Team Bornholm Anmeldelser 846

4,7

Informasjon om virksomheten

1. Ferieutleiebolig

Skrevet av virksomheten

Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

En god ferie på Bornholm

Vi ferierte i en leilighet ved Boderne fra 4. til 11. juni i år og har ikke noe å klage over. Snarere tvert i mot. Vår kontakt var med Team Bornholm var på nett og så vel booking som betaling gikk knirkefritt. Vi fristes til å mene at Team Bornholms opplegg fortjener anerkjennelse.

6. juni 2024

Kære Arne Edsberg,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at høre, at jeres ophold i Boderne levede op til forventningerne, og at både booking- og betalingsprocessen forløb uden problemer. Jeg er også meget glad for, at du synes, vores service fortjener anerkendelse.

Jeg håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på Bornholm i fremtiden.

Nicoline fra Team Bornholm

ADVARSEL😡

ADVARSEL😡
Vi ønsker å advare alle som vurderer å leie hus/hytte/leilighet på Bornholm om selskapet Team Bornholm. Disse leier ut hus som overhode ikke stemmer med det de har lovet. Vi ble ikke møtt og / eller hadde ikke fått gode instrukser for å finne huset. Vi brukte ca 2 timer og 8-10 forsøk på å ringe team Bornholm, før vi fant det.
Husets tilstand lignet en okkupert bolig. Hoveddøren var spraylakkert, vinduer var spikret igjen med skodder og uteområde var gjengrodd og utrivelig.
Etter mange timer ble vår gravide datter dårlig og vi måtte gi opp og kjøre avgårde. Heldigvis fikk vi en overnatting nord på øya.
På kvelden fikk vi booket vår ferieuke på et annet resort.
Vi sender e-post, men får ikke svar før dagen etter. Da vil team Bornholm kun refundere den ene natten.
Team Bornholm var ikke imøtekommende og påsto at vi hadde booket gjennom Dancenter noe vi ikke hadde gjort.
Vi har snakket med Dancenter og gjort disse oppmerksom på at team Bornholm skylder på dem.
For at ingen andre skal behøve å komme i samme situasjon vil vi jevnlig informere om hendelsen på Facebook, Instagram og andre medier.
Videre vil vi kontakte Ankenævnet for Ferieleiligheter, samt dansk og norsk presse.
Håper dere der ute styrer unna team Bornholm og booker deres ferier gjennom andre, mer seriøse firmaer🙌🏻☀️

7. juli 2024

Kære Amanda

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Som du ved har vi været i kontakt med din mand både via e-mail og her på Trustpilot.
Men ikke desto mindre skal jeg også overfor dig beklage, jeres oplevelse på Bornholm - Også i dette forum.

I kom frem til et låst sommerhus. Det er ikke godt nok af os. For det har vi villet kompensere dig for den første nat, hvilket også fremgår af vores korrespondance. Vi har bedt om SWIFT og BIC nummer for at sende jer penge, men ikke modtaget endnu.

Vi har vagttelefon som er tilgængelig alle døgnets timer. Her bliver gæsterne mødt af en telefonsvarer udenfor åbningstid, hvor vi beder om at folk lægger en telefonsvarerbesked.

Som vi også har beskrevet overfor din mand, så er huset med spraylakeret dør og vindue med skodder ikke en del af det feriehus i havde booket.

Ligeledes har vi ikke påstået, at I har booket via DanCenter. Hvis du genlæser e-mailen vil du se, at vi skriver, at vi bliver nødt til at tale med dem om fuld kompensation, da det er dem som formidler det hus I har lejet via os.

Vi bestræber os altid på levere den bedste service, hvorfor vi er kede af, at det i dette tilfælde ikke lever op til dine forventninger.

De bedste hilsner,
Marcus

Scam og lureri

Obs obs, dette er scam og lureri! Pass på, di lurer dere og vil ikke hjelpe eller refundere når de har lurt dere til å booke et hus som er forferdelig!

7. juli 2024

Kære Bjørn

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse på Bornholm - Også i dette forum.

Du kom frem til et låst sommerhus. Det er ikke godt nok af os. For det har vi villet kompensere dig for den første nat, hvilket også fremgår af vores korrespondance.

De bedste hilsner,
Marcus

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig kommunikation .Tak for…

Virkelig dårlig kommunikation .Tak for din booking skav de i mail ,velkommen .Og dagen efter fik jeg besked om at der ikke var ledigt alligevel,Meget uprofessionelt. Lise

3. august 2022

Kære Lise

Tak fordi du deler din anmeldelse med os.

Det er korrekt, at du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling, lige efter du har foretaget den. I denne bekræftelse står der dog også, at vi vender tilbage med en endelig bekræftelse i form af en faktura i løbet af 1-2 hverdage. Jeg beklager meget, hvis dette ikke er fremgået tydeligt nok af din bestillingsbekræftelse. Vi vil straks kigge på formuleringen af denne og se om det kan præciseres yderligere.

Derudover oplever vi en stor efterspørgsel på ferier på Bornholm i øjeblikket - hvilket jo er superdejligt, men desværre også betyder, at vores system ikke altid når at lukke ned, når den sidste enhed på et givent feriested bestilles, inden der kommer en ny bestilling. I disse tilfælde er vi nødt til at kontakte de bestillinger, der er kommet sidst, og finde andre alternativer. Jeg beklager meget, at vi ikke kunne tilbyde det, du oprindeligt ville have.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker, hører jeg gerne fra dig på info@teambornholm.dk eller 56 95 85 66.

God sommer!

Nicoline // Team Bornholm

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fin telefonisk betjening og super flink…

fin telefonisk betjening og super flink betjening i Storlykke feriecenter :)
MVH
Nørgaard 27.08.20

23. oktober 2020

Kære Niels

Mange tak for din fine anmeldelse. Den kan du tro vi er glade for!

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Nicoline / Team Bornholm

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt samsvarte med vår bestilling

Alt samsvarte med vår bestilling. Leiligheten var helt ideell for 4 voksne. Godt utstyrt for matlaging og praktiske gode møbler. Beliggenheten i Svaneke var svært god, og til tross for den sentrale beliggenheten i Svaneke var det lite støy. Alt i alt meget godt tilfreds med Team Bornholms service og vårt opphold på koselige Bornholm. Vi kommer igjen.

23. september 2020

Kære Henning

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Dem kan du tro vi er glade for!

Vi vil se frem til at byde dig velkommen på Bornholm igen.

Nicoline / Team Bornholm

Fantastisk flott service

Fantastisk flott service, ikke kun ved bestilling, men også ved avbestilling!

21. oktober 2019

Kære Tor,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi glade for.
Mange hilsner fra Team Bornholm / Camilla

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget bra arrangement med sykkelleie og…

Meget bra arrangement med sykkelleie og overnattinger.
Alt (med unntak av været) fungerte perfekt.

28. august 2019

Kære Nanne,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi håber, at vi må få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang - så vil vi selvfølgelig håbe på solskin :)
Mange hilsner fra Team Bornholm / Camilla

Vis anmeldelser på alle språk. (846 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv