag besteld morgen in huis.
Zeer goed verpakt,goede service.
Prijzen zijn ook lager als de meeste gewone drogisterijen.

heel goed!

Heel snelle levering. Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan, je krijgt er een leuke attentie bij (een lekker monstertje). Ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen bij Topdrogist.nl.

Willetje

M'n eerste bestelling gedaan en zeer tevreden; veel goedkoper dan bij andere aanbieders en snelle en correcte levering.
Prima!

Alice

Betel tegenwoordig mijn huidverzorging van Lancaster bij topdrogist.Ten 1e veel goedkoper en de ene dag besteld de volgende dag in huis.Zeer tevreden.

14. desember 2011

Top

Ik had mijn eerste bestelling gedaan .Goedkoop,snel en betrouwbaar .En ik ben heel tevreden . Top .

11. desember 2011

snel en goed

volgende dag geleverd / prijs zeer goed / duidelijke site / dit was de eerste levering maar zeker niet de laatste

7. desember 2011

snelle levering

Veel keuze en er wordt heel snel geleverd. Een positieve ervaring. Klein puntje van kritiek: De cadeauverpakking ziet er een beetje goedkoop uit.

7. desember 2011

Top drogist, top service

Ik heb al diverse malen iets via deze site besteld en telkens had ik het de dag erna in huis. Bovendien schelen de prijzen veel met die in de reguliere winkels. Super tevreden dus...

6. desember 2011

Overtoom?

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend bezorgd.
Prima verpakt dus geen transportschade. Bovendien zeer klantvriendelijke prijzen waar diverse internetdrogisten een voorbeeld aan kunnen nemen.

5. desember 2011