Bluffföretag, köpte en dator oktober 2023. Fungerar inte som den ska. Garantiärende! Försökte ringa - finns ingen abonnent på det numret. Försökte maila-inget svar. Försökte skick brev-fick brevet... Vis mer

Köpte programmet Publisher den 6 november. Fungerade några provdagar. Sedan visade det sig att den bifogade produktnyckeln var ogiltig. Tech & Meck har förmodligen satt upp mitt tel nr på någon spärrl... Vis mer

Tech & Meck • Levererade, den 15 januari 2020, en redan aktiverad programvara/programnyckel – Trots löften om kvalitetsförsäkrade licenser, garantera ”hösta” funktionalite... Vis mer

Super företag seriösa och bra support lagom snabb leverans och tre års garanti plus livslång support.Har nu köpt två datorer och är super nöjd, kommer med all sannolikhet att köpa mer produkter från d... Vis mer

1. Elektronikkbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vänligen notera att vi sedan början av 2016 har slutat samla in omdömen via Trustpilot. Detta då dess äkthet inte kan längre verifieras per automatik om man inte betalar 4375kr/månad till Trustpilot. Idag kan alltså vem som helst yttra sig fritt här, därav skall inte det som läses här tas med 100% allvar. Våra senaste BankID-verifierade kundomdömen ( http://bit.ly/techomeck ). Vid frågor är det bara att hojta till så hjälper vi er!

1,9

Under middels

Bluffföretag

Försökte ringa - finns ingen abonnent på det numret. Försökte maila-inget svar.
Försökte skick brev-fick brevet åter från Post och Telestyrelsen. Posten hittade ingen
på hemsidan uppgiven adressat. Varning! Varning!

4. mai 2024

Hjälpsam kundsupport

Kundsupporten är verkligen hjälpsamma. Dröjde lite med svaret men löste problemet med Goodwill, trots att det var jag som klantade till det. Hade bra intryck av företaget sen tidigare köp, men denna gång gjorde det ännu bättre.

15. februar 2021

Great service!

Great service!
Great service. received my order very quickly in good condition and very happy

24. mai 2020

Svar fra Tech & Meck

Thanks! We are happy you are satisfied with you purchase from us. Welcome back 😎

Bra priser och produkter

Det var snabba besked jag fick och offerten stämde med leverans och faktura. Produkten jag fick var utmärkt. Bra företag!

24. mai 2020

Svar fra Tech & Meck

Stort tack för ert fina omdöme 🤗

Överlag väldigt nöjd +

Fräscht, trevligt och vänligt! Ett utmärkt ställe! Vi kommer tillbaka.

21. april 2020

Tack! Kul att du är nöjd och välkommen åter! 🤗

Toppen rakt igenom

Bra priser och produkter. Snabb leverans till e-posten. Första gången ja handla hos er & jättenöjd!!!

21. april 2020

Roligt att höra! Tack! 🤗