Sämsta företaget ever. Köpte en ljusslinga för drygt 2 år sedan. Den fungerade inte från början och de har inte lyckats göra klart reklamationen än. Dåliga produkter och usel service och reklamation.... Vis mer

Mottok feil monitor arm. Har vært i kontakt med teknikproffset i 8 dager, men de vil ikke akseptere produktet jeg har mottatt er halvparten av målet som er beskrevet i nettbutikken til elkjøp.... Vis mer

Inga problem med Teknikproffset - men köpte en "Organizer 8-pack, klädhängare" därifrån... Häftig idé! Tyvärr är den så USELT TILLVERKAD att den faller isär när man sätter fem klädplagg på de... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Bilutstyrsbutikk
  3. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  4. Mobiltelefonforhandler
  5. Datautstyrsbutikk
  6. Boligforsyningsselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi har det mesta inom mobiltillbehör, hemelektronik, hus & hem, sport & fritid! Fraktkostnad från 29.- Fraktfritt vid köp över 700 kr, Snabb leverans !

3,1

Middels

9k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle språk

Sämre företag får man leta efter.

Sämsta företaget ever.
Köpte en ljusslinga för drygt 2 år sedan. Den fungerade inte från början och de har inte lyckats göra klart reklamationen än. Dåliga produkter och usel service och reklamation. Köper aldrig något mer hos detta företaget.

5. mars 2026

Tack för ditt omdöme.
Beklagar att du upplever problem med din reklamation, Jag kan se att vi har svarat dig den 16 februari men inte fått svar från dig.
Återkom gärna till oss på kundservice@teknikproffset.se, så ska vi hjälpa dig vidare.

Bra!

Bra betalning och fraktalternativ!

4. mars 2026

Svar fra Teknikproffset

Hej Danil. Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt utbud och våra tjänster. Välkommen åter!
Vänligen Josefine, Teknikproffset

Bluff

Bluff
Beställde tre produkter för ett tag sedan och har inte hört något utav av PostNord
Köp inte!!!

23. februar 2026

Svar fra Teknikproffset

Hej Adrian, tack för ditt omdöme.
Om du inte hört något om din leverans så kanske du råkat angett fel telefonnummer eller mejladress i ordern.
Vänligen kontakta oss på kundservice@teknikproffset.se så hjälper vi dig vidare i ditt ärende.
Ha en fin dag! Mvh Teknikproffset

Mottok feil monitor arm

Kundeservice er hyggelig, men desverre ubrukelig.

1/10... Useriøst

10. februar 2026

Tack för ditt omdöme.

Kontakta oss gärna på kundservice@teknikproffset.se, så ska vi hjälpa dig vidare.

Langsomttttttttttttttt

Nu har jeg ikke taget produktet i brug endnu mest fordi leveringen har taget (indtil nu) 14! Dage.
Den estimerede leveringdato var otte dage.
Når man nu snart er vant til ‘dag til dag’ levering virker det noget langsomligt. Men det er selvfølgelig også helt fra Malmø😜

23. januar 2026

Svar fra Teknikproffset

Hej, och Tack för ditt omdöme.
Har du några frågor kring din order eller behöver hjälp så kontakta oss gärna via kundservice@teknikproffset.se så ska vi självklart hjälpa dig vidare med frågor om din order.
Vänligen Josefine, Teknikproffset

Blev orolig när jag läste lite omdömen

Blev orolig när jag läste lite omdömen. Men jag hade redan lagt en beställning på ett ps5 som en present. Jag kontaktade kundtjänst och fick snabba uppdateringar om min order och några dagar senare kunde jag hämta ut presenten. Familjen blev överlycklig. Nytt ps5 inga konstigheter. 5 stjärnor.

15. januar 2026

Hej,

Tack för att du lämnat ett omdöme till oss.
Vi blir mycket glada att höra att du är nöjd med din
köpupplevelse.

Välkommen åter!

Vänligen, Emil, Teknikproffset

Försenad Leverans

Beställde en vara, det stod att leverans skulle ta 1-4 dagar. Det har nu gått 14 dagar och jag har fortfarande inte fått min vara. Att handla hos teknik ”proffset” verkar vara en ren chansning, istället för proffsigt.

