Tingelbok Ember Pink
De Tingelbok Ember in het roze besteld. Werkt naar behoren, en super gaaf kleurtje!

Svar fra Tingelbok
Tingelbok™ is een merk van Maremma-Design B.V., gespecialiseerd in het ontwerpen en importeren van hoogwaardige smokeless fire pits en bijbehorende accessoires. Wij geloven dat een goed vuur geen gedoe nodig heeft. Geen gas, geen ingewikkelde installaties, gewoon een sterke vlam, goede warmte en een product dat doet wat het moet doen. Onze producten worden met zorg geselecteerd en doorontwikkeld, met focus op gebruiksgemak, uitstraling en duurzaamheid. Alles wat je op Tingelbok.com ziet, hebben we zelf in anden: van designkeuzes tot voorraad en verzending. We werken met een eigen voorraad in Nederland, waardoor we snel kunnen leveren en direct controle houden over kwaliteit en service. Tingelbok is er voor mensen die gewoon een goed vuur willen. Buiten, met vrienden, zonder gedoe. Aansteken. Zitten. Klaar. Heb je vragen? Ons team helpt je graag verder.
Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Tingelbok
Helemaal geweldig. Na jaren een terraskachel gehad te hebben sinds afgelopen weekend eigenaar van een Tingelbok Vortex. Wat een genot om na een avondje gezellig vlammetjes kijken niet geheel naar de rook te ruiken.
Echt een aanrader!!

Svar fra Tingelbok
Zeer tevreden over mijn ervaring met Tingelbok. Het is een fijn bedrijf met een eigen voorraad in Nederland, waardoor de levering snel verliep. Daarnaast zijn ze makkelijk bereikbaar via zowel e-mail als chat en krijg je snel antwoord op vragen.
De vuurkorf zelf werkt fantastisch. Je ervaart vuur zoals het bedoeld is: warm, krachtig en opvallend weinig rook.
Geen gedoe, geen overlast, gewoon een prachtig vuur en een product dat doet wat het belooft. Zeker een aanrader! 🔥

Svar fra Tingelbok
Snelle geleverd en afgelopen week getest. Heel even kort rook tijdens de opstartfase maar daarna rookloos en een heerlijke warmte !! Mooi design en roestvrij… een aanrader voor de mooie zomer of herfst avonden

Svar fra Tingelbok
Super mooie vuurkorf. Ik heb de Ember. Die staat gewoon op de tafel in de tuin. In enkele minuten heb je al een heerlijk vuurtje. Je doet er een aanmaakblokje in en wat pellets of klein hout en hij staat aan. Dus warmte en sfeer in een handomdraai. Echt ideaal!! Ik overweeg al een groter model!!

Svar fra Tingelbok
Heel fijn bedrijf. Ik twijfelde tussen de Vortex en de Flame voor ons gezin. Dus via het contactformulier advies gevraagd en direct antwoord gekregen. De Flame bleek groot genoeg voor 6 personen en ik had hem binnen een dag al binnen.

Svar fra Tingelbok
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.