TiniPicnic Anmeldelser

4,5

Tini Picnic creëert premium, duurzame lunchproducten voor kinderen. Hoogwaardige kwaliteit, tijdloos design en gemaakt voor dagelijks gebruik.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Amazing lunchboxes 🩷

Amazing lunchboxes! I’ve been searching so long to find good quality, spacious, light, leak proof and easy to use stainless steel boxes and I finally hit the jackpot with super cute Tiny Picnic lunch and snack boxes that just tick all the requirements! My daughters love it, have no issues with opening or closing and I’m happy and reassured that their food is in non toxic environment. Compartments are big enough to fit everything in yet the box is super thin and light that it takes only little space in their backpacks! And no leakage! Really great value for great quality! Win-win for everyone! Also super fast shipping and great customer service! Thank you so much Tiny Picnic!

18. september 2026

Ontzettend fijne lunchbox

Ontzettend fijne lunchbox! Ik wilde er eentje voor onze zoon bestellen, maar vond ze zo tof dat er ook eentje voor mezelf heb besteld en nog steeds super blij mee! Hij is stevig, makkelijk open te maken door kinderhandjes en lekt niet! Verder ook een goede sneller service. Dik tevreden dus!

17. september 2026

Super broodtrommel

De broodtrommel is echt top! Door de vakken kun je verschillende dingen kwijt en hij sluit ook heel goed af. Daarnaast ziet hij er leuk uit, mijn zoontje is er ook blij mee :)

17. september 2026

Super tevreden

Ik ben ontzettend blij met deze RVS lunchboxen! Ik heb er één voor mijn dochter en één voor mijn zoon besteld. Ik vind het ook leuk dat er verschillende kleurtjes zijn, zo kun je voor ieder kind een eigen kleur kiezen =).

De prijs-kwaliteitverhouding vind ik echt prima. Je krijgt er een mooie, stevige lunchbox voor terug. Vooral de verschillende vakjes vind ik erg handig. Er zit ook nog een extra siliconen vakje bij die je eruit kunt halen als je die niet nodig hebt. Ideaal voor als mijn kinderen naar school gaan, want je kunt er makkelijk verschillende dingen in doen zonder dat alles door elkaar komt. Het is gewoon een praktische en kwalitatieve lunchbox die je dagelijks kunt gebruiken.

Wat ik daarnaast echt wil benoemen, is de fijne service. Het contact is heel vriendelijk en warm. Er wordt snel gereageerd op mails en er wordt goed meegedacht en gehandeld. Dat vind ik persoonlijk heel fijn, want je merkt dat klanttevredenheid echt belangrijk wordt gevonden.

Al met al ben ik erg tevreden over de lunchboxen en de service. Ik zou ze zeker aanraden en ben benieuwd welke producten er in de toekomst nog bij komen!

16. september 2026

Super tevreden met deze RVS broodtrommel

Super tevreden met deze RVS lunchtrommel met dinosaurus! 🦖 Mijn kind vindt hem geweldig en neemt hem met trots mee. De kwaliteit is mooi en stevig, precies wat we zochten. Daarnaast was de levering ontzettend snel en verliep de communicatie vlot en vriendelijk. Echt een aanrader! 😊

12. juni 2026

Wat een gaaf artikel

Wat een gaaf artikel. Je eigen dagelijkse picknick duurzaam mee! Hummus met groenten. Een salade met toppings. Alles kan. Ik ben groot fan

10. juni 2026

Handige broodtrommel

Het is een handige en stevige broodtrommel. Ook makkelijk te openen door kleine kinderen. Heel fijn dat gemaakt is van RVS. Wij zijn er heel blij mee!

5. juni 2026

Very happy with the bento lunch boxes

Very happy with the bento lunch boxes. They are easy for toddler use, leak proof and cute. The compartments make it easy to put a good variety of different foods for my child to enjoy at school. Very happy with it! So happy to have good, sturdy and affordable bento lunch boxes in the Netherlands!

6. juni 2026

Hele fijne broodtrommels

Hele fijne broodtrommels, stevig, leuk design.
Vakjes heel leuk zodat we naast brood ook geordend wat anders lekkers kunnen meegeven. Onze zoon van 4 krijgt het trommeltje ook zelf goed open en dicht!

6. juni 2026