7. januar 2026

Svar fra Teknikproffset

Hej Filip, tack för ditt omdöme.
Vi beklagar om leveransen dröjt.
Mejla gärna oss på kundservice@teknikproffset.se och ange ditt ordernummer så ska vi se kika på vad som hänt.
Mvh Josefine Teknikproffset

Man burde vælge et andet sted at handle

De var mega forsinkede… det var dog i december så det kunne være julegaveræset🤷‍♂️ men da jeg skrev til dem om pakken der ikke var sendt så sendte de den med det samme.
Jeg havde bestilt et display kabel, det var så defekt, det blev ved med at slå fra, jeg klagede over dette og de refunderede mine penge

Så altså lidt fra mange fejl fra deres side, men de fiksede det da man pointerede det.

14. desember 2025

Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att leveransen inte dykt upp enligt leveranstiden. Du får gärna kontakta oss på kundservice@teknikproffset.se, så ska vi kika på ditt ärende.

Ingen leverans

Min son beställde en vara från elgiganten via Teknikproffet den 5 december med leveransdatum 12 december. Den 22 december har den fortfarande inte kommit. Misstänker att den inte kommer fram alls! Pengarna i sjön och ingen julklapp. Aldrig mer beställning från teknikproffset!

22. desember 2025

Hej Jenny.

Tack för ditt omdöme.

Beklagar att leveransen inte har dykt upp, kontakta oss gärna på kundservice@teknikproffset.se, så ska vi hjälpa dig vidare.

Leveransen som aldrig kommer

Beställde en julklapp från Teknikproffset. Nu har jag köpt en likadan vara från ett annat ställe eftersom jag inser att jag inte kommer hinna få produkten trots att det gått två veckor sedan jag gjorde beställningen.

18. desember 2025

Vad tråkigt att din försändelse från oss inte kom fram som
förväntat.
Kontakta gärna oss via kundservice@teknikproffset.se så ska
vi kika närmare på ditt ärende.
Mvh, Emil Teknikproffset

beställt varor 26 november

beställt varor 26 november. Ännu inte fått leveransen och det har gått 3 veckor....extremt seg leverans

17. desember 2025

Hej Kim.
Tack för ditt omdöme. Vi beklagar om något strulat sig i leveransen.
Mejla gärna vår kundtjänst på kundservice@teknikproffset.se så reder vi ut vad som kan ha hänt.
Mvh Josefine Teknikproffset

Useriøse, leverer ikke det de skriver på nettsiden

Useriøse, selger varer til lave priser, bekrefter bestillinger på nettet men varer kommer ikke og man får ikke beskjed.
Når man kontakter de så sier de at varen er utsolgt!
Må selv be om refusjon for påstått utsolgt vare, som ble bekreftet som kjøpt med ordrenr.
Feil informasjon om størrelse på flasker på innhold og levering tar lang tid.
Useriøst

11. desember 2025

Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att du stött på problem vid ditt köp hos oss.

Kontakta oss gärna via kundservice@teknikproffset.se om det
finns något vi kan hjälpa till med.

Mvh, Teknikproffset

dårlig service og forfærdelig…

dårlig service og forfærdelig returservice

12. desember 2025

Svar fra Teknikproffset

Hej Sune, tack för ditt omdöme.
Vi är ledsna att du upplever det så. Om du har några frågor gällande din order eller vår returprocess så hjälper vi gärna till.
Mejla då till kundservice@teknikproffset.se så hjälper vi dig.
Mvh Josefine Teknikproffset

Købte en vægt gennem elgiganten.dk og…

Købte en vægt gennem elgiganten.dk og fik desværre ikke læst det med småt, at fragten kostede næsten det samme som vægten og den kom aldrig, selvom pengene blev hævet, og jeg i Brings app kunne se at de ikke have modtaget den. Først da jeg skrev til dem og rykkede for varen blev den sendt senere på eftermiddagen og jeg modtager den så sent 12 dage senere at jeg ikke kan nå at give den i gave som var meningen...

10. desember 2025

Svar fra Teknikproffset

Hej och tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att du upplevde leveransen som sen. Vi skickar alltid varorna så snabbt vi kan, men en del av våra produkter är beställningsvaror som behöver anlända till oss innan den kan skickas från oss. Din beräknade leveranstid står alltid på din order inne hos Elgiganten. Har du frågor om leveransen eller om du vill returnera så hör gärna av dig till oss på kundservice@teknikproffset.se
Med Vänliga Hälsningar Josefine

VARNING för BLUFF FÖRETAG

VARNING för BLUFF FÖRETAG - Teknikproffset

Jag beställde fyra olika produkter av Teknikproffset, den 2025-12-02. Dom tog betalt för alla produkterna. Men sedan skicka bara en av dom frya produkerna jag beställt och då den billigaste.

