Het is fijn dat jullie rechtstreeks naar m'n vader in Spanje hebben kunnen verzenden en vooral ook dat het er al zo snel was! Normaal moet ik eerst wat bestellen of duur bij de Pasar halen en dan... Vis mer
Altijd kompleet en soms met iets extra. Goede prijs en een goede selectie van zowel etenswaren als andere artikelen.
Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestel... Vis mer
Ik hou het kort en krachtig 😌 Super veel lekkere producten, en heel erg vriendelijke eigenaren! Aanrader! Kom er graag!
Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.
Linnewever 12, 2292jh, Wateringen, Nederland
- 0174-270441
- Info@toko4all.nl
- www.toko4all.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Vlotte snelle levering
Vlotte snelle levering, duidelijke communicatie, keurig verpakt

Svar fra Toko 4 All
Ze hebben snel gereageerd en hebben…
Ze hebben snel gereageerd en hebben samen naar een oplossing gezocht.aardige mensen! Blij met mijn product zal er zeker nog een x bestellen!

Svar fra Toko 4 All
Good service & great products!
Vanaf de digitale bestelling tot…
Vanaf de digitale bestelling tot aflevering is het perfect verlopen.

Goede eerste ervaring
Ik had wat vraagjes en die werden mij per email uitgelegd. Wat ik ook prettig vond is dat de bestelling persoonlijk werd afgeleverd en dat ik van de tijd van hun komst op de hoogte werd gebracht.

Svar fra Toko 4 All
perfecte verzorging van het pakket
perfecte verzorging van het pakket, snel verstuurd!

Svar fra Toko 4 All
Mooi assortiment en de volgende dag al…
Mooi assortiment en de volgende dag al geleverd! Super!!!

Good store
So professional handle and care to their online shopping with shipment. 5 stars!!

Na melding snel geregeld
1 besteld artikel was niet geleverd, na melding via chat geld dezelfde dag terug gestort.

Top service…
Het Chat programma heeft goede adviezen. Bestelling goed en netjes verpakt en verzonden zoals afgespoken.