Tones.be Anmeldelser

4,0

Alles werkt prima. Mijn vorige PC kocht ik ook bij Tones, 10 jaar geleden en werkt nog steeds. Koos ervoor om mijn nieuwe configuratie te laten monteren door vaklui van Tones in Mechelen. Enig minpun... Vis mer

PC op maat laten ineensteken door Tones, met componenten door hen geadviseerd in overeenstemming met mijn eisen. Ben 100 % tevreden met - het advies - het geleverde materiaal - de montage v... Vis mer

Er is een probleem met het onthaal. ik moest iets gaan afhalen en de baliemedewerker was bezig met verkoop en volledige uitleg over de verschillende mogelijkheden. Hij zei geen goeie dag en vroeg... Vis mer

+. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, zowel via de telefoon als in de winkel (mechelen). +. PC was na 7 werkdagen klaar om opgehaald te worden. (Onderdelen waren voorradig bij bestelli... Vis mer

1. PC- og datatilbehør
  2. Datamaskinreparatør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Tones verkoopt desktop computers en laptops op maat, met laagste prijs garantie. Bestel veilig online of in onze winkels (Heist-op-den-Berg, Mechelen)

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

mijn pc is veel later aangekomen

tones is opzich een goeie winkel voor computers en monitoren. ik had hem dan gekocht en de dag nadien had ik hem al wat wel heel goed is. de volgende dag word ik wakker en ik wil hem aandoen en hij maakte ineens heel veel geluid aan de 2 voorste propellor. en dat duurde heel lang voor ik die terug kon halen want het duurde dan ook nog eens heel lang om berichten binnen te krijgen dat we ze mochten brengen om nadien op te halen, en sinds 15 juli kan ik mijn pc terug opnieuw ophalen in de winkel en hij was binnen gekomen op 7 juni.

7. juni 2024

Pc besteld via Krëfel

Pc besteld via Krëfel. Op site duidelijk, vandaag voor 22u besteld, morgen in huis.
Maandag 24/7 rond 14u besteld.
Dinsdag conge genomen, omdat ons pakket zou aankomen, geen pakket te zien.
Contact opgenomen met zowel Krëfel als Tones.
Krëfel ging contact opnemen met Tones. Tones antwoord naar krefel dat het meegegeven was met GLS.
Tones zelf dinsdag gezegt dat het meegegeven was met de Koeriersdienst. Een prive dienst, dat je dit dus ook niet kunt volgen. Ze gaan me telefonisch contacteren voor levering.
Ondertussen zijn we donderdag 27/6! Nog steeds niets mogen ontvangen, geen telefoontje gekregen.
Je koopt dan een PC van 2299€!!!
Dan wil je wel wat snelle service!

24. juni 2024

Vandaag een laptop terherstelling…

Vandaag een laptop terherstelling binnen gebracht. Eerst bijna 1u moeten wachten voor men werd geholpen.
De hulp ver onder 0 uitleg onder vriespunt. Laptop terplaatsen moeten laten, zonder zelfs eens te zien wat eventueel het probleem zo kunnen zijn.
Verkopen ja service neen.

Buggenhoudt Albert

25. mai 2024

Bestel hier nooit

Bestel hier nooit! Leveren een defect artikel en willen het niet meer terugnemen. 450 euro, poef weg!

21. februar 2024