Jag skicka ett mail samma dag som jag fick mitt packet. Tala om att jag saknade tre av dom produkter jag hade beaställt. Teknikproffset påstår att dom svar inom 24-timmar på mail. VILKET ÄR ETT FALSKT PÅSTÅNDE från dom. Det står till och mer att man svar inom 4-5 timmar, vilket inte är sant.

Nu har det gått 4 dagar och jag har ännu inte fått något svar från dom. Däremot har jag fått ett mail där dom frågar var jag tycker om deras service. Vad ska jag säga: Det är minns sagt ur usel av dom. När Teknikproffset inte behagar att svar på mail.

Teknikproffset LURAR dig som kund med billiga produkter, tar betalt men skickar inte de produkter du har beställt. Dom har inte äns kompetens att svar på dina mail.

Jag kan inte rekommendera dig att handla här, även om det är billigt. För du vill väl ha det du har beställt

Tack för återkoppling, Jag fick inte denna uppfattning när jag la orden.

2. desember 2025

Svar fra Teknikproffset

Hej Anders, tack för ditt omdöme. Tråkigt att du upplever det så. Vi svarar snabbt på alla kunders mejl så kanske ditt mail inte kommit fram till oss korrekt? Mejla gärna oss på kundservice@teknikproffset.se så hjälper vi dig vidare med dina frågor.

Observera! Din order kan skickas i flera paket!
För snabbare leverans kan ordern delas och skickas från olika lager. Varorna kan därför komma vid olika tidpunkter. Du får en leveransbekräftelse för varje paket.

Ha en fin dag!

Lurendrejeri!…

Beställde en eltandborste samt ersättnings tandborstar. Dröjde länge innan paket aviseringen äntligen kom. Då såg jag att summan på fakturan inte stämde. Dom hade alltså bara skickat ersättnings tandborstarna! Inget mejl hade jag fått att eltandborsten var slut! Vad gör jag med tandborstarna utan eltandborste?? När jag kontaktade kundservice sa dom att jag skulle låta paketet gå i retur utan att lösa ut det. Nu har jag fått en straffavgift för att jag inte löst ut paketet! Vad menar dom?? Det är ju dom som gjort fel!! Jag har ingen info fått att ena varan är slut och att dom skickar tillbehören istället. Som att sälja en bil och bara skicka däcken. Skäms! Jag tänker kontakta ARN om inte straffavgift en makuleras!

26. november 2025

Hej Sofie.

Tack för ditt omdöme.

Jag kan se att vi har svarat dig i ditt tidigare mejl att det tyvärr blev fel på din återbetalning, beklagar det.

Din faktura är nu krediterad.

Önskar dig en trevlig helg!

Extremt sega med leveranser

Extremt sega med leveranser

Svar på er kommentar, varför ska det behöva ta närmare en vecka att ta en beställd och betald vara, lägga i en kartong och sedan skicka iväg till kund?

Så sega som ni är på leveranser börjar man undra om ni tillverkar allt ni säljer och det är ju inte fallet. 95% av allt man köper online idag skickas samma dag men ni behöver en vecka för att ens få iväg varorna.

26. november 2025

Hej Erik.
Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att leveransen inte har dykt upp, kontakta oss gärna på kundservice@teknikproffset.se, så ska vi kika på detta.

Mvh,Emil Teknikproffset.

Ingen bra kvalitet på produkter

Köpte råsaftcentrifug som gick sönder efter 2 gångers användning

14. november 2025

Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att höra att produkten du mottagit inte fungerar som den ska.

Mottar ikke varen

Jeg bestilte en vare og 5 uker senere har jeg fortsatt ikke mottatt denne. Mottok ingen beskjed om forsinket levering. Kundeservice opplyser at den skal komme, flere uker etter kontakt med kundeservice har jeg fortsatt ikke mottatt varen.

6. november 2025

Vad tråkigt att din försändelse från oss inte kom fram som
förväntat.

Kontakta gärna oss via kundservice@teknikproffset.se så ska
vi kika närmare på ditt ärende.

Mvh, Teknikproffset

5 dagar har gått sedan beställning och…

5 dagar har gått sedan beställning och paketet har inte ens skickats än, gick snabbare med postorder på 90-talet
Tror aldrig jag kommer få nåt paket så undvik dessa skojare!

9. oktober 2025

Tack för ditt omdöme.

Vad tråkigt att göra att din beställning inte är skickad, Skulle du kunna återkomma till oss på Kundservice@teknikproffset.se, så ska vi hjälpa dig vidare.